Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben hala hastalanmadım bır test daha yapsammı yarın acababilmiyorumkismile

iyigeceler canlar nasılsınn ben bu gün geldim gittim geldim gittim ama bi türlü yazamadım abimlerdeydim abimin veletler bir rahat bırakmadı :mymeka:yazayım sizee neyse yarın evdeyim yazarım bol bol sizeeeeeezemuszemus

günaydın kızlarrr
gözüm fena halede şiş balon gibi biri iğneyle dokunsa uçup gidicen kaydirigubbakcemile3
alerjik konjikivite midir nedir ondan olmuşum kapandı resmen gözüm çok kötüde kaşınıyor
üstelik bulaşıcıymış miktop saçıyorum bugün bana yaklaşmayın dalgada geçmeyin bak benle bulaştırırım mikrobumu sizede kaydirigubbakcemile3

Anaaaaaaaaaaa akannehir akannehir aman bana yaklaşma bugünlerde çok güselim saten hiç bozma güselliğimi bayanssulusmile bayanssulusmile kendime nazar değdirecem diye korkuyom valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Günaydın canım mucu mucu :)

Anaaaaaaaaaaa akannehir akannehir aman bana yaklaşma bugünlerde çok güselim saten hiç bozma güselliğimi bayanssulusmile bayanssulusmile kendime nazar değdirecem diye korkuyom valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anaaamm şükelaa nolcaakk bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

günaydın sevtapcım amanın ne diyosun sanırım ona bizim köylerde it dirseği diyolar
valla allerjik konjonktivitden de baya bi uydurup sallamışlar geçmiş olsun sana

:roflol: :roflol: :roflol:

MAŞŞALLAHHH AMAN NAZAR DEĞDİRECEKSİN KENDİ KENDİNE YAA

YOK CANIM BU ÖYLE BİŞİY DEĞİL İT DİRSEĞİ GİBİ DEĞİL YANİ NORMALDE GÖZ KAPAĞININ SAYDAM OLMASI LAZIM AMA BENİM GÖZ KAPAĞIM PÜTÜR PÜTÜR BALONCUKLAR VAR RESMEN BİDE İT DİRSEĞİNDE BELLİ Bİ YER ŞİŞER BUNDA GÖZÜMÜN HER YERİ ŞİŞ ÇOK BAŞKA SANKİ GÖZÜMÜN İÇİNDE BİR AVUÇ KUM VAR GİDİ NASIL BERBAT ANLATAMAM 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMİYOR MUŞ EŞİMDEDE OLMUŞTU 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMEMİŞTİ İŞİN KÖTÜ YANI PAZAR GÜNÜ AKŞAM AMCAMIN OĞLUNUN NİŞANI VAR OFF OFFF HERKEŞLER BENİ BÖYLE GÖRÜCEK YAA ACİL Bİ PLANI OLAN VARMI BU GÖZLE İLGİLİ BANA YARDIM EDİN YAA bilmiyorumkismile

heee anladım daha çok allerjik gibi bişi ay fenaymış bu ya tekrar çok geçmiş olsun
sevtapcımm
valla nasıl gecer bılemıyorumkı doktora gitsen bi
sağlık ocagına fln belki damla fln verir iyi gelir 1-2 güne tamamen gecmesede azalır

Günaydın lolipoplar! nasılsınız? ben heyecanlıyım birazdan doktora gidicemm prensesimi görecemm, geçen randevunun ultrason resimlerini filan alacam....İnşallah herşey yolundadır...çok özledim kızımı...

sağol canım olduğu gün gittim valla özel dr a hemde damlalarım var ama banamısın demiyor dur bakayım şu çaya pamuk muhabbetine ben bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…