Haklısın canım bencede şimdiden depo etmek lazım uykuları...Allah'ım sana da yardım etsin ağrıların var sanırım...
Ayy canım benim demek kız doğdu içine açıkçası benimde kız doğuyor...Ama tabii ne olsa eşit miktarda sevinirim herkes gibi;sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah
ınsallah onemli bısey drgıldır bu agrılar kızlar kaydirigubbakcemile3 ayy bende cok kız evlat ıstıyorum kalbımden oyle gecıyor hep bakalım ne olcak
evet canım sonlara dogru kasılmalar agrılar artıyomus. düşün gece tuvalete giderken topallayarak gidiyorum.. olsun bebişim için dayanırım diyorumm...
evet canım kesinlikle eşit oluyo ben mesela kız bebekleri daha cok severdim ama evlatlar arasında öle kavramlar olmuyomuss...
piştt piştt kızlarrr ben geldimmmmmmmmm:gitme:
çokk sinirliyimm çokkkkkkkkkkÇok üzgünüm çoook
piştt piştt kızlarrr ben geldimmmmmmmmm:gitme:
çokk sinirliyimm çokkkkkkkkkkÇok üzgünüm çoook
işteee geldiim burdayıımmm :))
işteee geldiim burdayıımmm :))
ayy kızlarr kayınvalidemlere gittik daha yeni geldik biz benimkiyle kaplıcalara gitmeyi düşünüyoduk kaç gündür araştırıyodukk felann... benimm akıllı kocişimde bugün orda dedi bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoz felan diyee ayy kaynanam demezmi bende geliyimm diyeeeakannehirakannehirayy ben şok oldumm benimkide bişey diyemedii hatta demezlermii 3 kişilik odalar varmış diyeeeakannehirben ayrı bir şok ayy biz oraya niye gidiyoruz çocuk olsun ddiyee haliyle bol bol çalışma yapcazz rahat rahatt kaynanamda biliyo ne amaçla gidiceğimizi ne işi var yanımızda yaaa:bbo: oğluna çocuk nasıl yapılır öğretcek galibaaasempatiksalakcinnitübe tübeeeeee
ayy kızlarr kayınvalidemlere gittik daha yeni geldik biz benimkiyle kaplıcalara gitmeyi düşünüyoduk kaç gündür araştırıyodukk felann... benimm akıllı kocişimde bugün orda dedi bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoz felan diyee ayy kaynanam demezmi bende geliyimm diyeeeakannehirakannehirayy ben şok oldumm benimkide bişey diyemedii hatta demezlermii 3 kişilik odalar varmış diyeeeakannehirben ayrı bir şok ayy biz oraya niye gidiyoruz çocuk olsun ddiyee haliyle bol bol çalışma yapcazz rahat rahatt kaynanamda biliyo ne amaçla gidiceğimizi ne işi var yanımızda yaaa:bbo: oğluna çocuk nasıl yapılır öğretcek galibaaasempatiksalakcinnitübe tübeeeeee
Hoşgeldin canım...
iyi geceeler adaşım hosgeldinnnn.
hoşbulduk canım :) senın bol tebessümlü resımlerine bakıyodum :) maşallahhhh
Ayy canim benim çok teşekkür ediyorum;ben her resimde 32diş gülerim güya normalde de fazlasıyla öyleyim de;hep takılırlar bana...Ben de sana baktım canım sana da 41 kere maşallah
ne biliyimm yaa bende anlamıyorumm çocuk çocuk diye çıldırıyolarr bide bu yaptıklarına bakkkkkAyy bu büyükler niye böyle yaparlar hiç anlamış değilim.Sanki bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler.Az daha anlayışlı olsalar ne olur sanki? Bencede haklısın canım sinirlenmekte;asıl sinir edici kısmıda sizin oraya bebiş denemeleri için gideceğinizi bildiği halde gelmek istemesi;buna ne denir ben de bilmiyorum.ama dilerim bir engel çıkarda kendisi gelemez siz baş başa gider bebiş denemelerinizi sürdürürsünüz güzel güzel
delikafaduldendelikafaduldennapcam ben yaa bi akıl verinn banaaaa çayına ilaçmı atsam gideceğimiz saat cırcır olsun gelemesinnnkaydirigubbakcemile3ayyy vallahı çok sinir bi duurm yaaa akannehir
düşünsene sen eşin ve kayınvaliden bide aynı odada unbelievable akannehir akannehir akannehir
ayyyy kaynanaya bakk.. telkin verecek galiba. tübe tübee yaa... neden rahat bırakmazlar böle anlamammm.CADIARZU
canlarrrr ben kaçtım belim agrımaya basladı..
öpyrummm hepiniz .. yarın görüşmek üzere...........
ademerve;15336612Ayy canim benim çok teşekkür ediyorum;ben her resimde 32diş gülerim güya normalde de fazlasıyla öyleyim de;hep takılırlar bana...Ben de sana baktım canım sana da 41 kere maşallah:nazar:[/QUOTE .!.::) bende çok gülerim ama hemencıkte ağlayabılen bi tarafımda var garipp :) :) :)
güle güle canım uzan tabii ağırsın artık
ne biliyimm yaa bende anlamıyorumm çocuk çocuk diye çıldırıyolarr bide bu yaptıklarına bakkkkk
delikafaduldendelikafaduldennapcam ben yaa bi akıl verinn banaaaa çayına ilaçmı atsam gideceğimiz saat cırcır olsun gelemesinnnkaydirigubbakcemile3
bendeki kaynana düşman başınaaaa:a015:
annem kızkardesım ve ben bu sene samsuna gitcektık yanı analı kzılı bi gezelım dedik
bebek fln olursa bu kadar rahat olamaıs diye...kayınvalidem bende gelebilirmym demsıtı
annem konsumustuda halletmsıtı hayır gelsın bişi olmazdı tabıı de yani bizde
misafirliğe gidiors teyzemlerde kalcaktık onun ıcın şapamadık senı çok çok iyi anlıorm
tabii siz karıkoca gıtceksnz daha vahım aip yanı yaptıgı cidden.....istersenız
konusun anlattın daha sonra beraber gıderıs fln deyın yada eşin babasıyla konussun
izin vermesın kayınpederin o zaman gidemes
:) bende çok gülerim ama hemencıkte ağlayabılen bi tarafımda var garipp :) :) :)
Ben de öyleyim canım aşırı duygusalım;çok içliyimdir...En ufak birşeye gözyası dökebilirim ama diğer yandan da çok neşeliyimdir içimde küçücük bir çocuk vardır...Balık burcuyum ben çok taşırım özelliklerini..