Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burdakılerın çoğu çalışıorrr gormemişlerdır kaldıkı aramızda tecrubelı de çok azz bu açıdan düşünmek lazımmm.yanı soyeldığın gbı tıpiğin boyle bı kuralı falan yokkk yoğunluktan gorulmuyordurr kastı değildirr
çok gusel annesı maşallahhhh ben bebek odası almayı düşünüyorummmaklinialirimsmile tabı nasıp olursa hayatımm
ayşe ben hiç USG görmediğim için anlamam valla. bende druma sorcam bebek kesenin neresinde die
ama usg çektirenler anlarlar.
ama öyle arkadaşım bende yazdım ama kimse bişi yazmamış(
sagol canım ben almadım çünkü bebek hep anne yanında duruyo oda süs gıbı kalıyo bıraz büyüsün hemen genç odası alıcam bende
kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendinizzzz, birde cinsiyet öğrendikten sonra bebeğinize kaçıncı haftada bişiler almaya başladınızz:ecrin_bebek:
çok guzel canım mışıl mışıl uyusun ınsallah ıcınde :)
bebeişimıin cıcılerı eklıcem kızlar sımdı herseyını yerlestırdıkte bakın bakalım masallah dıyelım
ben hep odasında yatırıcammm bı uyurken yanıma boyle kraftta gormuştum senınkıne benzer ondan alırmmm odama o kadar ..ama yatağına alıştrmak ıstıorum gorumcem de aldı yatağa alıştrmadı bebişi şimdı hep yanlarında yatıo çok kötu yaa bebeğe de yazık hemmm
MAŞALLAHHHHHHH CNNNNNMMMMMMM
GÜLE GÜLE KULLANSINNNNNNN İNŞ...........hihoyyythihoyyythihoyyyt
maşallah subhanallahhh bıtanemmmm ayh ne kadar çokkkkkkkkkk ne guselllllllll benım de oğluşum buyusun azcık daha teyzesii bız dre alıcazzzz allah nasıp ederseeeee allahım sağlıkla gıydırmeyınasıp etsın bıtanemmm :Saruboceq:
daha banyo ürünlerı bırde yıkamak için küvetide var ama eklemıyorum hata olustu deyıp duruyor site
Yani sağ trafta goozuykuyo bebek ama ben onla alakalı bişi oldunu snamıorm :)
hepimiz çalışıyoru ayrıca kimse bursa sorulara cevap vermek için kardolu eleman
değil birbirimize yardım etmeye calışıyoruz cevabını bılmedıgım bişeye saçma bişide
sölemek istemem doğrusu cevap verılmıyorsa belkı bılınmıyordur cevabı....
görülmemiştir vs tekrar yazıp rica edersnz...ama öyle bi kuralımız yok ılk gelene bakmamak gibi :uhm:
aydınlattığın için sana minnettarım ikinci yazdığımı görmedin sanırım ben kimsenın bana cevap vermemesini yadırgamadım ayrıca eleman olarakta görmüyorum,gökçe verdi sağolsun cevap bende yazdım,hepsi bu...