Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım burdakılerın çoğu çalışıorrr gormemişlerdır kaldıkı aramızda tecrubelı de çok azz bu açıdan düşünmek lazımmm.yanı soyeldığın gbı tıpiğin boyle bı kuralı falan yokkk yoğunluktan gorulmuyordurr kastı değildirr

yok kasti olduğunu düşünmedim sadece daha eskiler oldugu için samımıyet oluşmuş diye düşündüm normal olarak ama olsun ben zaten sordugum sorunun cevabını aldım yinede teşekkür ederim ilginize:))

çok gusel annesı maşallahhhh :nazar: ben bebek odası almayı düşünüyorummmaklinialirimsmile tabı nasıp olursa hayatımm

sagol canım ben almadım çünkü bebek hep anne yanında duruyo oda süs gıbı kalıyo bıraz büyüsün hemen genç odası alıcam bende

ayşe ben hiç USG görmediğim için anlamam valla. bende druma sorcam bebek kesenin neresinde die

ama usg çektirenler anlarlar.:emir_bebek:

Yani sağ trafta goozuykuyo bebek ama ben onla alakalı bişi oldunu snamıorm :)

ama öyle arkadaşım bende yazdım ama kimse bişi yazmamış:KK43:(

hepimiz çalışıyoru ayrıca kimse bursa sorulara cevap vermek için kardolu eleman
değil birbirimize yardım etmeye calışıyoruz cevabını bılmedıgım bişeye saçma bişide
sölemek istemem doğrusu cevap verılmıyorsa belkı bılınmıyordur cevabı....

görülmemiştir vs tekrar yazıp rica edersnz...ama öyle bi kuralımız yok ılk gelene bakmamak gibi :uhm:

çok guzel canım mışıl mışıl uyusun ınsallah ıcınde :)

sagol canım ben almadım çünkü bebek hep anne yanında duruyo oda süs gıbı kalıyo bıraz büyüsün hemen genç odası alıcam bende

ben hep odasında yatırıcammm bı uyurken yanıma boyle kraftta gormuştum senınkıne benzer ondan alırmmm odama o kadar ..ama yatağına alıştrmak ıstıorum gorumcem de aldı yatağa alıştrmadı bebişi şimdı hep yanlarında yatıo çok kötu yaa bebeğe de yazık hemmm

bebeişimıin cıcılerı eklıcem kızlar sımdı herseyını yerlestırdıkte bakın bakalım masallah dıyelım:nazar:

ben hep odasında yatırıcammm bı uyurken yanıma boyle kraftta gormuştum senınkıne benzer ondan alırmmm odama o kadar ..ama yatağına alıştrmak ıstıorum gorumcem de aldı yatağa alıştrmadı bebişi şimdı hep yanlarında yatıo çok kötu yaa bebeğe de yazık hemmm

canım sen ıstesende zaten bebegını 1 yasına kadar yanlız yatıramazsın yada baska odada bırakamazsın dolayısıyla ılk zamanlar hep yanında olmak zorunda gecelerı hep kalakacagın için tatlım ama sonra bende odasını ayırıcam süreklı yanımızda olmaz tabıkıde

$IMG_1657.jpg

$IMG_1658.jpg

$IMG_1659.jpg

$IMG_1660.jpg

$IMG_1661.jpg

$IMG_1662.jpg

$IMG_1663.jpg

$IMG_1664.jpg

$IMG_1665.jpg

masallah dıyelım:nazar:

maşallah subhanallahhh bıtanemmmm ayh ne kadar çokkkkkkkkkk ne guselllllllll :nazar::nazar: benım de oğluşum buyusun azcık daha teyzesii bız dre alıcazzzz allah nasıp ederseeeee allahım sağlıkla gıydırmeyınasıp etsın bıtanemmm :nazar::Saruboceq:

MAŞALLAHHHHHHH CNNNNNMMMMMMM
GÜLE GÜLE KULLANSINNNNNNN İNŞ...........hihoyyythihoyyythihoyyyt

amın ınsallah canım

maşallah subhanallahhh bıtanemmmm ayh ne kadar çokkkkkkkkkk ne guselllllllll :nazar::nazar: benım de oğluşum buyusun azcık daha teyzesii bız dre alıcazzzz allah nasıp ederseeeee allahım sağlıkla gıydırmeyınasıp etsın bıtanemmm :nazar::Saruboceq:

ananesı kendını durduramıyor kıyafet alma konusunda sagolsun zor sıgdı sorma canım amın canım sagol

daha banyo ürünlerı bırde yıkamak için küvetide var ama eklemıyorum hata olustu deyıp duruyor site

Yani sağ trafta goozuykuyo bebek ama ben onla alakalı bişi oldunu snamıorm :)

hepimiz çalışıyoru ayrıca kimse bursa sorulara cevap vermek için kardolu eleman
değil birbirimize yardım etmeye calışıyoruz cevabını bılmedıgım bişeye saçma bişide
sölemek istemem doğrusu cevap verılmıyorsa belkı bılınmıyordur cevabı....

görülmemiştir vs tekrar yazıp rica edersnz...ama öyle bi kuralımız yok ılk gelene bakmamak gibi :uhm:

aydınlattığın için sana minnettarım ikinci yazdığımı görmedin sanırım ben kimsenın bana cevap vermemesini yadırgamadım ayrıca eleman olarakta görmüyorum,gökçe verdi sağolsun cevap bende yazdım,hepsi bu...

X