- 17 Mart 2010
- 1.764
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:hulya:
kjızlar "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde osmana hastayımmmmmmmmmmm. oğlum olursa ona benzesin die bakıorum dikkatli dikkatli. ama onun gibi çöp olmasınopuyorumnanaktan
belle melonyy b urdasınız ama yoksunuz gbı hayırdır
Kızlar iyi akşamlar ben geldimmmm
Bugün doktora gittim;betam 98,2di ya pazar günü bugün itibariyle 215,4 olmuş.Yükselme var çok şükür.Doktor senin daha adet günün bile gelmemiş dedi;sat ım 24ağustos.
Vajinal ultrasonla baktı rahim duvarım kalınlaşmış resmini çektii minişin verdi:)
Ayrıca idrar testi yaptırdı idrar yollarında sıkıntı var diye hersey normal çıktı çok şükür;rahatladım canlar.
Bugün doktora gittim;betam 98,2di ya pazar günü bugün itibariyle 215,4 olmuş.Yükselme var çok şükür.Doktor senin daha adet günün bile gelmemiş dedi;sat ım 24ağustos.
Vajinal ultrasonla baktı rahim duvarım kalınlaşmış resmini çektii minişin verdi:)
Ayrıca idrar testi yaptırdı idrar yollarında sıkıntı var diye hersey normal çıktı çok şükür;rahatladım canlar.
ohhh ne gusel bıtanemm allah hayırlı ugurlu etsın :Saruboceq:
hoşgeldin canım ne kadar güzel işte bebeğin saglıklı sen saglıklı masallah sizee
adet dongun kac gunde bır canım senın