Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ama doktor yenı dıyo o zaman benım degerım 5 haftaya gore dusuk cokkbilmiyorumkismile

Eğer geç döllenme olduysa hiç de düşük değil :eek:lmaz: bence kesinlikle olumsuz düşünme, çünkü artış gayet normal, iki günde bir iki katına çıkması gerek ve çıkıyo da daha ne istiyosun :mymeka:

ballarımm peteklerim ben cıkıyorum mesai bitti yarın göüşürz inşallah..kendinize iyi bakın hadi hoşçakalın... opuyorumnanaktan

Eğer geç döllenme olduysa hiç de düşük değil :eek:lmaz: bence kesinlikle olumsuz düşünme, çünkü artış gayet normal, iki günde bir iki katına çıkması gerek ve çıkıyo da daha ne istiyosun :mymeka:

ohhh bıraz ıcım rahatladı kızlar ya allah razı olsun ıcım daralıyodu wallahıı gelın bı opem bende hepıcınızı Şeniz goguslerım adet gunumden 2 gun sonra acımaya basladı suan füze gibiler o kadannn şişti ve agrıyorlarkı ayyy sormayınnn ama olsun bebısımı hatırlatıyolar bana:CüvCüv:hıc goguslerımın boyle sızlamasından hıcc bu kadan sevındırık olmamıstım:roflol:

Kızlar belim çok ağrıyo ben biraz uzanıyım da akşam gelirim yine yerimseniben hoşçakalın şekerlerim opuyorumnanaktan

ballarımm peteklerim ben cıkıyorum mesai bitti yarın göüşürz inşallah..kendinize iyi bakın hadi hoşçakalın... opuyorumnanaktan

hoşçakalll hayat böcüğümmmmm kendıne ıyıbakkkk olumunekankayizsmile

Kızlar belim çok ağrıyo ben biraz uzanıyım da akşam gelirim yine yerimseniben hoşçakalın şekerlerim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canmmm dıkkat et kendıneee görüşürzzzzzzz

:1hug:

şeker portakallarımmmmm ben de dınleneceğimmm mıdem bulanıyorr çunkuuu opüyorum sızlerııı görüşürz :emir_bebek:

ayyy kızlar demeyın ya benım kız hayallrım var ama yaa bayanssulusmile boyle kokos bı kız gonlumdekı allahın ıznıyle ınsallah:Saruboceq:

biraz daha ilerles,in ben asıl tahminimi öle yapiciiiim bakalım tutturabilecek miyim -tatlicadiarzu-

şeker portakallarımmmmm ben de dınleneceğimmm mıdem bulanıyorr çunkuuu opüyorum sızlerııı görüşürz :emir_bebek:

hoscakal canım dıkkat et kendıne dınlen sendekaydirigubbakcemile3 topık tek tek dökülüyor anacm hamısler arttıkca herkes ayılıp bayılmaya basladı :KK1: ben turp gıbı masallah suanlık Çok üzgünüm çoook

biraz daha ilerles,in ben asıl tahminimi öle yapiciiiim bakalım tutturabilecek miyim -tatlicadiarzu-

hade bakalım kız dogsun ıcıne ama he temem mii?sırnaşık şey

güle güle nanecım :)

hadi sende uzan şekerim ikizlerin rahat etsin :)

güle güle canım :) dinlen hadi :)

güle güle cnmm sende kendine iyi bakkkkŞeniz
amanda bebiştendir bebiştennn:CüvCüv:hadi git dinlen şekerimmŞeniz
ayyy kızlar demeyın ya benım kız hayallrım var ama yaa bayanssulusmile boyle kokos bı kız gonlumdekı allahın ıznıyle ınsallah:Saruboceq:
:eek:klava::eek:klava:bak geliyo yine oklava:eek:lmaz:eek:ğlan olcak o kadar işte bi dahakine kız yapp içimize doğdu oğlan olcak oka aaaaaaaaolumunekankayizsmile

güle güle cnm benimm Şeniz

X