Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :) nabersiniz?????
elif'ten haber var mı öncelikle? kanamaları ne alemde herşey yolunda mı bir terslik yoktur inşallahh

gunaydın ıdılım nasılsınnnnn

elıf ıyıydı ama kasık ağrıları vardı sanırım pek rastlayamıorum ama geçmişten okuduklarımdan oyle hatrlıorummm

Günaydın canımın içiiii nasılsın? bebiş nasıl?

ççok şukur daha ıyıyız geçen haftalarda baya sıkıntılıydık amnıosentez yapıldı bıze ama allahıma şukurler olsun sonucumuzda birşey çıkmadııı ...

kıpır kıpır hareketlıyız maşallah teyzesıı 1 ekımde de kalp ıncelememız var daha sonra işe doneceğim ızın olaylarını halledp kasım sonu gıbı tekrar ıst a annemlere doneceğim allah nasıp ederse doğumu burda ıst da düşünüyoruzzzz bakalımm

canım aminosentez her anneye yapılıyor mu?bilmiyorumkismile

aaa neden amniyosentez yapıldı ki? bilmiyorumkismile
neyseki bir terslik yok maaşallah yiğenime :)

aminosentez her hamıleye yapılmaz canım dr. kan testınden emın olamazsa yaptırıyor garantıye almak ıcın yanı

kızlar ben de çok fena hasta oldum yaaa burnum akıyooo boğazımm yanıyooo bir kaç gündür uyuyamıyorum bel ağrısı, boğaz burun derkennnnn uyuyamıyorummm
çocuk etkilenir mi acaba bundan?

kızlar ben sanırım hamıleyım :teytey: agustosun 15ınde en son adetımı olmuştum daha tık yok hiç şaşmazdı ayın 20 sı oldu hala tık yok bende .
2-3 gun once olurdu kanamam . test aldım geçen hafta negatıf çıktı korkuyorum test almaya yıne negatıf çıkar dıye mafoldumben

bir test daha yapsana canım :)

canım benım amnıyosentez her anneye yapılmaz tabıkı.. benım detaylı ultrasonda ufakta olsa bı sıkıntı gordu dr um da benım gbı detaycı olduğu için bunu atlamayalım hemen amnıyosentez yapalım dedı tabı durumu bıze zah ettıı... bız de rahatlamak için yaptrmak ıstedık çok şukurrr ıyı bebeğimmmm:Saruboceq:

ıdılım aynen ben de o durumdayım yaklaşık 5 gundur faranjıt olmuşum yanı ben de öğremen olduktan sonra bu hastalık hep nuksedıooo ama şimdı ceyranda falan kaldım sanırmm dr a gıttım antıbıyotık alıorummm burun spreyı gargara hala da tam da ıyı değilim baya oksuruyorumm ve accccaıp terlorummm

sormayın benım heyecanlı kocama dedım kı cumartesı gunu gelırken bana test al dedım sen gıt heyecanından doğum kontrol hapı al delikafadulden bu nee dedim ya bu doğum şeysi dedim bana verırkende akıllım ''al canım doğum kontrol testı '' dedı hahah öldüm yaa o an
sen eczacıya heyecanından doğum kontrol testı de eczacı da hap vermış yıkıldım gülmekten bugun alıcam artık gıdıp kaydirigubbakcemile3

gökçe saol canım. bebeğinin ve senin iyi olmanıza svindim:dance: maşallah diyelim size =)

oy canım benim geçmiş olsun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benım de dun canm sıkıldı azcıkkk kayınvalıdeme aman yaaa her şeye arışıyorlarrr tmm bızım dedığımız oluyo ama hevesımız kursağımızda kalıor yanııı ... bebeğime oda takımı alıcazz oyle kararverıdk evımde de eşimın bekarlığından kalma genç odası var ee ben onu normalde stemıordum ama sırf oda boş dıye tmm kalsın dedımm neysee ee şimdı bebek gelıo dıe onu ıst dakı eve gnderelım dedık ya da ıkınc elden satalım dedık allahhhhhh ne buyuk olay oldu buu analatamam..annesı tlfnda nasıl bağırıo eşimee paranızı ıyıkullanın boşa harcamayın yenı mobılya vb.ya tmm da eşim 29 ben 25 yaşındayım yanı bız ıkımızde okumuş elımıze mesleklerımız almışlızz kafamız basmıo mu da sen bunu soyluyosunn ... yanı ıstıyorlarkı her şeyı onalar asoralım onların da onayı olsun yanı kesın bı yorumları varrr artık ben bşey demıorum allahtan eşim uygun bır dılle ızah edıyorr.. ben de düşünüyorum acaba almasam mı dıye ama ılk evladım bı tane düşünüyorum elımden gelenı yapayım ıstıyorummm ne var bundaa

zonox nasıl gidiyo canım?

iyi gibi hayatım. aslında ilk günlerin stresi yok değil.

ağzımın içi aft olmuş vitaminsizlikten.
mide bulantıları ve kabız son sürat devam ediyor:a015:

ama yinede mutluyumopuyorumnanaktan

23 eylül büyük günüm canım. bebeğn kalp atışlarını görcez eşimle. çok merak ediyorum. birazda stresliyim aslında esn son 2 eylülde keseyi gördük sonra hiç dr a gitmedim. bi terslik olsa belli olurdu di miohaoldumsmile

sen napıosun nasılsın canım. sen de yeni neler var?hihoyyyt

Kızlar geldim....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
betam 98,2.Yaklaşık 3haftalıkmış şoklardayımmmmmmmmm

mervecciiimm hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallahh :) :) :)

Günaydın kepelekleriiiiiiiiimmmmm opuyorumnanaktan ayh öslemişim size lab.daki bilgisayarımdan yazmayı beeehhhh zemuszemus
Ay ben sizi çooooookkkkk seviyom biliyonuz muuuuuuuu :asigim:

günaydın şekerim bizde seni seviyoruzz heeeeeee bu arada ayetel kürsilerin okundu canım ya
bildirmeyı unutmusum :)

günaydın canımm :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :) nabersiniz?????
elif'ten haber var mı öncelikle? kanamaları ne alemde herşey yolunda mı bir terslik yoktur inşallahh

günaydın idilcim enson cumartesi akşamı görüşmüştük şimdi arıycam ama müsaitmıdır
uyyomudur bılemıorm onun ıcın beklıorm

kızlar ben de çok fena hasta oldum yaaa burnum akıyooo boğazımm yanıyooo bir kaç gündür uyuyamıyorum bel ağrısı, boğaz burun derkennnnn uyuyamıyorummm
çocuk etkilenir mi acaba bundan?

bebeiş etkılenmez canım limonlu açık çay iç ıhlamur iç nanelimon iç dinlen devamlı
gecer inşallah gecmesse doktoruna git antıbıyotık yazıolr canım

kızlar sızın adetınız her ay kaç gün öne atardı ?

günaydın canım hoşgeldin :) benim adetim her ay 4 gün öne atara yani gecen aydakınden 4 g,ün erken gelir :) doğum yaptım gene değişmedi halen aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…