Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrr yemeklerimi yaptımda geldimmmmmmmmsempatiksalakcinnigerçi çoktan yaptım yimami ama site yine bakıma girmişti açamadım bi türlüfisfisfis

hosgeldın canım bende borek yapcam sımdı kocıs gec gelıcekmıs bu gece cunku sıcak olsun dıye sallıyom bıraz dahasempatiksalakcinni

Kızlaaaaaaaarrrrrr ay öğlenden beri giremiyom siteye delirdim yaaa akannehir bu akşam duamız var biyere kaybolmayın haaa AMİN diceniz sempatiksalakcinni

Kızlaaaaaaaarrrrrr ay öğlenden beri giremiyom siteye delirdim yaaa akannehir bu akşam duamız var biyere kaybolmayın haaa AMİN diceniz sempatiksalakcinni

he geldın sonunda serocum aksam ama saat kacta canım saat ver kımı gec kımı erken gelmesın

he geldın sonunda serocum aksam ama saat kacta canım saat ver kımı gec kımı erken gelmesın

Tatlım portiyi bekliyorum ben de, dua onda, ama daha öncekiler genelde 9-9 buçuk gibi yapıldı, gene öyle olur heralde bilmiyorumkismile sizin için bi sakıncası yoktur umarım :sinifsinif: sizi de bu saatte burda oyalamak istemiyorum ama nekadar çok kişi amin derse okadar mutlu olucam ben de napim yaaa boshayallersmile

hosgeldın canım bende borek yapcam sımdı kocıs gec gelıcekmıs bu gece cunku sıcak olsun dıye sallıyom bıraz dahasempatiksalakcinni
ohhhh mis kibimm börekk sanki burnuma kokusu geldii kızz avcumu yalayımm bi tarafım şişmesinnnsempatiksalakcinni

hoşgeldinnn saat kaçta cnm dualama

a.s.tamam cnm mutlaka olmaya çalışırım ben duandaolumunekankayizsmile

KötüKediSero için Ayetel kürsi Listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................40 (okundu)
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20 (okundu)
ay_she annesi.......20 (okundu)
ay_she kardşi....13 (okundu)
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası bu akşam 20.30 - 21:00 arası yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.
opuyorumnanaktan

allahın ıznıyle gelıcemmm :Saruboceq:

basladım borege ahh canım yakın olsan gelcokacimcoook beraber yıyelım wala mıs gıbı olacak walla kasarlı mantarlı borek hımm

hımmmmmmmmmmm afiyet olsunn canım benim ellerine sağlık yemiş kadar oldumm sağolllolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…