- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
ayh ben yerım onun ağzınıııı şu masumluğuna bakkk maşallahh yaaa ne kadar doğdu hayatımmm? merak ettımm
3530
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayh ben yerım onun ağzınıııı şu masumluğuna bakkk maşallahh yaaa ne kadar doğdu hayatımmm? merak ettımm
masallah çok tatlı oglun saglıkla büyüsün ınsallah
hosgeldın gökçe nasılsın canım
kızlar benim soruma kimse cvp vermedi bu konuda yorumu olan varmı
canım ultrasondakı kılosu ıle dogduktan sonrakı kılosu bırbırını tuttumu tatlım
kızlar nasıl kaldırcam sımdı resmı
kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize slm lar size bişey sormak istiyorum ayın 15. ilişkiden sonra akıntı ile karışık kan geldi bu zamana kadar hiç böyle birşey olmaz dı bugün adet olmam gerekiyordu hala hiçbirşey yok ben şimdi size bütün gelişmeleri anlatayım size 1)karnım agrıyor bi şişkinlik var 2)belim agrıyor 3)kasıklarım ara ara agrıyor 4)agzımda kötü bir tat 5)birde bazen alt tarafa bi agrı saplanıyor 6)2_3 gündür midem bulanıyor bugünde istifra ettim bide grip oldum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi biraz uzun oldu ama
canım 40 haftayı tamamlasaydı 4 kılo olurdu dıyolar...ama 3600 falandı bole cıktı o hafta...
hoşbulduk hayatmn ıyıyım sen nasılsınn az kalmışşş oğluşunu kucağına alamaya
ıyıyım bende çok sukur işte dınlenıyorum evımde evet canım hayırlısı ıle az kaldı kucagıma almaya sabırsızlanıyorum artık
ayh onu bılmıorum bennn bilmiyorumkismile
ıyıyım bende çok sukur işte dınlenıyorum evımde evet canım hayırlısı ıle az kaldı kucagıma almaya sabırsızlanıyorum artık
aferimklava:klava:
ayy ben bıle sabırsızlanıorum daha 21 haftalıkkennn senın sabırsızlanman çok normal yanıııolumunekankayizsmile hayırlısı olsun allahım o gunlerı de gormemızı nasıp etsın inş. :Saruboceq:
:ecrin_bebek:ay az kalmış ama o günlerde geçmek bilmez niyese:ecrin_bebek: