- 11 Haziran 2010
- 3.185
- 2
sen gecemı ıcıyon progestanı bana gece ıc dedı yatarken oyle ıcıcem onu folık asıtı ıctım
Kuzum bana ikisini de günde 3kere iç dedi.
Ama benim 2 kere içtiğimde oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gecemı ıcıyon progestanı bana gece ıc dedı yatarken oyle ıcıcem onu folık asıtı ıctım
Kuzum bana ikisini de günde 3kere iç dedi.
Ama benim 2 kere içtiğimde oluyor.
aaa bana doktor bana bısey demedıkı doktor sadece progestanı gece ıcersın dedı o kadar
eczacıda gunde 1 tane tok yazmıs bilmiyorumkismile
Canım belki o kadar gerekli görmüştür ama bana doktorum kendi dedi günde 3kere tok karınla iç diye.Eczacıda progestanı 8saatte bir tam saatinde içersen daha çok faydasını görürsün dedi.
3 ü yazmayı unuttmusum neyseki edit geldi:)
ne kadar zaman kullanacagız acaba o ılacları canım acaba bılgın varmı?
serommm yapıyonmu kız tıckerımııııııııııı?hihoyyyt
oyyyy kurban olurum ben tıckerımeee coooooooooooooooooookkkkkkkk tesekkur ederım bıtanem benım yaaaaalkisalkisalkis cok begendım cok guzel olmussss askummmŞeniz
Hep kendime yapmayı hayal etmiştim bu tickerı sana kısmetmiş boshayallersmile inşallah uğurlu gelir hayatım olumunekankayizsmile hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ayyy bıtanemmm benım hayalındekını yarın kendıne yapardın bana baskada yapsan olurdu opuyorumnanaktan gecenlerde senın duanda o kadar ıcten dua ettım kı bak allah banada verdı ınsallah sende bu duyguyu yasayacaksın hemde cok yakın zamanda bak sende kendı hayalındekı tıckerını bana yaptın ALLAH sana daha guzellerını yapmaya nasıp eder ınsallah tatlımŞeniz
ne kadar zaman kullanacagız acaba o ılacları canım acaba bılgın varmı?
serommm yapıyonmu kız tıckerımııııııııııı?hihoyyyt
Hiç bilmiyorum ki canım ilaç bitene kadar içelim ondan sonra gerek kalmaz inşallah...
Tickerin de çook tatlı yirim ben onu
cok guzel olmus dımı canım, tatlım serom benım ıcın secmıs kendı tıckerını opuyorumnanaktan
Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz çok sevindim beğenmene olumunekankayizsmile
Kızlar benim uykucuklarım geldi, size iyi geceler şekerlerim opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalıııııııııın
Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz çok sevindim beğenmene olumunekankayizsmile
Kızlar benim uykucuklarım geldi, size iyi geceler şekerlerim opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalıııııııııın
bende tv ızleyım bıraz barı kociş 22.30 gıbı gelır zaten opuyorum siziŞeniz sabah gorsmek uzere bay bayyy
Bence de canımmm eskilerden gelsin tabii onlar çok sabrettiler...
Beni sat 24ağustosdu canım ama ben ayın 18nde idrar testinde silik 2.çizgi görünce pazar pazar yani ayın 19.unda koşturduk hastaneye kan tahliline ve 98,2 çıktı.Ordaki laborantta çok yeni gibi yani kağıttaki aralıklarda 2haftalıktan 3.haftalığa geçiş değerlerine denk geliyordu.Yarın kadın doğuma gidin dedi.Salı günü gidebildim o zamanda 215,4 çıktı.Katlanmış vajinal ultrasonla baktı doktor rahim duvarı da kalınlaşmış.Değerlerine görede gebesin dedi.Bugünde keseyi gördüm çok şükür canım.Kan testi istemedi ama sanırım 2000lerde olması gerekiyor.
Hmmm!Arkadaşınınki benimki ibi çıkmış;trek diyorsun anladım....Belki benimki de tektir ;ama ikizse zaten çift yumurta ikizi değildir benimki kalıtsalolarak tek yumurta ikizliği var bizzde.İki tane birbieinin aynı yaaniii :))) Hoş;daha doğacağı günleri görüp görmeyeceğimiz bile belli değil.Ay biz de iyiyiz işte teyzesi kızışım beni hiç üzmüyo sırnaşık şey sırnaşık şey
Valla benim çok yakın bi arkadaşım geçen ay hamile kaldı 31. günde 1300 küsür çıkmıştı değeri tek onunki, ama illa da çift yumurta ikizi olması şart mı canım, tek yumurta ikizine de dönebilir sonradan dimi :lepi: yakışır smartıma :lepi:
Valla hayatım baş dönmem hiç olmadı ama psikolojik mi bilmiyorum 2-3 gündür çok hafif mide bulantılarım oluyo, bi de acayip gazım var öyle böyle değil kasıklarımda baloncuklar patlıyo resmen aslına bakarsan hamilelik belirtisi sayılan biçok şeyi yaşıyorum ama yine de ümitlenmek istemiyorum çünkü bu belirtileri en yoğun yaşadığım ve çok ümitli olduğum aşılamada bile fos çıkmıştı bilmiyorumkismile bakalım hayırlısı boshayallersmile geç de olsa beliren 2. çizgi biraz olsun umut verdi gibi ama :CüvCüv:
Yani reglini kaç gün geçmiş olacaksın 2000leri gördüğnde?
Ben bugğn yaptırsam eğer herşey yolundaysa katlanma oranına göre sağlam 5000'i görmem gerekiyor ilk değerime bakıldığında mesela!İçimden bir ses ikiz diyor;değeri karşılaştırıyorum diğer arkadaşlara bakarak;hakikaten daha yüksek gibi sanki;bilmem!Acaba içimdeki ses doğru mu ki!? CADIARZU