Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
annem kızkardesım ve ben bu sene samsuna gitcektık yanı analı kzılı bi gezelım dedik
bebek fln olursa bu kadar rahat olamaıs diye...kayınvalidem bende gelebilirmym demsıtı
annem konsumustuda halletmsıtı hayır gelsın bişi olmazdı tabıı de yani bizde
misafirliğe gidiors teyzemlerde kalcaktık onun ıcın şapamadık senı çok çok iyi anlıorm
tabii siz karıkoca gıtceksnz daha vahım aip yanı yaptıgı cidden.....istersenız
konusun anlattın daha sonra beraber gıderıs fln deyın yada eşin babasıyla konussun
izin vermesın kayınpederin o zaman gidemes :KK70:

yaa kayınpederim aşşamı sanki oda diyokii bende işleri halledip gelirim diyooo yaaaa bunlar karı koca beni delirtmeye çalışıyolarr galibaaadelikafadulden

Gelirlerse canım o zaman onlar ayrı odada kalsalar öyle olmuyor mu?

yaa öyle olur artık gelirlerse ikiside ama yaa ben kocamla başbaşa gönlümce tatil yapmak istiyodum yaa :gitme::sinifsinif: zaten hiç bir işe yaramz sitresten çocuk felanda olmazzz:sinifsinif:

yaa öyle olur artık gelirlerse ikiside ama yaa ben kocamla başbaşa gönlümce tatil yapmak istiyodum yaa :gitme::sinifsinif: zaten hiç bir işe yaramz sitresten çocuk felanda olmazzz:sinifsinif:

İnşallah gelmezler canım...Sen bi yolunu düşün de eşin uygun yolla dese belki vazgeçerler..En kötü ihtimal gelseler bile siz yine istediğiniz gibi yapın tatilinizi hiç stres olma çocuk değiller ya onlarda kafalarına göre yapsınlar...

Canlar ben daha dayanamıyorum midem de yanmaya başladı...Allah'a emanet olun hepinize hayırlı geceler diliyorum...
Kocamanda öpüyorum!

Ben de öyleyim canım aşırı duygusalım;çok içliyimdir...En ufak birşeye gözyası dökebilirim ama diğer yandan da çok neşeliyimdir içimde küçücük bir çocuk vardır...Balık burcuyum ben çok taşırım özelliklerini..

bende yay burcuyummm :)

rezzan kirazın tabiriyle en muhteşem burçç :roflol: :roflol:

yaa kayınpederim aşşamı sanki oda diyokii bende işleri halledip gelirim diyooo yaaaa bunlar karı koca beni delirtmeye çalışıyolarr galibaaadelikafadulden

hee belki halden anlar diye düşünmüştümm :) iş yerındne izin alamadm fln deyin
sonrada sessizce gidin geeliinnn :KK70:

ayy benim eşim olsa karı koca gitces biz ne işiniz var yaa der şakayla karıısk :KK70:
düğün tarihi kararlaştırılırken babam ramazana 1 hafta kala olsn dmeıstıde
ya baba yapma ramazna ayakın düğün yapılrımı yaani demişti de kopmuştukk delikafadulden
ve ramazana bı hafta kala evlendık :roflol:

Canlar ben daha dayanamıyorum midem de yanmaya başladı...Allah'a emanet olun hepinize hayırlı geceler diliyorum...
Kocamanda öpüyorum!

tamam cnm iyi gecelerr artık ben o işi halletmeye çalışcam olmadı derim cnm ne işin varr seninn yanımızda git kocanla gitceksen başka biryere diyeee aaa delirtmesinlerr benii daha önce onlarr 5 yıldızlı otele gittiler hemide kaplıca bizi götürdülermii yada beniiiii:mymeka:

hee belki halden anlar diye düşünmüştümm :) iş yerındne izin alamadm fln deyin
sonrada sessizce gidin geeliinnn :KK70:

ayy benim eşim olsa karı koca gitces biz ne işiniz var yaa der şakayla karıısk :KK70:
düğün tarihi kararlaştırılırken babam ramazana 1 hafta kala olsn dmeıstıde
ya baba yapma ramazna ayakın düğün yapılrımı yaani demişti de kopmuştukk delikafadulden
ve ramazana bı hafta kala evlendık :roflol:

ayy yok yaa benimkinde öle dicek toto bu arada işler ortak cnm yanii ayrı deil babasıyla çalışıyolar 4 kardeşler 1de babaları aynı iştelerrrakannehir
eşimde yay burcu cnm bu arada bende akrepkötükedihüso

ayy yok yaa benimkinde öle dicek toto bu arada işler ortak cnm yanii ayrı deil babasıyla çalışıyolar 4 kardeşler 1de babaları aynı iştelerrrakannehir
eşimde yay burcu cnm bu arada bende akrepkötükedihüso

hımmm anladım canım :)

eneee kayınvalidemde akrep burcu 2 kasım :) eşimde başak

okuldayken tanıdıgım akreplerle hıııc annaşamazdım sonra kayınvalidemi tanıyınca fikrim değişti

seninde öel bi tersliğini görmedım olumunekankayizsmile demekkı okuldayken ben hep gıcıklarına denk gelmışım :)

bu arada yay burcunun çok patavatsız olduugnu söylemsımıydım

çam üstüne çam deviririz yani bi yannışım olursa ben suclu değilim hee kozmik düzen :) :) :)

aa bak eşinde onalrın yanında tatıle gıtces deyınce çam devırmıs işte yay burcu anacım napcan :KK70:

bu arada yay burcunun çok patavatsız olduugnu söylemsımıydım

çam üstüne çam deviririz yani bi yannışım olursa ben suclu değilim hee kozmik düzen :) :) :)

aa bak eşinde onalrın yanında tatıle gıtces deyınce çam devırmıs işte yay burcu anacım napcan :KK70:

ayy sorma yaa çam üstüne çam devirmekte birebirdir benimkii ne demeye dedi anlamdım haa bide 3 kişilik odalarda varmış diyende benim saftirik kocişimdiiialsanaalsanasmile

hımmm anladım canım :)

eneee kayınvalidemde akrep burcu 2 kasım :) eşimde başak

okuldayken tanıdıgım akreplerle hıııc annaşamazdım sonra kayınvalidemi tanıyınca fikrim değişti

seninde öel bi tersliğini görmedım olumunekankayizsmile demekkı okuldayken ben hep gıcıklarına denk gelmışım :)

yok cnm ters deilimdir genelde ılımlıyımdır ama bazen huysuzluğum tutuyo onuda nette pek belli etmem çevremdekilere sararım geneldeekaydirigubbakcemile3

günaydınn kızlarrrr ayy ilk defaaa bu saatte yazıyorum sanırım ayy çok mutlu oldum yaa bennnnzemuszemus
kızlarr siz şinci kocalarınızın koynunda sarmaş dolaşş yatıyonuz yaaaaaa ben yatamıyorummmmmmmmmmm:sinifsinif:çünküm bizim tatilimiz yooooooookkiiiiiiiii:sinifsinif:

belleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm günaydınn bebeğeemmm ay seni gördüm çok mutlu oldum ya bennnnopuyorumnanaktan yalnızımm cnmm yaa hiç uyumadımmm bu gece neden bilmiyorum uykum yokkkkkkk:bbo:

belleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm günaydınn bebeğeemmm ay seni gördüm çok mutlu oldum ya bennnnopuyorumnanaktan yalnızımm cnmm yaa hiç uyumadımmm bu gece neden bilmiyorum uykum yokkkkkkk:bbo:

gunaydınnnnnnnnnnnnnn tatlımm sınırden uyuyamamıssındır kesın okudum kaplıca olayını sımdı ay bız aksam konusurken ben uyuyakalmısım yaa net basında esım gelmıs almıs netı kapatmıs o yuzden bakıyordum sımdı nerde kalmısım okudum sırnaşık şey

gunaydınnnnnnnnnnnnnn tatlımm sınırden uyuyamamıssındır kesın okudum kaplıca olayını sımdı ay bız aksam konusurken ben uyuyakalmısım yaa net basında esım gelmıs almıs netı kapatmıs o yuzden bakıyordum sımdı nerde kalmısım okudum sırnaşık şey

ayy ewet yaaa ondanda olabilir ayda yılda bi giderim kadın sinirimi hoplatır gönderirirrrr yaaaa:mymeka:
ayy senin minişşş şimdiden seni ağırlaştırdı yanii:CüvCüv:darısı banaaaaaa ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallahhhh:CüvCüv:

ayy ewet yaaa ondanda olabilir ayda yılda bi giderim kadın sinirimi hoplatır gönderirirrrr yaaaa:mymeka:
ayy senin minişşş şimdiden seni ağırlaştırdı yanii:CüvCüv:darısı banaaaaaa ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallahhhh:CüvCüv:

canım rezervasyon yapmadıysan gıtme bosuna daha cok sınır olacaksan sınır oldum zaten sımdı kaynanana:mymeka: o bılmıyomu cocuk 2 kısıyle oluyo o kayınvalıdesının yanındamı yapmıs ogullarını allah allahh:umursamaz: aslında cok yuku olayı yok daha ama bırden gıdıyom bole ıste sabah saat 9 dada kalktım tuvalete bırdahada uyuyamıyorum uyanınca bıkere kocısım ne guzell uyuyooo mısıl mısılll bu arada canım senın ızın gunun yokmu hıccakannehir

aımnnn canım hepınız hamıs kalın ınsallahh dualarım sızlerele bıtanemmm

canım rezervasyon yapmadıysan gıtme bosuna daha cok sınır olacaksan sınır oldum zaten sımdı kaynanana:mymeka: o bılmıyomu cocuk 2 kısıyle oluyo o kayınvalıdesının yanındamı yapmıs ogullarını allah allahh:umursamaz: aslında cok yuku olayı yok daha ama bırden gıdıyom bole ıste sabah saat 9 dada kalktım tuvalete bırdahada uyuyamıyorum uyanınca bıkere kocısım ne guzell uyuyooo mısıl mısılll bu arada canım senın ızın gunun yokmu hıccakannehir

yok be tatlım yaa eşim 7/24 nerdeyse çalışıyo ortak iş babası ve kardeşleriyle izin mizin yok bütün hayatımızı sabote ediyolar yanii anlıyacağınnnsenağlama

X