Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

moralini bozmim ama yanman lazımmm -tatlicadiarzu-

Benimkiler hamiş kalınca üşüyo belki allah allah :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

yakında benm çişim geldı kesın hamıleyım dıyeceksın yaaa :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1::KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Heee onu da diyom zaten lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Hatta sabah kocişe dedim ki benim çok uykum var yaa kesin hamileyim dedim kaydirigubbakcemile3 kahkahayı bastı bana yatakta PSİKOPAT KARIM BENİM dedi :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar bu ay bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezini deniyorum, hadi bakalım hepiniz Şero hamş deyin bakim hihoyyyt
Ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayh hayılı olsunnnn hamıleymişsin hadı gozsun aydınnnn :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayh hayılı olsunnnn hamıleymişsin hadı gozsun aydınnnn :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ay teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kızışımın senin oğlana selamı var çok öpüyomuş Şeniz Şeniz Şeniz

Ay teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kızışımın senin oğlana selamı var çok öpüyomuş Şeniz Şeniz Şeniz

ayhhhh maşallahhhhhhhh kızın oluyo bıde oyle mı ŞenizŞenizŞeniz ben yerım o bebişin ağzını yaaaaa sen bı doğur hemen alcam oğluma kızını bnde hayırlısyla doğurayımdaaa :CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar ben biraz uzansam iyi olacak çok yoruldum heryerim ağrıyo yaaa :sinifsinif:
Ayyyyyy heryerim ağrıyo ya kesin hamileyim beeeeeeeeeeeeeennnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

oh ohhh maşallah de annecıkkk :nazar::nazar:

SAOL CANIMCIMMM opuyorumnanaktan

Benimkiler hamiş kalınca üşüyo belki allah allah :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Heee onu da diyom zaten lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Hatta sabah kocişe dedim ki benim çok uykum var yaa kesin hamileyim dedim kaydirigubbakcemile3 kahkahayı bastı bana yatakta PSİKOPAT KARIM BENİM dedi :roflol: :roflol: :roflol:

ben sana akıllı ol demiyommuuuuuu :mymeka: :mymeka:
ay başında hani söz verdin düşünmücektinnn dövimmi şimdi seniiiiiii :eek:klava:

ayhhhh maşallahhhhhhhh kızın oluyo bıde oyle mı ŞenizŞenizŞeniz ben yerım o bebişin ağzını yaaaaa sen bı doğur hemen alcam oğluma kızını bnde hayırlısyla doğurayımdaaa :CüvCüv::CüvCüv:

Valla söz veremem şekerim :umursamaz: elifin oğlu da benim kıza aşık, tinkerınki de, çidoşunkiler deee, fatoşunki deeee, artık güsel kızışım hangisini beğenirse bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Kızlar ben biraz uzansam iyi olacak çok yoruldum heryerim ağrıyo yaaa :sinifsinif:
Ayyyyyy heryerim ağrıyo ya kesin hamileyim beeeeeeeeeeeeeennnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayh hadı dınlen hamılsın dedık ya ışteeee gıt dınlen artık yorma kızımııı :kedi:eek:lumunekankayizsmile

ben sana akıllı ol demiyommuuuuuu :mymeka: :mymeka:
ay başında hani söz verdin düşünmücektinnn dövimmi şimdi seniiiiiii :eek:klava:

Kız kafaya falan taktığım yok dalga geçiyom yaaa valla :KK1: kocişle bize eğlence çıktı bugünlerde fena mı :roflol: :roflol:

selammm kıslarr şerooo hamileymişsin cnm tebrikler:))))) şimdiden al bakim tebrikleri :))

Anam var ya sizin bu mesajları okuyanlar beni gerçekten hamile sanırlar şimdi haa :roflol: :roflol: :roflol:

Valla söz veremem şekerim :umursamaz: elifin oğlu da benim kıza aşık, tinkerınki de, çidoşunkiler deee, fatoşunki deeee, artık güsel kızışım hangisini beğenirse bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

benım yakışıklı oğlumm beğenır inş. senın kızınııı hahahhahhahahah kaydirigubbakcemile

VALLA BENİM ÇOOOOOOOOK YAKIŞIKLI OĞLUM OLCEK VE BANA AŞIK OLCEK HİÇÇÇ KUSURA BAKMA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kız kafaya falan taktığım yok dalga geçiyom yaaa valla :KK1: kocişle bize eğlence çıktı bugünlerde fena mı :roflol: :roflol:

[/B]

AMA İNŞAALAH HAMİŞSİNDİR :roflol: :roflol:

benım yakışıklı oğlumm beğenır inş. senın kızınııı hahahhahhahahah kaydirigubbakcemile

Anaaaa bak bak bak şunun gönderdiği ifadeye bak akannehir
Amanın kızlar yetişin bu Gökçenin oğlu benim kızı böyle kaydirigubbakcemile kaçıracakmış vermem kızımııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

VALLA BENİM ÇOOOOOOOOK YAKIŞIKLI OĞLUM OLCEK VE BANA AŞIK OLCEK HİÇÇÇ KUSURA BAKMA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

AMA İNŞAALAH HAMİŞSİNDİR :roflol: :roflol:

Ay valla olursa çok büyük sürpürüz olcak ama haaa :KK1: :KK1: :KK1:
Ve ozaman kesin bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezine inanacam artık :roflol: :roflol: :roflol:

Anaaaa bak bak bak şunun gönderdiği ifadeye bak akannehir
Amanın kızlar yetişin bu Gökçenin oğlu benim kızı böyle kaydirigubbakcemile kaçıracakmış vermem kızımııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla babası trabzonlu oralarda meşhurmuş kaçırma falan hahahhahah kesın kaçırırı ama tabı kızını beğenırse hıhhhh :umursamaz: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Anam var ya sizin bu mesajları okuyanlar beni gerçekten hamile sanırlar şimdi haa :roflol: :roflol: :roflol:

:)))))))))))) evet bencede ama inş. hamişsindir de şoke uğramayalım sonra şimdiden alıştırmış olalımkendimizi:)):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ay gidecem gidecem diyom gidemiyom bitürlü yaa :KK1: neyse kızlar bu sefer kaçtım hadi öptüm hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay valla olursa çok büyük sürpürüz olcak ama haaa :KK1: :KK1: :KK1:
Ve ozaman kesin bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezine inanacam artık :roflol: :roflol: :roflol:

hamileyim yazıomuşsun
aa ne güzel deyip geçiomuşuz o kadar alıştıkki :roflol: :roflol: :roflol:

X