hoşgeldn hayatımmmm zemuszemus
ıyıyım bıtanemmm yuruyuş yeme içmee anca boyle geçıo hayatmmm bugun hıssetmdım bebeğimı ama artık takmıorummm saklıo kendınııı zemuszemus
saol canım iki göğsümdende ultrasyon istedi fibrokistiktir dedi çoğu kadında olan zararsız mış ama yinede ult. istedi eyvahedigeldismile
kızlar günaydın selam herkese
kızlar doktorun bana verdiği 4 boyutlu ultrasona bakın...ne kadar kötüüü
hiç net değil... :umursamaz: :umursamaz:
ya ben hissetmediğim zaman takıyorum....çok paniğim bu konuda...
başıma gelebilecek en kötü senaryoyu canlandırıyorum kafamda...:bbo:
hmmm biraz garip çıkmışş :)
canım takma kafana allaha emanet bebişlerimiz boyle düşünnnn... sonuçta her gebelık her bebek bır değil bu oyle kıtaplarla duyduklarımızla olacak şey değil.. senın bunyen bebeğinın bunyesı yapısı vs her şey farklı..sen de olan gorulenler ben de olmayabılır anlatabılıyor muyummmm...o yuzden allaha emanetızz tevekkel oll gerısını bırakk..dua ett.bebeğinın mevludunu doğumunu onunla geçireceğin zamanları düşün. kendını rahatlat.stres anladımkı bebeğime de bana da çok zarar verıo..sonuçta her şeyı bılen rabbımm. ee bız elımızden gelenı yapıoruz çok şukurr gerısını yuce yaradanım bılırrr :Saruboceq:
bebişinle konuş muzık dınlett (kı ben bunların hiç bırını yapamıorummm ama etkılı oldukları soylenıor ) kafana da takmaa ... taktığın zaman hemen içinden dua et hııı bu arada elını de kızına hıssettırrr o da anlasın ona dua ettığınıı annesi olumunekankayizsmile
iyiyim hemşom kayseriye gitmişkn tüp bebk merkezlerinden hangisine gitsem diye arştırma yapıyorum sen nasılsım bebişin nasılhoşgeldin canım hemşomm nasılsın ya nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni?
banada dedi istersen alalım diyede benim hiç niyetim yok bıçak altına yatmaya valla korkuyom:sinifsinif:aa evet bılıorm canım arkadasımda da çıkmıştı....nasıl olmus ama bak çorap almış
çorabın yanında bi kagıt varmıs kendı gögsunuzu kontrol edin diye
kız da bi bakımm dio eline bişi gelio hatsaeye gidio sonra harbiden kist var göğsünde
sonra
küçük bi operasyonla aldılar kisti....hemende yileşiliyor canım senınkıde gecer inşllah
:)
kızlar doktorun bana verdiği 4 boyutlu ultrasona bakın...ne kadar kötüüü
hiç net değil... :umursamaz: :umursamaz:
iyiyim hemşom kayseriye gitmişkn tüp bebk merkezlerinden hangisine gitsem diye arştırma yapıyorum sen nasılsım bebişin nasıl
banada dedi istersen alalım diyede benim hiç niyetim yok bıçak altına yatmaya valla korkuyom:sinifsinif:
evet canım da şurda net net görmene kaç ay kaldı boş ver o ultrasyonları onlarda ne oluyo önceden ult.mu vardı bayanssulusmilesıkma canını hemşommmmmmmzemuszemus
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
öyle olmaya çalışıyorum canım ama inan bazen çok korkuyorum....elimde değil.
bebişimle bol bol konuşuyorum. Kafama takmamaya çalışıyorum dediğim gibi...
Sen de bayağı paniktin ne oldu sana :) iyi gelişmeler var sende lülülülülülü
canım kendımı yıyıp bıtırmeyı bıraktım artıkkkk allaha emanetızz bebişimle dıyorum gerısını bırakıyorumm.çnku gerçekten elımden gelenı yapıyorumm her gun bebeğime dua edıyorumm elımle okşuyorum oyle muzık dınletmıorum ya da oturup da konuşmuyorum seslı seslı belkı ama hıssettırıyorum anneliğimi bebeğimeee ... her şey allahtannn takmaaaa allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bebişlerimiziiii :Saruboceq:
hem sen kızçene almadın mı cıcıler falnnnn zemuszemus
Kızlar rüyamda 1 tepsi baklava yediğimi gördüm ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hb kızlarr
hala çok kötü yaa sabah bi çay komplexsi yaptım damlaraıda kulkanıyorum ama banamısın demiyor :1ninca: ne yapıcam ben böyle bilmiyorum yaa
herkese selam
dun gelmiştim bu topiğe bu ay şüphelenmiştim kendimden ama bugun kırmızılar teşrif ettiler yeni ay yeni umut diyelim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin bu yolda
yo henüz karar vermedik ama detaylı bi inceleme yaptırmak istiyorumtüp bebeğe mi karar verdiniz canım eşinle? bilmiyorumkismile
hayırdır inş.Kızlar rüyamda 1 tepsi baklava yediğimi gördüm ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
midenmi rahatsız canım geçmiş olsunhb kızlarr
hala çok kötü yaa sabah bi çay komplexsi yaptım damlaraıda kulkanıyorum ama banamısın demiyor :1ninca: ne yapıcam ben böyle bilmiyorum yaa
hayırlısı canım istersen hergün gelebilirsin buyur gel kaç yıldır evlisin yarışmaya nerdn katılıyosun:roflol::roflol::roflol:herkese selam
dun gelmiştim bu topiğe bu ay şüphelenmiştim kendimden ama bugun kırmızılar teşrif ettiler yeni ay yeni umut diyelim rabbim isteyen herkese versin cok bekletmesin bu yolda
a.s a.s
Yok canım hiç bir şey almadım henüz...ablam bayağı şey aldı :)) çorap, tulum, battaniyesi şusu busu....beşiğini kasımda almayı düşünüyoruz eşimle
sen ne aldın bakalımm??
kaydirigubbakcemile3 sen heraldeee ayşenın de dediği gıbı 6.ayından sonra bı 10 15 kılo alıcannn dıkkaet etttt ama yeeee nefsını korelt yanııı opuyorumnanaktan
yo henüz karar vermedik ama detaylı bi inceleme yaptırmak istiyorum
hayırdır inş.
kız sen de ağzını hayıra açç ne o 10-15 kilo :))) rüyaydı rüyaaaa gerçekte yemedim yaniii zaten sevmem baklava
incelemeden araştırmadan bişey çıkmazz araştır tabiii a.s
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
ben 2-3 aylığa kadar olana kadar kısmını aldmmm tabıkı eksıklerımız varrr hepsinı mısler gıbı yıkadım utuledımm hatta teyzesı albumumuz bılemmmm var baksana benım profılımdennn zemuszemus
ben de kasım gıbı bebek odasnı alırım nasıpseee bır de küçük portatıf beşik alıcam kuçuk yatak odama sallanan gecelerı benmle olacak gundzlerı de odasında olacak allahım nasıp ederse oğluşummm :Saruboceq::Saruboceq:
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bugün nöbetçiydim okulda,dersti nöbetti derken fırsat olmadı girmeye, şimdi çıkıcam okuldan ama eve gidince temizlik ve yemek işleri beni bekliyo, işlerimi halledince evde girerim ama şimdilik bi merhaba demeden duramadım opuyorumnanaktan
Bu arada ben faranjit oldum, bu bi belirti olmalı delikafadulden kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: