Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlaaarrrrrr

nasılsınız. inşallah iyisinizdir. kötü haber yoktur inşallah sizden.

ben bildiğiniz gibi. başlayan mide bulantılarımı çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum :)))

ademerve den haber varmı? bebek ne durumda acaba?

Hoşgeldin canım :) hamdolsun iyiyiz sen naıslsın

oo başladımı bulantılar neyse yavas yavas gecer inşallah :)

Hoşgeldin canım :) hamdolsun iyiyiz sen naıslsın

oo başladımı bulantılar neyse yavas yavas gecer inşallah :)

ya ayşecim bnm sat tarihine göre 5 haftanın içinde,

doktorun dediği tarihe göre 7 haftanın içinde.

hangisine göre doğum yapacağım ben?

ve nasıl bu kdr fark ediyo?

18 eylülde kese 16 mmydi.

ya ayşecim bnm sat tarihine göre 5 haftanın içinde,

doktorun dediği tarihe göre 7 haftanın içinde.

hangisine göre doğum yapacağım ben?

ve nasıl bu kdr fark ediyo?

18 eylülde kese 16 mmydi.

sen son adet tarıhın olrk hangi tarihi baz alıyosun ? yani
yeni düşük yapmışstın ve adet görmeden hamıle kaldın
son adet tarihi olrk hangi tarıhı alıosn düşük tarıhını mı ?
bu soruya cvb ver öle cvb vercem :)

sen son adet tarıhın olrk hangi tarihi baz alıyosun ? yani
yeni düşük yapmışstın ve adet görmeden hamıle kaldın
son adet tarihi olrk hangi tarıhı alıosn düşük tarıhını mı ?
bu soruya cvb ver öle cvb vercem :)

evt cnm düşük tarihimi baz alıyorum.

yani 13 ağustos.

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan
Yawyuuuuuuuuuuuuuuuuuummm yeyim seni beeeeeeeeeennnn Şeniz seni de yeyim Feyziyi de :roflol: :roflol: :roflol:

bu sabah çok korktum bebegım sabahtan bu yana dogru düzgün oynamadı aklım hep bebegımde agladım durdum en son saglık ocagına gıttım kalp seslerını dınlettıler oglumun çok sukur ıyıymıs:nazar: sıkıntı yokmus:nazar: ama o yasadıgım saatler benı çok korkuttu Allah ım bırdaha yasatmasın bana son zamanlarda bebeklerın yerı daraldıgı için az hareket ederlermıs korkma dedıler ama annelık işte çok zor

bu sabah çok korktum bebegım sabahtan bu yana dogru düzgün oynamadı aklım hep bebegımde agladım durdum en son saglık ocagına gıttım kalp seslerını dınlettıler oglumun çok sukur ıyıymıs:nazar: sıkıntı yokmus:nazar: ama o yasadıgım saatler benı çok korkuttu Allah ım bırdaha yasatmasın bana son zamanlarda bebeklerın yerı daraldıgı için az hareket ederlermıs korkma dedıler ama annelık işte çok zor

Oyyyy kıyamam canım benim yaaa nasıl da korkmuş :teselli: neyseki iyiymiş bebişin tatlım opuyorumnanaktan iyi yapmışsın sağlık ocağına gitmekle, yoksa için içini yerdi o hareketsiz kaldığı sürece yerimseniben demek normalmiş bundan sonra takılmazsın bu kadar olumunekankayizsmile

evt cnm düşük tarihimi baz alıyorum.

yani 13 ağustos.

hmm evet öylede olması lazım...yani son adet tarihin 13 ağustos alınınca

yumurtanın 27 ağustosta döllenmiş olması gerekırdı ve 5 haftalık olurdun ama

ya yumurtan erken döllenmiş yada gelişim olrk hızlı

yani bazı bebeklerde öyle olabiliyor canım sonucta sen son adet tarıhıne göre bakınca

5 haftalık ama gelişim olrk 7 haftalık olabilir.....birde şu var yani hamılleık boyunca

gellişim sürekli bi ileri bi geri dğeişir mesela benim bebeğim 10. hftasına kadar hep 1 hafta geriden geliyodu

ama 10. haftada aradakı açıgı kapatmıstı yani...bu arada beta hcgn için doktor daha sonra bişey dedimi

ultrasodna baktımı kese durumuna fln kalp atısı baslamışmı ? mol gebelık fln değil dimi

cnm geçmiş olsun.

chicco nun bebeğinin kalp atışlarını evde de dinleyebileceğin süper bi aleti var.

ondan alabilirsin :))alkisalkisalkis

Ooooooooooohhh testime de 8 günüm kalmış ohh ohhh zemuszemus zemuszemus ay deli ben bugün sıkıntıdan oturdum hem ovulasyon testi yaptım hem de gebelik testi yaptım haa kaydirigubbakcemile3 tabi ikinci çizginin gölgesi bile yoktu ikisinde de :roflol: :roflol: :roflol: manyakmıyım neyim erkenden psikopata bağladım yine sempatiksalakcinni

hmm evet öylede olması lazım...yani son adet tarihin 13 ağustos alınınca

yumurtanın 27 ağustosta döllenmiş olması gerekırdı ve 5 haftalık olurdun ama

ya yumurtan erken döllenmiş yada gelişim olrk hızlı

yani bazı bebeklerde öyle olabiliyor canım sonucta sen son adet tarıhıne göre bakınca

5 haftalık ama gelişim olrk 7 haftalık olabilir.....birde şu var yani hamılleık boyunca

gellişim sürekli bi ileri bi geri dğeişir mesela benim bebeğim 10. hftasına kadar hep 1 hafta geriden geliyodu

ama 10. haftada aradakı açıgı kapatmıstı yani...bu arada beta hcgn için doktor daha sonra bişey dedimi

ultrasodna baktımı kese durumuna fln kalp atısı baslamışmı ? mol gebelık fln değil dimi

17 eylül'de 8059du bhcg değeri.
18 eylülde doktora gittim.
gayet iyi 6 hafta 6 günlük dedi.

çoğul olabilirdi ama değil dedi.

kese 16mm, kalp atışları normal.

doktor ultrason resminin üstündeki tarihi söledi doğum için.
kafam karıştı bnmde ohaoldumsmile

merhaba kızlar nasılsınız

merhaba canım hoşgeldin :)
neyseki sorun yokmuş bak ama doğru insan korkuyo ya canım benim :) ama napsın bebiş
onunda yeri çok minnakmış oynayamamış zemuszemus

Bence bebeğinin haftası düşük tarihine göre değil düşükten önceki o geciken adetinin tarihine göre hesaplanıyo canım yerimseniben

hoşgeldin şeromm :)
nası önceki gecıken adetıne göre ? o zaman hamıleymıs adetı gecıkmemıs ki
ayrıca öle olsa bebegın en az 10-11 haftalık olması gerekırdı ama 7 haftalık bilmiyorumkismile

cnm geçmiş olsun.

chicco nun bebeğinin kalp atışlarını evde de dinleyebileceğin süper bi aleti var.

canım o aletin bi kesınlıgı yokmus ve bebegın kalp atısını göstermediği zamanlarda oluyormus
bu yüzdn pekçok kişi hastaneye kosuyrmus kalp atısı yok die
ama bebek sağlam kalbi atıyor gozukuyormus ultrasonda :)

17 eylül'de 8059du bhcg değeri.
18 eylülde doktora gittim.
gayet iyi 6 hafta 6 günlük dedi.

çoğul olabilirdi ama değil dedi.

kese 16mm, kalp atışları normal.

doktor ultrason resminin üstündeki tarihi söledi doğum için.
kafam karıştı bnmde ohaoldumsmile

canım benım değerin 5 haftaya göre yuksek ama sen 5 haftalık değil 7 haftalık
hamilesin onun için endişe etme sende tamam mı yani 5 haftalık olsn oo değer
çok yuksek denirdi ama bak ultrasond agelişim 7 haftalık cıkmıs yani o zaman degerde normal
demektir....sğalıkla gelsin inşallah kucagına :)

Oyyyy kıyamam canım benim yaaa nasıl da korkmuş :teselli: neyseki iyiymiş bebişin tatlım opuyorumnanaktan iyi yapmışsın sağlık ocağına gitmekle, yoksa için içini yerdi o hareketsiz kaldığı sürece yerimseniben demek normalmiş bundan sonra takılmazsın bu kadar olumunekankayizsmile

canım benım yaaaa annelık karnında da çok zor doguncada Allah hepımıze yardım etsın saglıkla alalım kucagımıza ınsallaholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

cnm geçmiş olsun.

sagol canım o aletten alırsam ıyıce psıkopata baglarım olayı ben en ıyısı akısına bırakmak ve hareketlerını takıp etmek tatlım

merhaba canım hoşgeldin :)
neyseki sorun yokmuş bak ama doğru insan korkuyo ya canım benim :) ama napsın bebiş
onunda yeri çok minnakmış oynayamamış zemuszemus

hosbulduk tatlım evet çok korktum yaaaaamafoldumben evet büyümüş oglum yerını daraltmıs teyzesikaydirigubbakcemile3

Ooooooooooohhh testime de 8 günüm kalmış ohh ohhh zemuszemus zemuszemus ay deli ben bugün sıkıntıdan oturdum hem ovulasyon testi yaptım hem de gebelik testi yaptım haa kaydirigubbakcemile3 tabi ikinci çizginin gölgesi bile yoktu ikisinde de :roflol: :roflol: :roflol: manyakmıyım neyim erkenden psikopata bağladım yine sempatiksalakcinni

prematüre olmadıgına eminsn dimi ben inanmıyorum 9 aylık olduguna :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin şeromm :)
nası önceki gecıken adetıne göre ? o zaman hamıleymıs adetı gecıkmemıs ki
ayrıca öle olsa bebegın en az 10-11 haftalık olması gerekırdı ama 7 haftalık bilmiyorumkismile

Valla hayatım ablamda da aynısı oldu, 5 haftalık düşüğün ardından hemen tekrar hamile kaldı ve doktor onun gebelik haftasını düşük tarihine göre değil de hamileyken olmadığı adetin tarihine göre hesapladı, gebelik sağlıksız ilerlediği için vücut düşük gerçekleşmeden de, adet tarihinden itibaren yumurta üretmeye başlıyomuş biz de çok şaşırmıştık, doktor öyle demişti yerimseniben

prematüre olmadıgına eminsn dimi ben inanmıyorum 9 aylık olduguna :roflol: :roflol: :roflol:

Aslında 2 hafta erken doğmuşum bilmiyorumkismile ama o prematüre sayılmaz ki canıııııııımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan
Yawyuuuuuuuuuuuuuuuuuummm yeyim seni beeeeeeeeeennnn Şeniz seni de yeyim Feyziyi de :roflol: :roflol: :roflol:

bu feyzi beni deli edecek..ce deyip kaçıyorrrr... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

X