Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
NASIL BİŞİY HİSSETMİYORSUN CANOM SENN :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne diyimmmmm

dicek bişide bulamıyom ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ya illa da ayrıntı istiyonuz ya :kedi: yani o iş bittikten sonra bikaç dakka heryerim uyuşuyo, karıncalanıyo :bbo: etkisinden kurtulamıyom yaneeeeeeee :kedi: :kedi: :kedi:

ama 8 hafta 3 aay olmuyomu heee anladım8 2. ayın son haftası diee

iveet :)

Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:

ayy aynen benimde yaa bittikten sonra demi yerimseniben :KK1: ellerim ayaklarım karıncalanıyoo

diyorum kocişe bacakalrımı hissetmıyorum diyorum eheueheu aklinialirimsmile

uykum var şu patroş toplantıya gitsede sızıp kalsammm

mokoko benimde bildigim senin kullandıgın anlam birde uyuşturucu :1no2:

uyuşturucu mu bu anlamını hıç bılmıordum vallaaa o zaman kullanmayalım bu anlamıylaaa cıssss:eek:lmaz: ama nagiş in anlamı superrrr :KK1:

canımmm normalde son aylara kadar yapıyorlar yaa o açıdan dedim senin için değil yani(koca göbek derken):roflol: yaniii ben cesaret edemem hehralde şuanki fikrim böyleee ozaman gelince göbek möbek tanımazsam o başkaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

değişir annem fıkrın de değişir zıkrınn de hele bı hormanların pık yapsın o zaman konuşuruzzz eşinın de zaten her dk pıkse yandınnnnnnn :KK1::KK1::KK1:

MOKOKO DERKEN NE DEMEK CANIM AÇABİLİRMİSİN LÜTFENN :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok açamıcem canemmmm nagiş açtı zaten guselceeee:roflol::roflol::roflol:

Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:

kıızm sen harbı kudurksun yaaaa maşallah valla hazır cevapp :roflol::roflol:

azdı azdııı :smiley-cool: :smiley-cool:

kudurukkk :teytey:

ayy aynen benimde yaa bittikten sonra demi yerimseniben :KK1: ellerim ayaklarım karıncalanıyoo

diyorum kocişe bacakalrımı hissetmıyorum diyorum eheueheu aklinialirimsmile

Bakın işte bende bi anormallik yok, ayşede de uyuşturucu etkisi yapıyomuş :roflol: :roflol:

ayy otur otur sıkıldım bugunn annemlerde yalova ya gıttılerr ben gıtmedım pişman oldummm..açtım power ı muzık eşliğinde dans edıyorum oğlumlaaaa :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2

yok sakın korkma canım
tüm gün hareket etmediği olur akşam uzanırsın başlar tepinmeye
zaten her an hareket edecek diye bi kaide yok telaş yapma bencede

ne bilim tırstım bi anda kafamçokkarıştı iştahımda yok bugün midem bulanıyo üşüttüm heralde bilmiyorumkismile

Wuuuuuuuuuuwww yoruldum, demek ki hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol:

kesin hamilesin o zaman :lepi:

Bakın işte bende bi anormallik yok, ayşede de uyuşturucu etkisi yapıyomuş :roflol: :roflol:

benimde ayak parmağım çekiliyo yaa kramp giriyo gibi oluyo. acaba haftada bir güne indirdik ondanmı kiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ne bilim tırstım bi anda kafamçokkarıştı iştahımda yok bugün midem bulanıyo üşüttüm heralde bilmiyorumkismile

kesin hamilesin o zaman :lepi:

benimde ayak parmağım çekiliyo yaa kramp giriyo gibi oluyo. acaba haftada bir güne indirdik ondanmı kiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

hııı haftada 1 güne çektiniz ya kesin ondandır haftada 3 gün şaaapsanız hemen geçer o kasılma kramp falan kalmaz :roflol::roflol:

ayy otur otur sıkıldım bugunn annemlerde yalova ya gıttılerr ben gıtmedım pişman oldummm..açtım power ı muzık eşliğinde dans edıyorum oğlumlaaaa :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2

dans ediyon? bildiğin düz dan ediyon yaneee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhh bi ben bulamıyom şu enerjiyi kızlar yaa hayranımm size valla. üzerime yüklenmiş olan 10 kilonun etkisimi bunlar acaba yaa. hiç halim yok çünkü benim. kocişte bana bugün diyo sen fırt diye doğurcan gibi geliyo bana çok iyi görünüyosun sanki hiç ağırlaşmamış gibisin diyo. dedim sen gel bide bana sor onu :sinifsinif:

ben yanındayım canım korkma olumunekankayizsmile :lepi:

hee ondan aşna fişna yapmayınca kalsiyumun azalıyo ondan kaydirigubbakcemile3

soda iç süt iç yoğurt yii :KK70: bebişin kalsiyumunu sömürmüşş :)

hııı haftada 1 güne çektiniz ya kesin ondandır haftada 3 gün şaaapsanız hemen geçer o kasılma kramp falan kalmaz :roflol::roflol:

hahahahhah haftada 3 gün bana çok uzak geliyo ama senin güzel hatrın için bi hafta deniyciğim canem aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben en son bayramda şaapmıştım galiba hatırlamıyom lennn akannehir oha abartmışım galiba :1shok:

X