Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım
SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok

slm canım bende 3 gündr izinliydim yeni başladım hakkaten zor çalışmak

hoşgördük kızlar...kaynanamgile gititk biz çin.oh sorumlulu yok ye iç yat temiz hava..geri birden sorumluluklar yüklenince zor geldii

gunaydın canmmmm nasılsın

iyi canım göğsümde bi sertlik hissetmiştim kayseri tıpa kadar gittim 3 gün sürdü. doktor önemli bişi değil dedi. düşün yaa genç bi doktor karşısında iki göğsüm birden açık gözlerimi kapattım bayağı bi muayene etti bilmiyorumkismile

canm geçmiş<olsunn yaaa ...aman ne olacak sağlık sonuçtaa buu utanılacak bşey yokk opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar hepınıze

ben dün adet oldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
8 gun gecikmenin ardından şok oldum yaaa sanırım kafaya cok taktım şartlandırdıgım için olmadım bunca zamandır.
neyse artık bu ay son hız devam çalışmalara zemuszemuszemuszemus

günaydın hayırlısı bende bugün temizlendim çalışmalara son sürat devam inş.guclubacismile

hayırlısı olsun bı tanemmmm

tam gaz devammmm aklinialirimsmile

ölede canım insan çekiniyo bi de doktor çoooooook yakışıklıydı, hade yaşlı olsa biras neyse

canım geçmiş olsun bişey çıkmamıtır inşallahhh bilmiyorumkismile

ama alemsin canım ya eheueheueh ay düşündümde bi an zor olur bea :bbo:

hoşgeldın canım :)))

merhaba canım

hayırlısı olsun takma kafana bi kızın var işte öbürü de gelir inşallah hem daha yeni bırakmısşın korunmayı :)

canım geçmiş olsun bişey çıkmamıtır inşallahhh bilmiyorumkismile

ama alemsin canım ya eheueheueh ay düşündümde bi an zor olur bea :bbo:

saol canım iki göğsümdende ultrasyon istedi fibrokistiktir dedi çoğu kadında olan zararsız mış ama yinede ult. istedi eyvahedigeldismile

hoşbuldum canımmmm :lepi:

maşşallah canım hemşom sabah sabah sevindim inan opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım hemşomm nasılsın ya nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni?

hmmm yani normal :) sağol ayşem ya

SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok

Selam canım...hoşgeldin..nasıldı tatil?
inşallah geçmiştir kistin.

gökcem günaydın canikom nasılsın bugün?

ölede canım insan çekiniyo bi de doktor çoooooook yakışıklıydı, hade yaşlı olsa biras neyse

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar günaydın selam herkese

Günaydın canımmm nasıl oldu gözlerin?

ay canım üzülme sakın...gelecek ay çok çalışırsın olur inşallah takma kafana

hoşgeldn hayatımmmm zemuszemus

ıyıyım bıtanemmm yuruyuş yeme içmee anca boyle geçıo hayatmmm bugun hıssetmdım bebeğimı ama artık takmıorummm saklıo kendınııı zemuszemus

kızlar doktorun bana verdiği 4 boyutlu ultrasona bakın...ne kadar kötüüü
hiç net değil... :umursamaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…