Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus akşamcılar hadi sizi bekliyorum şekerleeeeeeeeerrr bayanssulusmile

kjızlar "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde osmana hastayımmmmmmmmmmm. oğlum olursa ona benzesin die bakıorum dikkatli dikkatli. ama onun gibi çöp olmasınopuyorumnanaktan

kjızlar "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde osmana hastayımmmmmmmmmmm. oğlum olursa ona benzesin die bakıorum dikkatli dikkatli. ama onun gibi çöp olmasınopuyorumnanaktan

çok sevdım bu dızıyı ama gıcık oluyorum şu alıyeeee boyu devrılesıceeekötükedihüso bunu ızledıkçee aklıma eşim gelıo erkeklerden nefret edesım gelıyoooo

Kızlar iyi akşamlar ben geldimmmm
Bugün doktora gittim;betam 98,2di ya pazar günü bugün itibariyle 215,4 olmuş.Yükselme var çok şükür.Doktor senin daha adet günün bile gelmemiş dedi;sat ım 24ağustos.
Vajinal ultrasonla baktı rahim duvarım kalınlaşmış resmini çektii minişin verdi:)
Ayrıca idrar testi yaptırdı idrar yollarında sıkıntı var diye hersey normal çıktı çok şükür;rahatladım canlar.

ayhhhhh ağlarım ben bu osman bebeğeeee

ayyyy ya ılerde benbım kocamda benı aldatrsaaaaaaaaa ...aradım dıorummm eşime guluyo banaaa yaa dızıden nerelere gelmişsin helal sana dıoo...ben sana hayatımın sozunu verdım allah korusun sana bşey olursa ben asla bırısıyle evlenmem bırak yaşarkenı..bana da dıo eğer bana da bşey olursa hakkımı helal etmem aslaaa sen de kımseyle evlenmeyeceksınnn

allahım sen buyuksunnn benı kocışimden kocişimı de benden ayırmaaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ohhh ne gusel bıtanemm allah hayırlı ugurlu etsın :Saruboceq:

hoşgeldin canım ne kadar güzel işte bebeğin saglıklı sen saglıklı masallah sizee
adet dongun kac gunde bır canım senın

hoşgeldin canım ne kadar güzel işte bebeğin saglıklı sen saglıklı masallah sizee

Sağol canımmm...Hoşbuldumm..kaydirigubbakcemile5
Benim adet döngüm 31gün canım;o yüzden henüz adet tarihim gelmedi.3gün var görünüyor ama ben ovulasyon testleriyle takip ettim ya yumurtlama günümü döngünün 13.günü pozitifi gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…