Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız o fiyatlar takım fiyatları değilll kafamçokkarıştı
burda da çok pahalı bakma sennn istediğin bir şey almak istiyorsann basacaksın parayı

İkea'yı tercih etmemin sebebi de bu zaten fiyatları uygun, yani en fazla 300 € takım alırım
beşik : 89€
döşek : 59€
ondansonracığıma dolap filan derken en fazla 150-200 € yapar
naptı kızlarrrr : 348€ en fazla

başka ne lazım olur ki kızlar?

hımmm annadım o zaman boyle bı takım gusel bebişimmm bu arada ben geçen hafta ıkeadaydımm gayet de pahalydı burdaa yanııı ..ben çilek ten safarı takımını alıcamm bak ıstersen nettennn

evet canım indirimde ay ne kadar cimri oldum ben yaaa bebişime feda olsun ama çar çur etmek de istemiyorum :2: masraflar bir beşikle bitmiyo kii :1no2:

evet bıtanem tmm feda olsun dıyoruz ama dıkkat de etmek lazımm ayağını yorganına gore uzat demek en guselııı buyrunnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Minik kuzumun kalbini gördüm lamba gibi yanıp yanıp sönüyodu. Saniyede 165 atıo. 1 cm olmuş. Uzun boylu olucak benim minik kuzum

kızlarr belleden haber yokmu yaaa kan testi yapptırcaktı yaaaeyvahedigeldismileayy çok merak ediyorumm inşalah hamiledir yaa allahım yüzünü güldürsünnn
neyse kızlar banka işlerim var onları halledeyim de geleyimm :KK3:hadinn öptümm hepinizi opuyorumnanaktan

hımmm annadım o zaman boyle bı takım gusel bebişimmm bu arada ben geçen hafta ıkeadaydımm gayet de pahalydı burdaa yanııı ..ben çilek ten safarı takımını alıcamm bak ıstersen nettennn

ya vallahi bilemiyorum burada çok ucuz, ev eşyalarımı hep ikeadan aldım çok memnunum hem ucuz hem kaliteli :)

evet bıtanem tmm feda olsun dıyoruz ama dıkkat de etmek lazımm ayağını yorganına gore uzat demek en guselııı buyrunnnnnnnnn

yaaa evettt yorganımızı ayağımıza göre uzatırsakkkk yırtılır bir yerdennn kaydirigubbakcemile3
dikkat etmek lazımm

canım dediğin takımı göremedimmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Minik kuzumun kalbini gördüm lamba gibi yanıp yanıp sönüyodu. Saniyede 165 atıo. 1 cm olmuş. Uzun boylu olucak benim minik kuzum

maşallah bebişine canımmmm...........:nazar:. opuyorumnanaktan

kızlarr belleden haber yokmu yaaa kan testi yapptırcaktı yaaaeyvahedigeldismileayy çok merak ediyorumm inşalah hamiledir yaa allahım yüzünü güldürsünnn
neyse kızlar banka işlerim var onları halledeyim de geleyimm :KK3:hadinn öptümm hepinizi opuyorumnanaktan

bildiğim kadarıyla haber yok hala....ben de çok merak ediyorum ama hiç uğramadı sanırsammmm inşallah hamiledir

anam şuna bakın kızz

index.php

hepsi çok gusel yaaaa maşallahhh

idilcimmm çilek mobılyaya gırr ordan da bebek odalarında safarı takımı varr gr onaa bakkk çok guselllll bayıldık bız onaaa buraya ekleyemıorumkııı

maşallah canım maşallahhh :)

Ayşem çok güzeller ahhh ahhh boshayallersmile

evet canım kızkardesımede gösterdım bayyıldı :) o da 26 haftalıkk hamiş :)

hepsi çok gusel yaaaa maşallahhh

idilcimmm çilek mobılyaya gırr ordan da bebek odalarında safarı takımı varr gr onaa bakkk çok guselllll bayıldık bız onaaa buraya ekleyemıorumkııı

kız biraz önce yanlış okumuşum arıyorum arıyorum öyle bir takım bulamadım hahah
gördüm canım çok güzelllmişşşşş takımını mı alıcaksın? ne kadar peki?

kaydirigubbakcemile3 sen heraldeee ayşenın de dediği gıbı 6.ayından sonra bı 10 15 kılo alıcannn dıkkaet etttt ama yeeee nefsını korelt yanııı opuyorumnanaktan

geçmiş olsun haytaım yaaa :teselli:

amın canım allahım herkese bu mutluluğu tez zamanda sağlıklı sıhhatlı yaşatsın ınş.. :Saruboceq:

saol canım amin inşallah
yo henüz karar vermedik ama detaylı bi inceleme yaptırmak istiyorum
hayırdır inş.

midenmi rahatsız canım geçmiş olsun

hayırlısı canım istersen hergün gelebilirsin buyur gel kaç yıldır evlisin yarışmaya nerdn katılıyosun:roflol::roflol::roflol:

saol tşk ederim 2 bucuk yıldır evliyim alanyadan katılıyorum 32 yaşındayım çıkarssa ucretli öğretmenlik yapıyorum diğer arkadaşlarıma başarılar dilerimyerimseniben

safari çok renklı ya ben daha sakın ve sade olanları sevıyorum :) mesela üsttekı mavi gibi :)

ama 3 yasından sonra safarı gibi dallı budaklı bi od a gusel olr :KK70:

kız<zz ben baktım ona çok güzel yaaaaaa

dımı teyzesı çok hoşşş allah nasıp ederse onu alcaz ınş.. :Saruboceq:

kız biraz önce yanlış okumuşum arıyorum arıyorum öyle bir takım bulamadım hahah
gördüm canım çok güzelllmişşşşş takımını mı alıcaksın? ne kadar peki?

evet hayatım takımını alıcammm buyuyebılen beşik artı 3lu gardolabı ve bez dolabıı hepsi toplammm 1.900 hayatımmm ... çok begendıkkk busuru de baktık ama bundan guselını goremdık açıkcasııı hayırlıysa eger alıcz bakalımmm...

ayyy ayşecım saoll koymuşsunn ne becerıklı hatunsun maşallah yaa :nazar:

valla bebek odası buu azcık cıvıl cıvıl kıpır kıpır olsunn ıstıyoruzzzzz... sadelık bıze yakışır bebişilerimize değil dıye düşünüyorummmm hemm bu takımı ılerde kız bebişimiz de olursa onda da kullanabılırzzz hayırlısı tabıkıı

X