kızlarrrrrrr yemeklerimi yaptımda geldimmmmmmmmsempatiksalakcinnigerçi çoktan yaptım yimami ama site yine bakıma girmişti açamadım bi türlüfisfisfis
bu arada kızlar alttan bakılınca düşük tehlikesi artıyomuşş ben öyle duydummmm:tomato:
Kızlaaaaaaaarrrrrr ay öğlenden beri giremiyom siteye delirdim yaaa akannehir bu akşam duamız var biyere kaybolmayın haaa AMİN diceniz sempatiksalakcinni
he geldın sonunda serocum aksam ama saat kacta canım saat ver kımı gec kımı erken gelmesın
ohhhh mis kibimm börekk sanki burnuma kokusu geldii kızz avcumu yalayımm bi tarafım şişmesinnnsempatiksalakcinnihosgeldın canım bende borek yapcam sımdı kocıs gec gelıcekmıs bu gece cunku sıcak olsun dıye sallıyom bıraz dahasempatiksalakcinni
Kızlaaaaaaaarrrrrr ay öğlenden beri giremiyom siteye delirdim yaaa akannehir bu akşam duamız var biyere kaybolmayın haaa AMİN diceniz sempatiksalakcinni
Tatlım portiyi bekliyorum ben de, dua onda, ama daha öncekiler genelde 9-9 buçuk gibi yapıldı, gene öyle olur heralde bilmiyorumkismile sizin için bi sakıncası yoktur umarım :sinifsinif: sizi de bu saatte burda oyalamak istemiyorum ama nekadar çok kişi amin derse okadar mutlu olucam ben de napim yaaa boshayallersmile
bu arada kızlar alttan bakılınca düşük tehlikesi artıyomuşş ben öyle duydummmm:tomato:
KötüKediSero için Ayetel kürsi Listesi
flan...................20 (okundu)
aysen................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................40 (okundu)
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20 (okundu)
ay_she annesi.......20 (okundu)
ay_she kardşi....13 (okundu)
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)
Duası bu akşam 20.30 - 21:00 arası yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz. opuyorumnanaktan
ohhhh mis kibimm börekk sanki burnuma kokusu geldii kızz avcumu yalayımm bi tarafım şişmesinnnsempatiksalakcinni
basladım borege ahh canım yakın olsan gelcokacimcoook beraber yıyelım wala mıs gıbı olacak walla kasarlı mantarlı borek hımm
yok kızz öyle bişey...o zaman kocalarımızla da şey yapmayalımmm aynı şey ne de olsa :roflol:
ne bilem kıss onun ışınları mışınları vardır heralde verirse o verir zarar :roflol:
basladım borege ahh canım yakın olsan gelcokacimcoook beraber yıyelım wala mıs gıbı olacak walla kasarlı mantarlı borek hımm
ne bilim valla dikkatli yapılmazsa zararı oluyomuşş ...allah korusunnnfisfisfisyok be öyle bişey olsa alttan bakarlar mı... nesinden korkuyonuz kızz
merveeeeeeeeeee hanı yrdm etcektın nırdesın yaaaaaaaaaaaaaaa