Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
opuyorumnanaktan onun hamileliği nasıl geçiyooo ayşemmmm
selam söyleee kardeşinee :1hug:

aleykumselam canım :)

çok şükür canım hiçbi sorun yok hersey yolunda :nazar: :nazar:

2. düzel ultrasona girdi şeker yuklemesi yapıldı bişi çıkmadı :)

sağlıkla gelsin inşallah bebekleriniz :nazar:

ayyy ayşecım saoll koymuşsunn ne becerıklı hatunsun maşallah yaa :nazar:

valla bebek odası buu azcık cıvıl cıvıl kıpır kıpır olsunn ıstıyoruzzzzz... sadelık bıze yakışır bebişilerimize değil dıye düşünüyorummmm hemm bu takımı ılerde kız bebişimiz de olursa onda da kullanabılırzzz hayırlısı tabıkıı

rica ederim canımmm :) :) :)

e tabii herkesin kendi hayali canım bu kaç kere hamile kalıyo ki insan :)

herkes gönlünekini yapsın en güzeli sende inşallah istediğin gibi yapabilirsin tüm düzenlemeleri :)

70.6 kıloyummmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ye annem yeeeeeee nereye kadar yeeeeeeeeeeeee hahahahhaha :lepi: tam 5 kılo almışımmmm heyttttttttt beeeeeeeeeeeeeeee

70.6 kıloyummmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ye annem yeeeeeee nereye kadar yeeeeeeeeeeeee hahahahhaha :lepi: tam 5 kılo almışımmmm heyttttttttt beeeeeeeeeeeeeeee

alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne güzel formunu korumuşsun canımm :)

şimdi uyyabiliyoken uyu şekerim bi süre sonra karnın öle büyüyücek

bebegın öle hareket etcekkı uyyamıcaksın :)

kız sabahtan beri burdayım sizi bırakamıyorum çok özlemişimmm fırsatım varken bol bol konuşalım dedim.......
ama azıcık kestirmem lazımm çok erken kalktımm , gözlerim kapanıyo valla :))
sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şeniz
kız sabahtan beri burdayım sizi bırakamıyorum çok özlemişimmm fırsatım varken bol bol konuşalım dedim.......

hadı uyu annemmmmmmmmmm bız de senı sevıoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz Şeniz

hadi canım uyu sen :::) tatlı rüylarrr :)

bellee çatlatttttttınn beniiii yaa nedesinnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

kızlarr benimm yumoşlar çatlıyo sanırsam kasıklarımmm patlıcak gibii ağrıyooo ara araaaa

bugün kocişkomuu yakalıyımm bariii akşamm bulduğum yirdeeaklinialirimsmile

slm kızlar .ayy bi kestiriyim dedim bisürü saçma rüya gördüm ya çok sıkıntılıydı kocaman bi inek gördüm ama kafası bi insandı çok acaip çokkk daha bisürü gördüm bişiler ama hatırlamıom çok korktummm:1shok::1shok:

slm kızlar .ayy bi kestiriyim dedim bisürü saçma rüya gördüm ya çok sıkıntılıydı kocaman bi inek gördüm ama kafası bi insandı çok acaip çokkk daha bisürü gördüm bişiler ama hatırlamıom çok korktummm:1shok::1shok:

hayırlara yor canım

X