Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldn hayatımmmm zemuszemus

ıyıyım bıtanemmm yuruyuş yeme içmee anca boyle geçıo hayatmmm bugun hıssetmdım bebeğimı ama artık takmıorummm saklıo kendınııı zemuszemus

ya ben hissetmediğim zaman takıyorum....çok paniğim bu konuda...
başıma gelebilecek en kötü senaryoyu canlandırıyorum kafamda...:bbo:

saol canım iki göğsümdende ultrasyon istedi fibrokistiktir dedi çoğu kadında olan zararsız mış ama yinede ult. istedi eyvahedigeldismile

aa evet bılıorm canım arkadasımda da çıkmıştı....nasıl olmus ama bak çorap almış
çorabın yanında bi kagıt varmıs kendı gögsunuzu kontrol edin diye
kız da bi bakımm dio eline bişi gelio hatsaeye gidio sonra harbiden kist var göğsünde
sonra
küçük bi operasyonla aldılar kisti....hemende yileşiliyor canım senınkıde gecer inşllah

kızlar günaydın selam herkese

hoşgeldın sevtapcım :)

kızlar doktorun bana verdiği 4 boyutlu ultrasona bakın...ne kadar kötüüü
hiç net değil... :umursamaz: :umursamaz:

hmmm biraz garip çıkmışş :)

ya ben hissetmediğim zaman takıyorum....çok paniğim bu konuda...
başıma gelebilecek en kötü senaryoyu canlandırıyorum kafamda...:bbo:

canım takma kafana allaha emanet bebişlerimiz boyle düşünnnn... sonuçta her gebelık her bebek bır değil bu oyle kıtaplarla duyduklarımızla olacak şey değil.. senın bunyen bebeğinın bunyesı yapısı vs her şey farklı..sen de olan gorulenler ben de olmayabılır anlatabılıyor muyummmm...o yuzden allaha emanetızz tevekkel oll gerısını bırakk..dua ett.bebeğinın mevludunu doğumunu onunla geçireceğin zamanları düşün. kendını rahatlat.stres anladımkı bebeğime de bana da çok zarar verıo..sonuçta her şeyı bılen rabbımm. ee bız elımızden gelenı yapıoruz çok şukurr gerısını yuce yaradanım bılırrr :Saruboceq:

bebişinle konuş muzık dınlett (kı ben bunların hiç bırını yapamıorummm ama etkılı oldukları soylenıor ) kafana da takmaa ... taktığın zaman hemen içinden dua et hııı bu arada elını de kızına hıssettırrr o da anlasın ona dua ettığınıı annesi olumunekankayizsmile

hmmm biraz garip çıkmışş :)

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

öyle olmaya çalışıyorum canım ama inan bazen çok korkuyorum....elimde değil.
bebişimle bol bol konuşuyorum. Kafama takmamaya çalışıyorum dediğim gibi...
Sen de bayağı paniktin ne oldu sana :) iyi gelişmeler var sende lülülülülülü

hoşgeldin canım hemşomm nasılsın ya nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni?
iyiyim hemşom kayseriye gitmişkn tüp bebk merkezlerinden hangisine gitsem diye arştırma yapıyorum sen nasılsım bebişin nasıl
banada dedi istersen alalım diyede benim hiç niyetim yok bıçak altına yatmaya valla korkuyom:sinifsinif:
kızlar doktorun bana verdiği 4 boyutlu ultrasona bakın...ne kadar kötüüü
hiç net değil... :umursamaz: :umursamaz:

evet canım da şurda net net görmene kaç ay kaldı boş ver o ultrasyonları onlarda ne oluyo önceden ult.mu vardı bayanssulusmilesıkma canını hemşommmmmmmzemuszemus

tüp bebeğe mi karar verdiniz canım eşinle? bilmiyorumkismile

Kızlar rüyamda 1 tepsi baklava yediğimi gördüm ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hb kızlarr
hala çok kötü yaa sabah bi çay komplexsi yaptım damlaraıda kulkanıyorum ama banamısın demiyor :1ninca: ne yapıcam ben böyle bilmiyorum yaa

herkese selam

dun gelmiştim bu topiğe bu ay şüphelenmiştim kendimden ama bugun kırmızılar teşrif ettiler yeni ay yeni umut diyelim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin bu yolda

canım kendımı yıyıp bıtırmeyı bıraktım artıkkkk allaha emanetızz bebişimle dıyorum gerısını bırakıyorumm.çnku gerçekten elımden gelenı yapıyorumm her gun bebeğime dua edıyorumm elımle okşuyorum oyle muzık dınletmıorum ya da oturup da konuşmuyorum seslı seslı belkı ama hıssettırıyorum anneliğimi bebeğimeee ... her şey allahtannn takmaaaa allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bebişlerimiziiii :Saruboceq:

hem sen kızçene almadın mı cıcıler falnnnn zemuszemus

a.s a.s

Yok canım hiç bir şey almadım henüz...ablam bayağı şey aldı :)) çorap, tulum, battaniyesi şusu busu....beşiğini kasımda almayı düşünüyoruz eşimle
sen ne aldın bakalımm??

Kızlar rüyamda 1 tepsi baklava yediğimi gördüm ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sen heraldeee ayşenın de dediği gıbı 6.ayından sonra bı 10 15 kılo alıcannn dıkkaet etttt ama yeeee nefsını korelt yanııı opuyorumnanaktan

hb kızlarr
hala çok kötü yaa sabah bi çay komplexsi yaptım damlaraıda kulkanıyorum ama banamısın demiyor :1ninca: ne yapıcam ben böyle bilmiyorum yaa

geçmiş olsun haytaım yaaa :teselli:

herkese selam

dun gelmiştim bu topiğe bu ay şüphelenmiştim kendimden ama bugun kırmızılar teşrif ettiler yeni ay yeni umut diyelim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin bu yolda

amın canım allahım herkese bu mutluluğu tez zamanda sağlıklı sıhhatlı yaşatsın ınş.. :Saruboceq:

tüp bebeğe mi karar verdiniz canım eşinle? bilmiyorumkismile
yo henüz karar vermedik ama detaylı bi inceleme yaptırmak istiyorum
hayırdır inş.
hb kızlarr
midenmi rahatsız canım geçmiş olsun
herkese selam

hayırlısı canım istersen hergün gelebilirsin buyur gel kaç yıldır evlisin yarışmaya nerdn katılıyosun:roflol::roflol::roflol:

a.s a.s

Yok canım hiç bir şey almadım henüz...ablam bayağı şey aldı :)) çorap, tulum, battaniyesi şusu busu....beşiğini kasımda almayı düşünüyoruz eşimle
sen ne aldın bakalımm??

ben 2-3 aylığa kadar olana kadar kısmını aldmmm tabıkı eksıklerımız varrr hepsinı mısler gıbı yıkadım utuledımm hatta teyzesı albumumuz bılemmmm var baksana benım profılımdennn zemuszemus

ben de kasım gıbı bebek odasnı alırım nasıpseee bır de küçük portatıf beşik alıcam kuçuk yatak odama sallanan gecelerı benmle olacak gundzlerı de odasında olacak allahım nasıp ederse oğluşummm :Saruboceq::Saruboceq:

ÇOK SAĞOLUN KIZLAR YAA
YOK YILDIZCIM GÖZÜM DE ALERJİK KONJİKTİVİT VAR DELİRİYORUM PAZAR GÜNÜNDEN BERİ

KIZLAR BEN YEMĞE KAÇTIM ÖPTÜM HEPİNİZİ opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 sen heraldeee ayşenın de dediği gıbı 6.ayından sonra bı 10 15 kılo alıcannn dıkkaet etttt ama yeeee nefsını korelt yanııı opuyorumnanaktan

kız sen de ağzını hayıra açç ne o 10-15 kilo :))) rüyaydı rüyaaaa gerçekte yemedim yaniii zaten sevmem baklava

yo henüz karar vermedik ama detaylı bi inceleme yaptırmak istiyorum
hayırdır inş.

incelemeden araştırmadan bişey çıkmazz araştır tabiii a.s

Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:

kız sen de ağzını hayıra açç ne o 10-15 kilo :))) rüyaydı rüyaaaa gerçekte yemedim yaniii zaten sevmem baklava

incelemeden araştırmadan bişey çıkmazz araştır tabiii a.s

valla hamılelıkte sevmedığımız şeylerı sevebılır sevdığımız şeylerı sevmeyedebılırzzzz olur mu olur yanııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun balımmm 10 gundur faranjıtı çekıyorum ben de çok şukurrr ama atlattımmm antıbıyotıkk sprey serum derken ayaktayımmm :Saruboceq: dıkkat et kendıne sen deee ŞenizŞeniz

Kızlar sizce hangi takım? ben beyazı beğeniyorum gerçi diğeri de fena değil ama bilemiyorum....
beşiği fln İkea'dan alıcaz... çok daha güzel şeyler var başka mağazalarda ama pahalı bilmiyorumkismile....bir takıma 500-600 € vermek istemiyorum ne de olsa en fazla 3 yaşına kadar kullanıcak... değil mi? bilmiyorumkismile

sizce?

hemen bakıyım canım

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…