Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aferimklava:klava:

canım gelişmiş mesaj yazma sayfasında aşağı doğru gel ekelr diye biyer var ordan
kaldırcaksın resmini kaldır butonu var :)

naısl yaani lmaz:

kızlar7. haftadan sonra aldığınız USG filmlerinde bebeğiniz, kesenin sağına yakın ise kız, soluna yakın ise oğlunuz oluomuşşşş. bi konuda okudum. baya doğru çıkan var

kızlar7. haftadan sonra aldığınız USG filmlerinde bebeğiniz, kesenin sağına yakın ise kız, soluna yakın ise oğlunuz oluomuşşşş. bi konuda okudum. baya doğru çıkan var

benımkı sağdaydı ama pipisi var annesi yesinnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendinizzzz, birde cinsiyet öğrendikten sonra bebeğinize kaçıncı haftada bişiler almaya başladınızz:ecrin_bebek:

kızımın 5 haftalıkkenki ultrason fotosu şimdi ne taafa yakın oluyo bak bakalım tez doğrumu yannışmı

kime göre sağ sol anlamadım ben :) karsıdan bakınca farklı olur yani :)

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendinizzzz, birde cinsiyet öğrendikten sonra bebeğinize kaçıncı haftada bişiler almaya başladınızz:ecrin_bebek:

hemn cvplayımmm sempatiksalakcinni ben cnsıyetını 3 aylıkken oğrendımmm..ve bebeğe normalde 7 aylığa kadar bşey alamaycaktım ama bizz görevımız gererği bayburttayız ve bu yuzden ben ıstdan ılk 3 aylığa kadar bşeylerı geçen ay yanı 4.5 aylıkken falan aldım inş. allahım sağlıcakla gıydırmeyı nasıp eder :Saruboceq: bu ay sonu bayburt a donucem evı ayarlıcam kasım gıbı de bebek odasını halledıcem nasıp olursa aralık başında ıst a donucem tabıkı nasıpsee :Saruboceq: benm kıyafetlerımmm albumde bakabılırsınn kaydirigubbakcemile2

ben 16. haftanın içerısındeydım o zaman ögrendım ve alısverısede 6. ayım bıttıkten sonra basladım canım

ayşe ben hiç USG görmediğim için anlamam valla. bende druma sorcam bebek kesenin neresinde die

ama usg çektirenler anlarlar.

ben de 7 aylığa kdr almıcam ama dayanamm 3. ay bitince alırım kesinkaydirigubbakcemile3

ama öyle arkadaşım bende yazdım ama kimse bişi yazmamış(

canım burdakılerın çoğu çalışıorrr gormemişlerdır kaldıkı aramızda tecrubelı de çok azz bu açıdan düşünmek lazımmm.yanı soyeldığın gbı tıpiğin boyle bı kuralı falan yokkk yoğunluktan gorulmuyordurr kastı değildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…