- 22 Temmuz 2009
- 5.422
- 6
canım bılmıyorum kı son adetım 23 agustostu amabilmiyorumkismile
4e girdin demekki...normal o zaman şekerim değerin 3. hafta aralığındasın... cumaya çıkış beklioruz senden opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bılmıyorum kı son adetım 23 agustostu amabilmiyorumkismile
3 haftalık sanırım sımdı yumurtlama gununde hamıle kaldıysam 3 haftalık olmalıyım:CüvCüv:
36. günün canım olumunekankayizsmile , yani bugün itibariyle 5 hafta 1 günlük bebişin
Canım ovulasyon tarihine göre değil sat.ne göre söyleniyo gebelik haftası, 5+1 sin sen yerimseniben
Sağol cicim olumunekankayizsmile Belki psikopatlaştım biraz ama bu halimle eskisinden çok daha iyiyim valla, şaka maka derken bu duygu iyi geldi bana Şeniz
ama doktor yenı dıyo o zaman benım degerım 5 haftaya gore dusuk cokkbilmiyorumkismile
yumurtlama sanırım biraz geç oldu yada döllenme ...her neyse... değerler 3. haftayı gösteriyor şimdilik...Ağır abi olcak bu oğlan bence hihoyyyt
ah bebegim yeni görüyorum daha bende bende öpcemmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Eğer geç döllenme olduysa hiç de düşük değil lmaz: bence kesinlikle olumsuz düşünme, çünkü artış gayet normal, iki günde bir iki katına çıkması gerek ve çıkıyo da daha ne istiyosun :mymeka:
ballarımm peteklerim ben cıkıyorum mesai bitti yarın göüşürz inşallah..kendinize iyi bakın hadi hoşçakalın... opuyorumnanaktan
Ay evet bence de oğlan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ballarımm peteklerim ben cıkıyorum mesai bitti yarın göüşürz inşallah..kendinize iyi bakın hadi hoşçakalın... opuyorumnanaktan
Kızlar belim çok ağrıyo ben biraz uzanıyım da akşam gelirim yine yerimseniben hoşçakalın şekerlerim opuyorumnanaktan
Kızlar belim çok ağrıyo ben biraz uzanıyım da akşam gelirim yine yerimseniben hoşçakalın şekerlerim opuyorumnanaktan
ayyy kızlar demeyın ya benım kız hayallrım var ama yaa bayanssulusmile boyle kokos bı kız gonlumdekı allahın ıznıyle ınsallah:Saruboceq:
şeker portakallarımmmmm ben de dınleneceğimmm mıdem bulanıyorr çunkuuu opüyorum sızlerııı görüşürz
biraz daha ilerles,in ben asıl tahminimi öle yapiciiiim bakalım tutturabilecek miyim -tatlicadiarzu-
şeker portakallarımmmmm ben de dınleneceğimmm mıdem bulanıyorr çunkuuu opüyorum sızlerııı görüşürz
güle güle cnmm sende kendine iyi bakkkkŞenizballarımm peteklerim ben cıkıyorum mesai bitti yarın göüşürz inşallah..kendinize iyi bakın hadi hoşçakalın... opuyorumnanaktan
amanda bebiştendir bebiştennn:CüvCüv:hadi git dinlen şekerimmŞenizKızlar belim çok ağrıyo ben biraz uzanıyım da akşam gelirim yine yerimseniben hoşçakalın şekerlerim opuyorumnanaktan
klava:klava:bak geliyo yine oklavalmazğlan olcak o kadar işte bi dahakine kız yapp içimize doğdu oğlan olcak oka aaaaaaaaolumunekankayizsmileayyy kızlar demeyın ya benım kız hayallrım var ama yaa bayanssulusmile boyle kokos bı kız gonlumdekı allahın ıznıyle ınsallah:Saruboceq: