Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞŞALLAHHH AMAN NAZAR DEĞDİRECEKSİN KENDİ KENDİNE YAA
YOK CANIM BU ÖYLE BİŞİY DEĞİL İT DİRSEĞİ GİBİ DEĞİL YANİ NORMALDE GÖZ KAPAĞININ SAYDAM OLMASI LAZIM AMA BENİM GÖZ KAPAĞIM PÜTÜR PÜTÜR BALONCUKLAR VAR RESMEN BİDE İT DİRSEĞİNDE BELLİ Bİ YER ŞİŞER BUNDA GÖZÜMÜN HER YERİ ŞİŞ ÇOK BAŞKA SANKİ GÖZÜMÜN İÇİNDE BİR AVUÇ KUM VAR GİDİ NASIL BERBAT ANLATAMAM 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMİYOR MUŞ EŞİMDEDE OLMUŞTU 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMEMİŞTİ İŞİN KÖTÜ YANI PAZAR GÜNÜ AKŞAM AMCAMIN OĞLUNUN NİŞANI VAR OFF OFFF HERKEŞLER BENİ BÖYLE GÖRÜCEK YAA ACİL Bİ PLANI OLAN VARMI BU GÖZLE İLGİLİ BANA YARDIM EDİN YAA bilmiyorumkismile
sevtaaappcım bak ekşi sözlükte ne yazmışlar bu allerjik rahatsızlık için
birisi çaya batırılmış pamuk gecırıo fln yazmış ama denedınmı hiç ? Biride işe yaramıyo demiş
alerjik konjonktivit - ekşi sözlük
İdiiiiiiiiiilll hoşgeldin balııııııııımm opuyorumnanaktan ooohhh kızışın ekrandan kıpır kıpır hareketler çeker inşallah annişkosuna aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Günaydın lolipoplar! nasılsınız? ben heyecanlıyım birazdan doktora gidicemm prensesimi görecemm, geçen randevunun ultrason resimlerini filan alacam....İnşallah herşey yolundadır...çok özledim kızımı...
sağol canım olduğu gün gittim valla özel dr a hemde damlalarım var ama banamısın demiyor dur bakayım şu çaya pamuk muhabbetine ben bi
yaramıyor hayatım çaya maya batırılan pamuk bizzat eşimde denedi bi işe yaramıyor
kızlar bu arada dün kontesle mesajlaştıkda kendisi çok iyiymiş kızı hala küvezdeymiş günün
dolmaısnı bekliyorlarmış erken doğdu ya....bide hepinize selamı var çok :)
canlarım günaydınnnn............
öpücük hepünüzee...........opuyorumnanaktan
kızlar bu arada dün kontesle mesajlaştıkda kendisi çok iyiymiş kızı hala küvezdeymiş günün
dolmaısnı bekliyorlarmış erken doğdu ya....bide hepinize selamı var çok :)
canlarım günaydınnnn............
öpücük hepünüzee...........opuyorumnanaktan
a.s Canım benim sen de selamlarımızı ilet Şenayıma...
Kızlar ben çıkıyorummmm doktora gidicem 10 dakikam var.....
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii
günaydın minnoşlarrrrr:icecream:
aa hala küvezdemiymiş...Bian önce evlerine dönsünler sağ salim inşallaaahhh...
kızlar bu gece rüyamda eşimle dışarda yemek yiycez..tam mercimek köftesini gördüm uyandımm.... anam karnımda acıkmış..bi canım çektiki sormayınn.. :sinifsinif:
eşimde kabus gördüm sandı..ne gördün dedi telaşlanarak..MERCİMEK KÖFTESİ dedimm..şaştı kaldı.. kaydirigubbakcemile3 tabi gece gece mümkün olmadğı için sucuknan idare ettimm...
valla hamişliktenmi yoksa açlıktanmıydı bilmiyorum ama kocişe naz yapmakta çok zevkliymiş beeehhh...bayanssulusmile
kızlar bu gece rüyamda eşimle dışarda yemek yiycez..tam mercimek köftesini gördüm uyandımm.... anam karnımda acıkmış..bi canım çektiki sormayınn.. :sinifsinif:
eşimde kabus gördüm sandı..ne gördün dedi telaşlanarak..MERCİMEK KÖFTESİ dedimm..şaştı kaldı.. kaydirigubbakcemile3 tabi gece gece mümkün olmadğı için sucuknan idare ettimm...
valla hamişliktenmi yoksa açlıktanmıydı bilmiyorum ama kocişe naz yapmakta çok zevkliymiş beeehhh...bayanssulusmile
eheueheuehe baak gördünmü bebekın tutunmusta acıkmış bile
seni acıktıran o bebiş şekerim
ayy elif ben gene karar değiştridim gece yemek için uykudan uyandırabildiğine göre erkek bu hee :lepi: ................tadını çıkar canımmm Şeniz
evet canım günü dolsun seyü bekliyorlarmış :) hemencik döner inşallah annescinin kollarına :)
eheueheuehe baak gördünmü bebekın tutunmusta acıkmış bile
seni acıktıran o bebiş şekerim
ayy elif ben gene karar değiştridim gece yemek için uykudan uyandırabildiğine göre erkek bu hee :lepi: ................tadını çıkar canımmm Şeniz
Ooooohhh tadını çıkar canına oku kocişin kötükedihüso
Ben en başından beri Feyzi diyorum zaten :lepi:
Ooooohhh tadını çıkar canına oku kocişin kötükedihüso
Ben en başından beri Feyzi diyorum zaten :lepi: