Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım sonlara dogru kasılmalar agrılar artıyomus. düşün gece tuvalete giderken topallayarak gidiyorum.. olsun bebişim için dayanırım diyorumm...

evet canım kesinlikle eşit oluyo ben mesela kız bebekleri daha cok severdim ama evlatlar arasında öle kavramlar olmuyomuss...

ınsallah onemli bısey drgıldır bu agrılar kızlar kaydirigubbakcemile3 ayy bende cok kız evlat ıstıyorum kalbımden oyle gecıyor hep bakalım ne olcak

canımmm anne olmak böle iştee.. her an onun için telaşlanmakk.. sen içini ferah tut canım.. daha bebeişin yerleşiyo canım böle seyler dogall. sadece bu günlerde bol bol dinlenicen .. agır işler yapmıcann. okeyyy mii..vereliniortak

piştt piştt kızlarrr ben geldimmmmmmmmm:gitme:
çokk sinirliyimm çokkkkkkkkkkÇok üzgünüm çoook

Allah'm sana güç kuvvet versin canım.Bebeğine kavuşmana az kaldı inşallah.
Bebişin sağlıkla gelsin de mühim olan o.Heleki ilk bebekse ne olsa seviniyor insan güya ikincide de öyle ama ikincide sanırım daha çok cinsiyet beklentisi oluyor

ayy kızlarr kayınvalidemlere gittik daha yeni geldik biz benimkiyle kaplıcalara gitmeyi düşünüyoduk kaç gündür araştırıyodukk felann... benimm akıllı kocişimde bugün orda dedi bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoz felan diyee ayy kaynanam demezmi bende geliyimm diyeeeakannehirakannehirayy ben şok oldumm benimkide bişey diyemedii hatta demezlermii 3 kişilik odalar varmış diyeeeakannehirben ayrı bir şok ayy biz oraya niye gidiyoruz çocuk olsun ddiyee haliyle bol bol çalışma yapcazz rahat rahatt kaynanamda biliyo ne amaçla gidiceğimizi ne işi var yanımızda yaaa:bbo: oğluna çocuk nasıl yapılır öğretcek galibaaasempatiksalakcinnitübe tübeeeeee

Ayy bu büyükler niye böyle yaparlar hiç anlamış değilim.Sanki bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler.Az daha anlayışlı olsalar ne olur sanki? Bencede haklısın canım sinirlenmekte;asıl sinir edici kısmıda sizin oraya bebiş denemeleri için gideceğinizi bildiği halde gelmek istemesi;buna ne denir ben de bilmiyorum.ama dilerim bir engel çıkarda kendisi gelemez siz baş başa gider bebiş denemelerinizi sürdürürsünüz güzel güzel

ayyyy kaynanaya bakk.. telkin verecek galiba. tübe tübee yaa... neden rahat bırakmazlar böle anlamammm.CADIARZU

Hoşgeldin canım...

hoşbulduk canım :) senın bol tebessümlü resımlerine bakıyodum :) maşallahhhh

iyi geceeler adaşım hosgeldinnnn.

hoşbulduk adaşımmm :) bebıs uyutmuyo galıba :)

ayyy vallahı çok sinir bi duurm yaaa akannehir

düşünsene sen eşin ve kayınvaliden bide aynı odada unbelievable akannehir akannehir akannehir

canlarrrr ben kaçtım belim agrımaya basladı..

öpyrummm hepiniz .. yarın görüşmek üzere...........

ne biliyimm yaa bende anlamıyorumm çocuk çocuk diye çıldırıyolarr bide bu yaptıklarına bakkkkk

ayyy vallahı çok sinir bi duurm yaaa akannehir

düşünsene sen eşin ve kayınvaliden bide aynı odada unbelievable akannehir akannehir akannehir
delikafaduldendelikafaduldennapcam ben yaa bi akıl verinn banaaaa çayına ilaçmı atsam gideceğimiz saat cırcır olsun gelemesinnnkaydirigubbakcemile3

ayyyy kaynanaya bakk.. telkin verecek galiba. tübe tübee yaa... neden rahat bırakmazlar böle anlamammm.CADIARZU

bendeki kaynana düşman başınaaaa:a015:

canlarrrr ben kaçtım belim agrımaya basladı..

öpyrummm hepiniz .. yarın görüşmek üzere...........

güle güle cnmm dikkat et kendine allaha emanetttt ol banada dua ette şu cadı kaynanam gelemesinn bizleeeesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…