Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize slm lar size bişey sormak istiyorum ayın 15. ilişkiden sonra akıntı ile karışık kan geldi bu zamana kadar hiç böyle birşey olmaz dı bugün adet olmam gerekiyordu hala hiçbirşey yok ben şimdi size bütün gelişmeleri anlatayım size 1)karnım agrıyor bi şişkinlik var 2)belim agrıyor 3)kasıklarım ara ara agrıyor 4)agzımda kötü bir tat 5)birde bazen alt tarafa bi agrı saplanıyor 6)2_3 gündür midem bulanıyor bugünde istifra ettim bide grip oldum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi biraz uzun oldu ama

hoşgeldin aramıza bende bu topikte sordugum cevab alamadım boşver ilk günler bunlar normalmiş yazılmaması..neyse senın soruna cevap vereyım ağzında köt bir tat olması ve belinin ağırması,midenın bulanması bunlar hamilelik belirtsii olabılır ama diğerleri adet gunune yakında olabılıyor,bir iki gün daha bekle ondan sonra hamilelik testi yaptır derım ben:)) inşallah güzel haberlerini alırız..hihoyyyt

ıyıyım bende çok sukur işte dınlenıyorum evımde evet canım hayırlısı ıle az kaldı kucagıma almaya:nazar: sabırsızlanıyorum artık

ayy ben bıle sabırsızlanıorum daha 21 haftalıkkennn senın sabırsızlanman çok normal yanıııolumunekankayizsmile hayırlısı olsun allahım o gunlerı de gormemızı nasıp etsın inş. :Saruboceq:

X