Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizce hangi takım? ben beyazı beğeniyorum gerçi diğeri de fena değil ama bilemiyorum....
beşiği fln İkea'dan alıcaz... çok daha güzel şeyler var başka mağazalarda ama pahalı bilmiyorumkismile....bir takıma 500-600 € vermek istemiyorum ne de olsa en fazla 3 yaşına kadar kullanıcak... değil mi? bilmiyorumkismile

sizce?

canımm foto falan mı yukledın glmemişş bu arada bebek odaları buyuyebılen hele de alırsann 8-9 yaşına kadar kullanabılıorsunnn sonra yatak alırsın yınjeee bıterr ama tabı tercıh senın hayatınn
hemen bakıyım canım

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bak bakalım beğeneek mısın teyzesiiizemuszemus

incelemeden araştırmadan bişey çıkmazz araştır tabiii a.s
evet canım gitmişken ama yöntem bence hep aynıdır
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun canım kesin hamilesin:roflol::roflol:
canım benim o testlerim geldi ben bugün temizlendim kaçıncı günü başlicam o testleri yapmay a :ecrin_bebek:

Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:

Merhaba canım mevsimden dolayı olmayası faranjit genedle yaz ayalrında olanalr için denir öle hamişmi diye
tabii inşallah vardır da yani ve geliyosa da burdan ona seslenıorm bebişşşş
sağlıkla gel bu sefer şeromu üzmeee :enbuyukkk:

Kızlar sizce hangi takım? ben beyazı beğeniyorum gerçi diğeri de fena değil ama bilemiyorum....
beşiği fln İkea'dan alıcaz... çok daha güzel şeyler var başka mağazalarda ama pahalı bilmiyorumkismile....bir takıma 500-600 € vermek istemiyorum ne de olsa en fazla 3 yaşına kadar kullanıcak... değil mi? bilmiyorumkismile

sizce?

canım ikadakı beşikler çok gusel cidden ama sallanmıyo yaa bilmiyorumkismile
sallanmayan besıkmı alcn ben hamıleyken bu soru kafama takılıodu çok
sallanan besıkmı sallanmayan besıkmı die :bbo:

canımm foto falan mı yukledın glmemişş bu arada bebek odaları buyuyebılen hele de alırsann 8-9 yaşına kadar kullanabılıorsunnn sonra yatak alırsın yınjeee bıterr ama tabı tercıh senın hayatınn

bak bakalım beğeneek mısın teyzesiiizemuszemus

aaa kız baktım çok güzel şeyler almışsınnn :))

evet resim yüklemiştim ama olmadı neden ki?

canım ikadakı beşikler çok gusel cidden ama sallanmıyo yaa bilmiyorumkismile
sallanmayan besıkmı alcn ben hamıleyken bu soru kafama takılıodu çok
sallanan besıkmı sallanmayan besıkmı die :bbo:

yok ben sallanan beşikleri sevmiyorum canım yaaa....bebişi alıştırmak istemiyorumm
sallanmayan en iyisi bence...pinti diyceksiniz bana ama sallananla sallanmayan arasında da çok büyük bir fark var fiyat olarak...

idişkoooo baktın mı kızzz

baktım baktım canım çok güzellerrr
bu arada adını mert kağan mı koycaksınız opuyorumnanaktan çok güzelllll naniknanik

denemeeee

Eklentiler

• $ikea.JPG
    $ikea.JPG
    45,2 KB · Görüntüleme: 16
iyiyim canım..sbah eken kalktım.uyukluyorummm.
midem bi acayip..iştahım yok...
nette sorun varrrr...gıcık oldumm.. :umursamaz:

dıkkat et kendıne sıcacık bşeyler iç limonlu lımonluuu opuyorumnanaktan

yok ben sallanan beşikleri sevmiyorum canım yaaa....bebişi alıştırmak istemiyorumm
sallanmayan en iyisi bence...pinti diyceksiniz bana ama sallananla sallanmayan arasında da çok büyük bir fark var fiyat olarak...

bu arada adını mert kağan mı koycaksınız opuyorumnanaktan çok güzelllll naniknanik

evet canım mert kağan olacak allahım nasıp ederseeee zemuszemus

eğer mutlaka bu ıkıınden bırısını alacağım dıorsann beyaz olanı seç derımmm ...daha zarıf temız sade hoş duruyor benceeee..artı ılerde yıne bebiş istersen beyazı oğluşun olduğunda da kullanırsınnn ..yanı diğerı de kullanılır da dığerı ahşap rengıı onu her an gorebılıoruz zatenn ama bu bebişşş sade bşeylerrr olsun annecıkk :1hug:

bakın kızlar bunlar çok hoşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $1.JPG
    $1.JPG
    44,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $2.jpg
    $2.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $3.jpg
    $3.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 21
eğer mutlaka bu ıkıınden bırısını alacağım dıorsann beyaz olanı seç derımmm ...daha zarıf temız sade hoş duruyor benceeee..artı ılerde yıne bebiş istersen beyazı oğluşun olduğunda da kullanırsınnn ..yanı diğerı de kullanılır da dığerı ahşap rengıı onu her an gorebılıoruz zatenn ama bu bebişşş sade bşeylerrr olsun annecıkk :1hug:

evet ben de onu düşünerek beyaz almak istiyorum zatenn.....

gökcemmmmmmm bunlar nasıllll birini seç beğen bakalım ikisini de çok beğendimmm bak fikrim değişti iki dakika'da ikisinden birini alıcam :)))

ben ikincisi diyorum amaaaa bilemiyorum kız

Eklentiler

• $4.JPG
    $4.JPG
    35,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $5.JPG
    $5.JPG
    28,3 KB · Görüntüleme: 14

ya işte sallanmayanlar çok guzelde sorun yasarmıyım bılmıyorum etrafımdakılerın hep salanann oldugu için

estf nedne cimri olasınkı beşiğe çok para vereceğibne daha uygununu alabilrisin tabii ki
kenarda da parası olması lazım insanın bebek var artık acil bişey cıkar Allah korusun
hiçbirimiz kraliyet ailesi değiliz sıkıntı cekıyoruz yanii ister istemez :)
ama orada ne kadar ucuzmus mobilyalar yaaa takımı 130 euro dio
burda sıradan bi beşik 130 euro akannehir akannehir akannehir
ben ordan siapriş veriiim en iyisi :)

bakın kızlar bunlar çok hoşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

ayy en bastakı cok gselmıs bu hangı magaza adresı verırımsın canım

iyiyim canım..sbah eken kalktım.uyukluyorummm.
midem bi acayip..iştahım yok...
nette sorun varrrr...gıcık oldumm.. :umursamaz:

hoşgeldın canımmmm

nedne uyandın sabah sabah kiiii :) uyusaydın

gökcemmmmmmm bunlar nasıllll birini seç beğen bakalım ikisini de çok beğendimmm bak fikrim değişti iki dakika'da ikisinden birini alıcam :)))

ben ikincisi diyorum amaaaa bilemiyorum kız

canım benım ılkı daha hoşuma gıttııı daha modern gıbıme geldııı opuyorumnanaktan ama ayşenın de dediği gıbı ne kadar ucuz orada yanı buyuyebılen beşik olmasa bıle burdaa 1300den başlıoo buyuyebılen de olunca 2 ye çıkıo nerdeyseee değişikkk

Ayşemmmm ikeadaki beğendiğim beşikk 89€ o gördüğün fiyatlar takım değil canikommmm

bak sana bir kaç adres vereyim bak istersen çok güzel şeyler var bu mağazalarda ama ne kadar pahalı kızzzzz...of içim gidiyo ama o kadar para verememmm

Le Sommeil - Chambres
bak ilk iki takımı çok beğendim fiyatları da uygunn

Les chambres complètes pour bébé : Aubert
bir de şu mağaza var geçen eşimle baktık ayy ne kadar güzel şeyler vardııı yaaa ama bi yatak 500-600 € anammm

Ayşemmmm ikeadaki beğendiğim beşikk 89€ o gördüğün fiyatlar takım değil canikommmm

bak sana bir kaç adres vereyim bak istersen çok güzel şeyler var bu mağazalarda ama ne kadar pahalı kızzzzz...of içim gidiyo ama o kadar para verememmm

Le Sommeil - Chambres
bak ilk iki takımı çok beğendim fiyatları da uygunn

Les chambres complètes pour bébé : Aubert
bir de şu mağaza var geçen eşimle baktık ayy ne kadar güzel şeyler vardııı yaaa ama bi yatak 500-600 € anammm

evet ılkı çok hoş hem ındırımde sanırsammm

canım benım ılkı daha hoşuma gıttııı daha modern gıbıme geldııı opuyorumnanaktan ama ayşenın de dediği gıbı ne kadar ucuz orada yanı buyuyebılen beşik olmasa bıle burdaa 1300den başlıoo buyuyebılen de olunca 2 ye çıkıo nerdeyseee değişikkk

kız o fiyatlar takım fiyatları değilll kafamçokkarıştı
burda da çok pahalı bakma sennn istediğin bir şey almak istiyorsann basacaksın parayı

İkea'yı tercih etmemin sebebi de bu zaten fiyatları uygun, yani en fazla 300 € takım alırım
beşik : 89€
döşek : 59€
ondansonracığıma dolap filan derken en fazla 150-200 € yapar
naptı kızlarrrr : 348€ en fazla

başka ne lazım olur ki kızlar?

X