Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen tahrik ol ol ol rahim kaslarıı şoolsun pembemsi akıntı gelsin normal kere nromal
saten tehlıke var onun için.....tahrık olmak yasak :KK1:

kocişin isyan edermişş topkeklereee özgürlüüükkk :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tamam be tamammm..öyle melül melül bakışırız bundan sonraaa... :gitme:

gunaydın canım
kızlar hepınıze günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

nasılsınızzzzzzzzzzzz zemuszemus

ay bugun oğretmen arkdaşım aradı oğrencılerım hep benı soruyomuş nasıl ozledım onları yahuuu değişikkk ılk defa ayrıldım okuldan boleee 2 yıl da olsa 2 yıl yanı bayanssulusmile

kızlar ben çıkıyorumm..
öpüyorum hepinizi..annemlere gidiyorummm..
görüşürüzz...öptüm hepinizi...

ooooooooo az kalmışşşşş nş. duyacalsın pıt pıtlarınıı

benı de fetal kalp ıncelemesı 1 ekımde hayatımm ınş. bı sorun çıkmazzz :Saruboceq:

inşş bi sorun çıkmaz..artık her konuda olumlu düşünmeye çalışıyorumm. ben..sende öyle yap canım benim..sonra streslendiiğimizle kalıyoruzz:KK43:((
hem şu karasu cadısının dülündende kurtulalım dimi...azarlayıp duruyo bizi... kötükedihüso

inşş bi sorun çıkmaz..artık her konuda olumlu düşünmeye çalışıyorumm. ben..sende öyle yap canım benim..sonra streslendiiğimizle kalıyoruzz:KK43:((
hem şu karasu cadısının dülündende kurtulalım dimi...azarlayıp duruyo bizi... kötükedihüso

:KK1::KK1::KK1: pimpirik gökçe dıyo banaa doğruuu...ne dıyımmm :KK1:

Dost acı söyler taam mıııııııııııııı :dilcikar: ben sana ne diyosam iyiliğin için diyom :dilcikar: :dilcikar:

:KK1::KK1::KK1: pimpirik gökçe dıyo banaa doğruuu...ne dıyımmm :KK1:

Bak nası biliyo kendini :KK1: kuşum beniiiiiiiiiiiiimmm Şeniz ama öğrendin artık sen gereksiz pimpirik yapmamayı, ilerleme var sende olumunekankayizsmile

X