- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
Kızlar sizce hangi takım? ben beyazı beğeniyorum gerçi diğeri de fena değil ama bilemiyorum....
beşiği fln İkea'dan alıcaz... çok daha güzel şeyler var başka mağazalarda ama pahalı bilmiyorumkismile....bir takıma 500-600 € vermek istemiyorum ne de olsa en fazla 3 yaşına kadar kullanıcak... değil mi? bilmiyorumkismile
sizce?
hemen bakıyım canım
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım gitmişken ama yöntem bence hep aynıdırincelemeden araştırmadan bişey çıkmazz araştır tabiii a.s
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar sizce hangi takım? ben beyazı beğeniyorum gerçi diğeri de fena değil ama bilemiyorum....
beşiği fln İkea'dan alıcaz... çok daha güzel şeyler var başka mağazalarda ama pahalı bilmiyorumkismile....bir takıma 500-600 € vermek istemiyorum ne de olsa en fazla 3 yaşına kadar kullanıcak... değil mi? bilmiyorumkismile
sizce?
elifcmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnn
canımm foto falan mı yukledın glmemişş bu arada bebek odaları buyuyebılen hele de alırsann 8-9 yaşına kadar kullanabılıorsunnn sonra yatak alırsın yınjeee bıterr ama tabı tercıh senın hayatınn
bak bakalım beğeneek mısın teyzesiiizemuszemus
canım ikadakı beşikler çok gusel cidden ama sallanmıyo yaa bilmiyorumkismile
sallanmayan besıkmı alcn ben hamıleyken bu soru kafama takılıodu çok
sallanan besıkmı sallanmayan besıkmı die :bbo:
idişkoooo baktın mı kızzz
iyiyim canım..sbah eken kalktım.uyukluyorummm.
midem bi acayip..iştahım yok...
nette sorun varrrr...gıcık oldumm.. :umursamaz:
aaa kız baktım çok güzel şeyler almışsınnn :))
evet resim yüklemiştim ama olmadı neden ki?
yok ben sallanan beşikleri sevmiyorum canım yaaa....bebişi alıştırmak istemiyorumm
sallanmayan en iyisi bence...pinti diyceksiniz bana ama sallananla sallanmayan arasında da çok büyük bir fark var fiyat olarak...
baktım baktım canım çok güzellerrr
bu arada adını mert kağan mı koycaksınız opuyorumnanaktan çok güzelllll naniknanik
denemeeee
eğer mutlaka bu ıkıınden bırısını alacağım dıorsann beyaz olanı seç derımmm ...daha zarıf temız sade hoş duruyor benceeee..artı ılerde yıne bebiş istersen beyazı oğluşun olduğunda da kullanırsınnn ..yanı diğerı de kullanılır da dığerı ahşap rengıı onu her an gorebılıoruz zatenn ama bu bebişşş sade bşeylerrr olsun annecıkk :1hug:
evet ben de onu düşünerek beyaz almak istiyorum zatenn.....
aaa kız baktım çok güzel şeyler almışsınnn :))
evet resim yüklemiştim ama olmadı neden ki?
yok ben sallanan beşikleri sevmiyorum canım yaaa....bebişi alıştırmak istemiyorumm
sallanmayan en iyisi bence...pinti diyceksiniz bana ama sallananla sallanmayan arasında da çok büyük bir fark var fiyat olarak...
baktım baktım canım çok güzellerrr
bu arada adını mert kağan mı koycaksınız opuyorumnanaktan çok güzelllll naniknanik
bakın kızlar bunlar çok hoşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
iyiyim canım..sbah eken kalktım.uyukluyorummm.
midem bi acayip..iştahım yok...
nette sorun varrrr...gıcık oldumm.. :umursamaz:
gökcemmmmmmm bunlar nasıllll birini seç beğen bakalım ikisini de çok beğendimmm bak fikrim değişti iki dakika'da ikisinden birini alıcam :)))
ben ikincisi diyorum amaaaa bilemiyorum kız
Ayşemmmm ikeadaki beğendiğim beşikk 89€ o gördüğün fiyatlar takım değil canikommmm
bak sana bir kaç adres vereyim bak istersen çok güzel şeyler var bu mağazalarda ama ne kadar pahalı kızzzzz...of içim gidiyo ama o kadar para verememmm
Le Sommeil - Chambres
bak ilk iki takımı çok beğendim fiyatları da uygunn
Les chambres complètes pour bébé : Aubert
bir de şu mağaza var geçen eşimle baktık ayy ne kadar güzel şeyler vardııı yaaa ama bi yatak 500-600 € anammm
canım benım ılkı daha hoşuma gıttııı daha modern gıbıme geldııı opuyorumnanaktan ama ayşenın de dediği gıbı ne kadar ucuz orada yanı buyuyebılen beşik olmasa bıle burdaa 1300den başlıoo buyuyebılen de olunca 2 ye çıkıo nerdeyseee değişikkk
evet ılkı çok hoş hem ındırımde sanırsammm