Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohh ohhh herkes burdaymışşş bende geldim bi su eksik :KK43:

Hoşgeldin şekercim :)

hosbulduk canım nasılsın bakalım taze annecık alısmaya baslamıssın tatlım bu duruma hersey güzel olacak canım benım canım son adet tarıhın neydı senın bebegın kalp atısları 6. haftadan sonra ekranda görünüyo ama duyulmuyo canım 7. haftadan sonra duyuluyo anca tatlım

Evet yaa....Gece nöbet listesi de oluşturacağım Bizim listenin yanına :))

Ben de hiç süt sevmem! :KK43: Onu başka şeylerle takviye ederim günlük hayatımda;ya da çocukalr gibi nesquikli içebiliyorum sırnaşık şey
Ya Ayşecim!biliyorum bebeğe br zararı yok zaten kaygım o değil.Sıkıntım o çatala çıkmak!eyvahedigeldismile : Çok utanırım ben yaaa sonra suratına bakarken:KK43: O yüzden ne olur ne olmaz diye asıl gideceğim doktora gitmeyeceğim şimdi boshayallersmile

ne çatalı yahuuuu hamileyken çatalamı çıkılıyorrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

günaydın zehselcimm opuyorumnanaktan

hosgeldın canım nasılsın tatılın nasıl geçtı okudugum kadarı ıle bas dönmen varmıs egerkı geçmezse bunun için kulak burun boogaz doktoruna gıt kulaktan gelebılıyo bu bas dönmelerı bılgın olsun

evet canım rahim duvarını çok kazıyınca yani inceltince ne adet olabiliyosun nede bidaha bebek tutunabiliyo bende bunu şurdan duydum avcılar medicanada onur başegmez die bi dr var ben ona gidiodum hamileyken sonra bebegim öldü dedim dr araştırıyım bi netten bi kadına kürtaj yapmış kadın şimdi dr dr dolaşıyomuş ne adet olmuş nede hamile kalabilmiş.sonra bunu duyunca korktum avcılar devlet hastanesinde emin sarıkaya die bi dr var ona gittim oda baktı bebege ölmüş dedi sonra oda bahsetti rahim duvarından dedi iyi bi dr a yaptır bende ona yaptırdım özelinde.
canım benim bebişim öldügünde 2 cm di daha yani minicikti seninki büyük ya ondan agrı yapmıştır belki ama bende hiiiç agrı falan olmadı sadece kürtaj oldugum günle ertesi gün çok zorlarsam kendimi agrı oluyodu.ama annem saolsun kaldırmadı zaten kürtaj olduktan 2.haftanın içindede birlikte olduk tabi dr sorduk önce

anladım canım ya inşallah öyle bi durum olmamıştır. bilmiyorumkismile
bende yenımahalle kadın doğumda yaptırmsıtım kürtajımı benim bebegım 10 haftalıktı
ilk bebegımde kürtaj olmsutum ikinci bebegımı normal doğumla doğurdum 26 haftalıktı
ve 40 cm di bayada uzunmuş minişim selvi boylu olacakmış yaşasaymış demekki hayırlısı boshayallersmile

kürtajda çektiğim sıkıntıyı inan bana doğumda çekmedim..doğumdan sonra 3-4 günde
kendime geldim ama kürtajdan sonra 15-20 gün ne ağrım gectı ne sancım...fenaydı

birde doktorum şey demişti bu ilacı kullanmazsan rahım yapışıklıgı yaşayabılırsın
o zaman adet görmessın sakın ha aksatma demişti seni korkutmak istemem ama
böyle bi ihtimalde var yani bi doktora gözüksene canım yaa bilmiyorumkismile

Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)

Hoşgeldin şekercim :)

Ayyy yok!Daha alışamadım;ama mantıklı hareket etmeye çalışıyorum.O yüzden randevumu aldım.Bu bacak açma olayı hiiiççç bana göre değil;aylardır da bebiş olmadığı halde gitmiyordum hatırşarsanız Çok üzgünüm çoook Doktora söyleyeceğim ,stten baksın;akibet görür bişeyler.Göremezse de beklerim ne yapayım! :hulya: Ama illa da bakılması gerekebilri diye asıl süreç boyunca gitmeyi düşündüğüm doktoruma değil de başka birinden randevu aldım;böylece adamın yüzünü bir daha görmemiş olurum :)))

aa gerçektenmi canım benimde 2 gündür acayip başım dönüyor hala daha öyle etraf dönüyor sanki:KK43:( ama ben hamilelik belirtsi oldugunu bilmiyordum kendimi adet olmaya o kadar hazırladımki belirtilerim hep adet olma belirtisi...hmmm hayırlısı bakalım...tinkerde hamile oldugunu ögrenmeden önce onunda başı dönüyormuş hatta serum yemiş bu yüzden ve öğrenmişki hamile...neyse neyse düşünmek yok bu ay yasakladım kendime:))

canım bende senin gibi açma olayına hiç iyi bakmıyordum ve o kadar utanıyordumki sonra sonra alışıyosun bide düşün benimkisi hamileliktende deil yani rutin kontroldü :))aça aça alışıyosun sende alışıcaksın canım yerimseniben

hosgeldın canım evet bı su eksık ama bulantılar baya kötüymüş o yuzden gıremıyormus ınsallah ıyı olur artık

Hoşbuldum canımmmm opuyorumnanaktan
Evet okudum çokta kilo vermiş Allah yardımcısı olsun valla çok zor bir durum

ewet hala kullanıyor bakalım baktırıcak tekrar degerlerine deişme yoksa ameliat olmayı düşünüyor...senin eşin nasıl oldu degerlerine tekrar baktırdınızmı canım?

:))
iyi canım kullansın en son bir ay geçmişti gittik test yapmadı doktor 3 ay geçsin dedi benim doktorda baktı değerine hız çok önemli dedi son yapılacak tahlili getiriseniz ona göre düzelme mi var aşılamamı söyleriz dedi. bence seninkide vakit kaybetmesin ameliyatla bile %50 imiş

aa gerçektenmi canım benimde 2 gündür acayip başım dönüyor hala daha öyle etraf dönüyor sanki:KK43:( ama ben hamilelik belirtsi oldugunu bilmiyordum kendimi adet olmaya o kadar hazırladımki belirtilerim hep adet olma belirtisi...hmmm hayırlısı bakalım...tinkerde hamile oldugunu ögrenmeden önce onunda başı dönüyormuş hatta serum yemiş bu yüzden ve öğrenmişki hamile...neyse neyse düşünmek yok bu ay yasakladım kendime:))

canım bende senin gibi açma olayına hiç iyi bakmıyordum ve o kadar utanıyordumki sonra sonra alışıyosun bide düşün benimkisi hamileliktende deil yani rutin kontroldü :))aça aça alışıyosun sende alışıcaksın canım yerimseniben

benimde başım dönüyordu hafif hafif sersermleştiriyordu aklinialirimsmile

kız çatala falan yatmıyosun hamişken cadı.... örtüyle sen zaten kapatıyosun üstünü adam ultrasonu dürtüyo sana oda zaten can acıtmıyo... hem oda loş olunca utanmıyosunda o kadar, benim dr.un bi eli bacağımda oluyo bide... teselli amaçlı... :)))) canım benim yaaa... özlemişim walla dr.cumuuuuuu....:lepi:

kız çatala falan yatmıyosun hamişken cadı.... örtüyle sen zaten kapatıyosun üstünü adam ultrasonu dürtüyo sana oda zaten can acıtmıyo... hem oda loş olunca utanmıyosunda o kadar, benim dr.un bi eli bacağımda oluyo bide... teselli amaçlı... :)))) canım benim yaaa... özlemişim walla dr.cumuuuuuu....:lepi:

sapukkkk -tatlicadiarzu-

anladım canım ya inşallah öyle bi durum olmamıştır. bilmiyorumkismile
bende yenımahalle kadın doğumda yaptırmsıtım kürtajımı benim bebegım 10 haftalıktı
ilk bebegımde kürtaj olmsutum ikinci bebegımı normal doğumla doğurdum 26 haftalıktı
ve 40 cm di bayada uzunmuş minişim selvi boylu olacakmış yaşasaymış demekki hayırlısı boshayallersmile

kürtajda çektiğim sıkıntıyı inan bana doğumda çekmedim..doğumdan sonra 3-4 günde
kendime geldim ama kürtajdan sonra 15-20 gün ne ağrım gectı ne sancım...fenaydı

birde doktorum şey demişti bu ilacı kullanmazsan rahım yapışıklıgı yaşayabılırsın
o zaman adet görmessın sakın ha aksatma demişti seni korkutmak istemem ama
böyle bi ihtimalde var yani bi doktora gözüksene canım yaa bilmiyorumkismile

cnm ben kürtaj oldum agrım çok az oldu işte.sadece ilk gün kanamam oldu sonrada akıntım koyu renkli geldi kanla karışık.rahim yapışıklıgını falan yoktur işallah ya off çok korkuyorum işallah hamileyimdir tekrarda bu sıkıntıları yaşamam:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyy evet az kaldı aysem yaaaaaaeyvahedigeldismile

valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm

Evet yaa....Gece nöbet listesi de oluşturacağım Bizim listenin yanına :))

Ben de hiç süt sevmem! :KK43: Onu başka şeylerle takviye ederim günlük hayatımda;ya da çocukalr gibi nesquikli içebiliyorum sırnaşık şey
Ya Ayşecim!biliyorum bebeğe br zararı yok zaten kaygım o değil.Sıkıntım o çatala çıkmak!eyvahedigeldismile : Çok utanırım ben yaaa sonra suratına bakarken:KK43: O yüzden ne olur ne olmaz diye asıl gideceğim doktora gitmeyeceğim şimdi boshayallersmile

canım karnından bakıyolar ilk görünürseki zayıfsan gözükür altatan bakmıyo kimi doktorlar
ama alttan bakılırsa bi sorun varsa kese ile alakalı o gözükür
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5

ne çatalı yahuuuu hamileyken çatalamı çıkılıyorrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet canım karından görünmeyınce çatala alıp altttan bakıyolar ama senın artık öle bi durumun
yok 9. haftadan sonra alttan bakılmaz ancak ve ancak sağlıklı giden bi gebelikde
üstten bakınca kalp atısı gözükmezse alttan bakıyolar.kalp atıomu durmusumu ...gerek kalmaz inşaallah :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

------------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan...............................16 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

X