Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydınnn hepinize.

çok sinirli başladım güne :kızgın::kızgın: biz bebegimiz olsun diye yırtınırken bi anne nasıl olurda bu kadar acımasız olur ve adalet dedigimiz şey böyle bi anneyi nasıl serbest bırakır yaaaaaaaaaaaaaaaa:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Efehan bu hale nasıl geldi? - Milliyet.com.tr

ayyyy eli kırılasıcaaaa artık kim yaptıysa hiç mi acımadan vurdular bu kadar piss yaratıklarr nolcakkk:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

çok sinirli başladım güne :kızgın::kızgın: biz bebegimiz olsun diye yırtınırken bi anne nasıl olurda bu kadar acımasız olur ve adalet dedigimiz şey böyle bi anneyi nasıl serbest bırakır yaaaaaaaaaaaaaaaa:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

günaydın..
böyle insnalarda var yelizcim.....Allah ın emanti onlar korunmalı saklamalı sakınmalı
ama bilmiyorlar demekki bilseler yapmazlardı....ayrıca sana karsılık veremeyecek
kendini savunmayacak bi canlı bu cocugunda olabilir baska biride ne diye vurursun ki ???

selam kıssslarrr nasılsınız ben böyünnn az heycanlıyım sankim adetim gelmicek diye ümit ediyorumm şu 2 günü atlatsam süper olcekkk kafamı dağıtmak istiyorum kafaya takıpta gelecekolan kırmızıları geciktirmekte istemiyorumm hade hayırlısı:))))

günaydın canım

ne güzel en azındna heycanlanabılıyosun ben reglım gelse
gene regl oldum...beklemem lazım zaten
diye regl geldiğine sevınemıyorum hamile kalsam regl gelmese diyelimki bu sefer
beklemem lazımdı nıye beklemedım diye sevınemem heralde off oofff
bekle ayşe bekle boshayallersmile
ne çelişkili hatunum yaa hadi 4 ay biticek 1 hafta kaldı en azından 6 ayı cıkartsam
vücut olrk değil ama kafa olrk istiom mu ne yada bu konuyu kapatlım :1ninca:

günaydın..
böyle insnalarda var yelizcim.....Allah ın emanti onlar korunmalı saklamalı sakınmalı
ama bilmiyorlar demekki bilseler yapmazlardı....ayrıca sana karsılık veremeyecek
kendini savunmayacak bi canlı bu cocugunda olabilir baska biride ne diye vurursun ki ???

günaydın canım

ne güzel en azındna heycanlanabılıyosun ben reglım gelse
gene regl oldum...beklemem lazım zaten
diye regl geldiğine sevınemıyorum hamile kalsam regl gelmese diyelimki bu sefer
beklemem lazımdı nıye beklemedım diye sevınemem heralde off oofff
bekle ayşe bekle boshayallersmile
ne çelişkili hatunum yaa hadi 4 ay biticek 1 hafta kaldı en azından 6 ayı cıkartsam
vücut olrk değil ama kafa olrk istiom mu ne yada bu konuyu kapatlım :1ninca:

canım ben az önce içimden seni geçirdim dedim ayşe korunmayı bıraksın hemen hamile kalacak diye inş.hayırlı bi zamanda gelir annesine

günaydın kızlarrrrrr

dün akşam burda bi özel hastane açıldı oraya gittik eşimle.. gece rahat uyuyalım diye..içerde herhangi bi kanama yok dedi..birikmiş kanmış o gelen.beklediği içinde kahverengi olmuş..kahverengi gelen herşey bizim için çok iyidir doktor..sonra bebeklerime baktık..hepsi çok iyiymiş..günlerinden önde gidiyorlarmış..100 gram olmuşlar :)) bi de ikisinin cinsiyetini görebildi..öbürü eliyle saklamıştı :))
2 tanesi ERKEK geliyorr zemuszemus

günaydın kızlarrrrrr

dün akşam burda bi özel hastane açıldı oraya gittik eşimle.. gece rahat uyuyalım diye..içerde herhangi bi kanama yok dedi..birikmiş kanmış o gelen.beklediği içinde kahverengi olmuş..kahverengi gelen herşey bizim için çok iyidir doktor..sonra bebeklerime baktık..hepsi çok iyiymiş..günlerinden önde gidiyorlarmış..100 gram olmuşlar :)) bi de ikisinin cinsiyetini görebildi..öbürü eliyle saklamıştı :))

kısss maşallah bebişlerineee hade hayırlısı olsun 2 erkek ötekide göstermediğine göre kız ayyy walla bi çırpıda savdın heeee bi daha hamiş kalma derdiyle uğraşmassın:)))

canım ben az önce içimden seni geçirdim dedim ayşe korunmayı bıraksın hemen hamile kalacak diye inş.hayırlı bi zamanda gelir annesine

zamanlamaya karar veremıyorum ki ayrıca vücut olrk dinlenmek istiyorum
ama bebekte istiyorum napicamı bılmıyorum bilmiyorumkismile
hayırlısı deyim ben gene.....püff canım sıkılıyoo

günaydın kızlarrrrrr

günaydın canım iyi etmişsiniz :)
çok şükür ki bişey yokmuş :) :) :)

vaa ikisi erkek hee çok guzel diğeride kızmıdır acaba diğeride erkekse
3 erkek bebiş bi de kocişin Allahhh büyüdüklerinde çift kale maç yaparlar evde sen de
kafayı yersin nasıl ama sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sağlıkla gelsin canım bebeklerinn opuyorumnanaktan

kısss maşallah bebişlerineee hade hayırlısı olsun 2 erkek ötekide göstermediğine göre kız ayyy walla bi çırpıda savdın heeee bi daha hamiş kalma derdiyle uğraşmassın:)))

valla canım diğeriyle ilgili pek kesin bi bilgi olmasa da erkeğe benziyo dedi kaydirigubbakcemile2 daha erken zaten sölemek için dedi..bakalım ilerleyen günlerde görücez boshayallersmile:nazar:

Günaydınnn Boş topiikk :)

Günaydın Ayşemmm :) nasılsın

selam kıssslarrr nasılsınız ben böyünnn az heycanlıyım sankim adetim gelmicek diye ümit ediyorumm şu 2 günü atlatsam süper olcekkk kafamı dağıtmak istiyorum kafaya takıpta gelecekolan kırmızıları geciktirmekte istemiyorumm hade hayırlısı:))))

Günaydın canım!!
heyecanlanma....takma kafaya...gelirse hoşgeldiler sefalar getirdiler...biliyorsun bazı kadınlar adet bile olamıyor...onların hamile kalma şansı hiç yok....bu bakımdan şanslı olduğunu düşün canikommmm....
gelmezse deee :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın kızlarrrrrr

ay yerim ben onları yaaa biri utangaç olacak demekki kız olabilir mi acaba, abilerimin yanında göstermem diyo :))
dün sana yazmıştım ama okudun mu bilmiyorum...bana da aynısı olmuştu kahverengi lekelenmeler...doktorum bana kan kırmızısı olmadıktan sonra bişey olmaz demişti o zamanlar...ve bişey olmadı...rahimle bebek aynı hızda büyümediği için böyle şeyler yaşanabilir...ki senin üçüzlerin olacak canım benim normal yaniii opuyorumnanaktan

Ben de biraz önce doktora gittim tekrar, idrar filan aldılar şekere bakmak için ve akıntılarımdan örnek aldılar...ay ne kötü bişey yaaaa kocaman şeyi şey etti şeyime :2: :2:

Günaydın Ayşemmm :) nasılsın

Günaydın canım!!
heyecanlanma....takma kafaya...gelirse hoşgeldiler sefalar getirdiler...biliyorsun bazı kadınlar adet bile olamıyor...onların hamile kalma şansı hiç yok....bu bakımdan şanslı olduğunu düşün canikommmm....
gelmezse deee :teytey: :teytey: :teytey:

ay yerim ben onları yaaa biri utangaç olacak demekki kız olabilir mi acaba, abilerimin yanında göstermem diyo :))
dün sana yazmıştım ama okudun mu bilmiyorum...bana da aynısı olmuştu kahverengi lekelenmeler...doktorum bana kan kırmızısı olmadıktan sonra bişey olmaz demişti o zamanlar...ve bişey olmadı...rahimle bebek aynı hızda büyümediği için böyle şeyler yaşanabilir...ki senin üçüzlerin olacak canım benim normal yaniii opuyorumnanaktan

Ben de biraz önce doktora gittim tekrar, idrar filan aldılar şekere bakmak için ve akıntılarımdan örnek aldılar...ay ne kötü bişey yaaaa kocaman şeyi şey etti şeyime :2: :2:

selammm tatlım hoşgeldin kısss kocaman neyi ne ettilerr şeyine:KK70::KK70::KK70:

Kızlar 23 haftalıkken 641 grammış benim prensesim...bana çok geldi...normal mi 641g?

Düşünüyorum, öyleyse varım!

24. hafta gebelik seyri açısından bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Amerika, bu haftadan itibaren kanunen bebeği kendi hak ve özgürlüklerine sahip ayrı bir birey olarak görür . Türkiye'de ise aynı durum 26. haftadan itibaren sözk onusudur.
Neden 24. hafta? Bilimsel veriler bebeğin bu haftadan itibaren algılarının önemli bir kısmının geliştiğini ve bebeğin uyaranlara refleks değil, bilinçli cevap verdiğini göstermektedir. Yani bebek artık öğrenmeye, bilgileri hafızasında depolamaya ve "düşünerek mantıklı tepkiler vermeye" başlamıştır.

Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm. ve ağırlığı yaklaşık 640 gram!

SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok:KK43:

SLM HERKESE.2 haftalık tatilden döndüm kızlar.yarın bende doktora kontrole gidiyorum kist geçmişmi diye...tatil dönüşü çalışmak çok zor geliyor ya hiç işe gelesi yok:KK43:

hoşgeldin yarencim :) zor gerckten tatıl sonrası çalışmak ama yeni tatiller içinde çalışmak lazım dimi :)

X