Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
MAŞŞALLAHHH AMAN NAZAR DEĞDİRECEKSİN KENDİ KENDİNE YAA :nazar:

YOK CANIM BU ÖYLE BİŞİY DEĞİL İT DİRSEĞİ GİBİ DEĞİL YANİ NORMALDE GÖZ KAPAĞININ SAYDAM OLMASI LAZIM AMA BENİM GÖZ KAPAĞIM PÜTÜR PÜTÜR BALONCUKLAR VAR RESMEN BİDE İT DİRSEĞİNDE BELLİ Bİ YER ŞİŞER BUNDA GÖZÜMÜN HER YERİ ŞİŞ ÇOK BAŞKA SANKİ GÖZÜMÜN İÇİNDE BİR AVUÇ KUM VAR GİDİ NASIL BERBAT ANLATAMAM 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMİYOR MUŞ EŞİMDEDE OLMUŞTU 10 GÜNDEN ÖNCE GEÇMEMİŞTİ İŞİN KÖTÜ YANI PAZAR GÜNÜ AKŞAM AMCAMIN OĞLUNUN NİŞANI VAR OFF OFFF HERKEŞLER BENİ BÖYLE GÖRÜCEK YAA ACİL Bİ PLANI OLAN VARMI BU GÖZLE İLGİLİ BANA YARDIM EDİN YAA bilmiyorumkismile

Ozaman bu da dana dirseği olsa gerek :roflol: :roflol: :roflol:

İdiiiiiiiiiilll hoşgeldin balııııııııımm opuyorumnanaktan ooohhh kızışın ekrandan kıpır kıpır hareketler çeker inşallah annişkosuna aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

İdiiiiiiiiiilll hoşgeldin balııııııııımm opuyorumnanaktan ooohhh kızışın ekrandan kıpır kıpır hareketler çeker inşallah annişkosuna aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canikom.... nasılsın? Şeniz
inşallah dediğin gibi ekranda kıpır kıpır görürüm....

dünden beri çok korkuyorum, kızımı hissetmedim...ara sıra çok hafif tekmeler attı :1no2: inşallah bi sorun yoktur....çok korkuyorum

Günaydın lolipoplar! nasılsınız? ben heyecanlıyım birazdan doktora gidicemm prensesimi görecemm, geçen randevunun ultrason resimlerini filan alacam....İnşallah herşey yolundadır...çok özledim kızımı...

hoşgeldinn canımm :)

bi sorun yoktur inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin :)

sağol canım olduğu gün gittim valla özel dr a hemde damlalarım var ama banamısın demiyor dur bakayım şu çaya pamuk muhabbetine ben bi
yaramıyor hayatım çaya maya batırılan pamuk bizzat eşimde denedi bi işe yaramıyor

hmm annadım sevtapcım gecmıs olsun gecer ınsallah hemencık bilmiyorumkismile

kızlar bu arada dün kontesle mesajlaştıkda kendisi çok iyiymiş kızı hala küvezdeymiş günün
dolmaısnı bekliyorlarmış erken doğdu ya....bide hepinize selamı var çok :)

canlarım günaydınnnn............
öpücük hepünüzee...........opuyorumnanaktan

kızlar bu arada dün kontesle mesajlaştıkda kendisi çok iyiymiş kızı hala küvezdeymiş günün
dolmaısnı bekliyorlarmış erken doğdu ya....bide hepinize selamı var çok :)

aa hala küvezdemiymiş...Bian önce evlerine dönsünler sağ salim inşallaaahhh...

kızlar bu gece rüyamda eşimle dışarda yemek yiycez..tam mercimek köftesini gördüm uyandımm.... :KK1: anam karnımda acıkmış..bi canım çektiki sormayınn.. :sinifsinif:
eşimde kabus gördüm sandı..ne gördün dedi telaşlanarak..MERCİMEK KÖFTESİ dedimm..şaştı kaldı.. kaydirigubbakcemile3 tabi gece gece mümkün olmadğı için sucuknan idare ettimm...
valla hamişliktenmi yoksa açlıktanmıydı bilmiyorum ama kocişe naz yapmakta çok zevkliymiş beeehhh...bayanssulusmile

canlarım günaydınnnn............
öpücük hepünüzee...........opuyorumnanaktan

günaydın canım mucukk :)

a.s Canım benim sen de selamlarımızı ilet Şenayıma...

aleykumselaammm :)

Kızlar ben çıkıyorummmm doktora gidicem 10 dakikam var.....
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii

güel güle idilciim :)

günaydın minnoşlarrrrr:icecream:

günaydınnn :)

aa hala küvezdemiymiş...Bian önce evlerine dönsünler sağ salim inşallaaahhh...

kızlar bu gece rüyamda eşimle dışarda yemek yiycez..tam mercimek köftesini gördüm uyandımm.... :KK1: anam karnımda acıkmış..bi canım çektiki sormayınn.. :sinifsinif:
eşimde kabus gördüm sandı..ne gördün dedi telaşlanarak..MERCİMEK KÖFTESİ dedimm..şaştı kaldı.. kaydirigubbakcemile3 tabi gece gece mümkün olmadğı için sucuknan idare ettimm...
valla hamişliktenmi yoksa açlıktanmıydı bilmiyorum ama kocişe naz yapmakta çok zevkliymiş beeehhh...bayanssulusmile

evet canım günü dolsun seyü bekliyorlarmış :) hemencik döner inşallah annescinin kollarına :)

eheueheuehe baak gördünmü bebekın tutunmusta acıkmış bile
seni acıktıran o bebiş şekerim
ayy elif ben gene karar değiştridim gece yemek için uykudan uyandırabildiğine göre erkek bu hee :lepi: ................tadını çıkar canımmm Şeniz

Ooooohhh tadını çıkar canına oku kocişin kötükedihüso

ayy elif ben gene karar değiştridim gece yemek için uykudan uyandırabildiğine göre erkek bu hee :lepi: ................tadını çıkar canımmm Şeniz

Ben en başından beri Feyzi diyorum zaten :lepi:

evet canım günü dolsun seyü bekliyorlarmış :) hemencik döner inşallah annescinin kollarına :)

ahh pıtb pıtlarını duysam Ayşemmm..bi oh diycemm..bi şükür diycemm...
tam olumsuz düşüneceğim zaman kan değerim geliyor aklıma..diyorumm...tutunmasaydı..dğer 11500 lere çıkarmıydı..ama işte kese yeteri kadar büyümemiş...oda vaarr:KK43:((((

İşte bende feyzidiyodum sonra düşük tehlıkesi fln olunca dedim acaba kız mı bu kadar naza çekiyo kaydirigubbakcemile

ama bu acıkmalar ve midesinin bulanmayısı bana acaba erkek mi diye düşündürüyor :hulya:

şimdi cinsiyeti konuşuyoduk bizde kocişlee..dedim içinden ilk erkek geçiyo dimi falann.hayır kesinikle dedi..sokakta kolu bacağı olmayan çocukları görünce içim gidiyor..sağlıklı olsun tek istediğim bu dedi..
Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh...

kızlarr şimdi tuvalette pembemsi bi akıntı geldi bendenn..çok korktummm:KK43:((( :sinifsinif:

Aaaaaaaaaahhhh ahhhh benim de bi küçük nagişim ya da küçük hasanım olsa boshayallersmile hatta ikisi birden olsa :KK1: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlaaarrr günaydınnn
midem çok kötüüüü
sürekli ağzıma sular doluyooo
işteyim ve napıcamı şaşırdım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

X