günaydın yıldızcım hoşgeldinn :)
günaydın canımgunaydınnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok
günaydın canım
slm canım bende 3 gündr izinliydim yeni başladım hakkaten zor çalışmak
gunaydın canmmmm nasılsın
iyi canım göğsümde bi sertlik hissetmiştim kayseri tıpa kadar gittim 3 gün sürdü. doktor önemli bişi değil dedi. düşün yaa genç bi doktor karşısında iki göğsüm birden açık gözlerimi kapattım bayağı bi muayene etti bilmiyorumkismile
canm geçmiş<olsunn yaaa ...aman ne olacak sağlık sonuçtaa buu utanılacak bşey yokk opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar hepınıze
ben dün adet oldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
8 gun gecikmenin ardından şok oldum yaaa sanırım kafaya cok taktım şartlandırdıgım için olmadım bunca zamandır.
neyse artık bu ay son hız devam çalışmalara zemuszemuszemuszemus
ölede canım insan çekiniyo bi de doktor çoooooook yakışıklıydı, hade yaşlı olsa biras neyse
gunaydın kızlar hepınıze
8 gun gecikmenin ardından şok oldum yaaa sanırım kafaya cok taktım şartlandırdıgım için olmadım bunca zamandır.
iyi canım göğsümde bi sertlik hissetmiştim kayseri tıpa kadar gittim 3 gün sürdü. doktor önemli bişi değil dedi. düşün yaa genç bi doktor karşısında iki göğsüm birden açık gözlerimi kapattım bayağı bi muayene etti bilmiyorumkismile
ölede canım insan çekiniyo bi de doktor çoooooook yakışıklıydı, hade yaşlı olsa biras neyse
gunaydınnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın kızlar hepınıze
canım geçmiş olsun bişey çıkmamıtır inşallahhh bilmiyorumkismile
ama alemsin canım ya eheueheueh ay düşündümde bi an zor olur bea :bbo:
kızlar günaydın selam herkese
canım geçmiş olsun bişey çıkmamıtır inşallahhh bilmiyorumkismile
ama alemsin canım ya eheueheueh ay düşündümde bi an zor olur bea :bbo:
hoşgeldın canım :)))
merhaba canım
hayırlısı olsun takma kafana bi kızın var işte öbürü de gelir inşallah hem daha yeni bırakmısşın korunmayı :)
maşşallah canım hemşom sabah sabah sevindim inan opuyorumnanaktan
Düşünüyorum, öyleyse varım!
24. hafta gebelik seyri açısından bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Amerika, bu haftadan itibaren kanunen bebeği kendi hak ve özgürlüklerine sahip ayrı bir birey olarak görür . Türkiye'de ise aynı durum 26. haftadan itibaren sözk onusudur.
Neden 24. hafta? Bilimsel veriler bebeğin bu haftadan itibaren algılarının önemli bir kısmının geliştiğini ve bebeğin uyaranlara refleks değil, bilinçli cevap verdiğini göstermektedir. Yani bebek artık öğrenmeye, bilgileri hafızasında depolamaya ve "düşünerek mantıklı tepkiler vermeye" başlamıştır.
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm. ve ağırlığı yaklaşık 640 gram!
SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok
gunaydınnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın kızlar hepınıze
hoşgeldin canım hemşomm nasılsın ya nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni?
hmmm yani normal :) sağol ayşem ya
Selam canım...hoşgeldin..nasıldı tatil?
inşallah geçmiştir kistin.
gökcem günaydın canikom nasılsın bugün?
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Günaydın canımmm nasıl oldu gözlerin?
ay canım üzülme sakın...gelecek ay çok çalışırsın olur inşallah takma kafana