aferimklava: klava:
hoşgeldin aramıza bende bu topikte sordugum cevab alamadım boşver ilk günler bunlar normalmiş yazılmaması..neyse senın soruna cevap vereyım ağzında köt bir tat olması ve belinin ağırması,midenın bulanması bunlar hamilelik belirtsii olabılır ama diğerleri adet gunune yakında olabılıyor,bir iki gün daha bekle ondan sonra hamilelik testi yaptır derım ben:)) inşallah güzel haberlerini alırız..hihoyyyt
ayhhhh napayım becerıksızım amaaaa akannehir ayşeeeeeeeeeeeee tınker a yardım eder mısınnnnnnn ?:sinifsinif:
kızlar nasıl kaldırcam sımdı resmı
vereliniortak
kızlar7. haftadan sonra aldığınız USG filmlerinde bebeğiniz, kesenin sağına yakın ise kız, soluna yakın ise oğlunuz oluomuşşşş. bi konuda okudum. baya doğru çıkan var
benımkı sağdaydı ama pipisi var annesi yesinnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 tezimizi kafadan ekarte ettin kızzzlülülülülülü
kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendinizzzz, birde cinsiyet öğrendikten sonra bebeğinize kaçıncı haftada bişiler almaya başladınızz:ecrin_bebek:
kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendinizzzz, birde cinsiyet öğrendikten sonra bebeğinize kaçıncı haftada bişiler almaya başladınızz:ecrin_bebek:
hemn cvplayımmm sempatiksalakcinni ben cnsıyetını 3 aylıkken oğrendımmm..ve bebeğe normalde 7 aylığa kadar bşey alamaycaktım ama bizz görevımız gererği bayburttayız ve bu yuzden ben ıstdan ılk 3 aylığa kadar bşeylerı geçen ay yanı 4.5 aylıkken falan aldım inş. allahım sağlıcakla gıydırmeyı nasıp eder :Saruboceq: bu ay sonu bayburt a donucem evı ayarlıcam kasım gıbı de bebek odasını halledıcem nasıp olursa aralık başında ıst a donucem tabıkı nasıpsee :Saruboceq: benm kıyafetlerımmm albumde bakabılırsınn kaydirigubbakcemile2
ben silme işini beceremedim-tatlicadiarzu-
ben de 7 aylığa kdr almıcam ama dayanamm 3. ay bitince alırım kesinkaydirigubbakcemile3
canım gelişmiş mesaj yazma sayfasında aşağı doğru gel ekelr diye biyer var ordan
kaldırcaksın resmini kaldır butonu var :)
naısl yaanilmaz:
ama öyle arkadaşım bende yazdım ama kimse bişi yazmamış(