adamerve çok tebrik ederim canım.....
hadi bakalım geçen aydan beri hızımızı aldık gidiyoruz... 1 ay sonra bana tapulu kupa ona göreee kızlar elinizi şeyinizi çabuk tutun hihoyyyt
Tabiki hemen anlatayım canım..
Dün ve bu sabahki idrar testlerinde hemen beliren ama diğerinden daha silik olan 2.bir çizgi vardı.Eşim benden daha çok inandı olduğuna sen kesin hamilesin diye diye bu sabahı yaptık.Tek tek aradık hastaneleri kan tahlili yaparlarmı diye Samsun da bir yerde bulduk çok şükür.Neyse verdim kanı adam 1bucuk saat sonra alın dedii ama sen bi de bizi gör nereye gitsek de o saat geçse diye şaşırdık.Gittik sonuçları almaya adamda bizi görunce çıktı almaya başladı ama yüzü hiç gülmüo çok afedersin odun gibi bakıo.Dedik biz kesin negatif baksana adamın yüzünde azıcık bir gülümseme bile belirmedi.Neyse baktım sonucuma 98,2.üç haftalık heralde dedi..Sonucu verdi. Teşekkür ettik çıktık tabii ben bir çğlık attım hamileyim diye;eşimle sarıldık birbirimize.Sıkça tekrarladığımız şey "inanamıyorum ya" oldukaydirigubbakcemile3ve saatlerce kol kola bomboş yürüdük şoke halinde en sonunda eşim şoktan çıktıda gel bari yemek yiyelim dedi.O benden heyecanlı kızlar görseniz tüm maddi ve izin durumlarını planladı diyebilirim.Bana doktor buldu randevu aldı.Tüm ev işlerini de üstüne geçirdi öyle diyor
Öyle yanii canım bambaşka bir gün oldu hayatımızda..
canım benimm güzel dileklerin için tşk ederim valla kız çok mutu ettn beniiii yaaa hemen doktoragit bişeyler yappp bebğin ana tutunmuş bak işte nekdr güzell oldu valla eşin naptı buarada nasıl tepki verdi ay herşeyi en ince ayrıntııyla anlattt benbile heyecan yaptım şimdiiii
yaamervecim biliomusun buarada buakşam büyük ihtimla ovulsayon gecem yarn yumurtlıcam ama eşiml ekşın yapamayız küs değiliz konuşuyoruz ama çok resmii tamda aksilik olaylarda hep bu günlerime denk gelio
:sinifsinif::sinifsinif:ayyy cnmm yaaa çok duygulandımm yaa ne güzel hayatınızın en güzel günlerinden biri olmaı allahım bizede böyle bi gün yaşamamızı nasip etcekmi acepppmafoldumben
inanki şuan hayal gibi geliyo bana bu ama hayallerim gerçek olur inşallahhhhhhhhsenağlama bizim 5 sene oldu ve 3. senemize kadar her ay heycanı eşimle yaşadım hatta o test alıp gelirdi testi yapardım negatif çıkınca üzülürdük ama eşim gidip gelip bakardı teste ama yok tok yokk hiç birzamn çıkmadı o 2 çizgii ..ve son 2 senedirde eşimden gizli yapıyorum testleri onunda merakı kalmadı yani umudunu kesti artıksenağlama
ayy cnm kusura bakma acık duygulandım yaa ama çoooookk sevindim senin adına bol bol dua et emii bizim içinnn:gitme:
:sinifsinif::sinifsinif:ayyy cnmm yaaa çok duygulandımm yaa ne güzel hayatınızın en güzel günlerinden biri olmaı allahım bizede böyle bi gün yaşamamızı nasip etcekmi acepppmafoldumben
inanki şuan hayal gibi geliyo bana bu ama hayallerim gerçek olur inşallahhhhhhhhsenağlama bizim 5 sene oldu ve 3. senemize kadar her ay heycanı eşimle yaşadım hatta o test alıp gelirdi testi yapardım negatif çıkınca üzülürdük ama eşim gidip gelip bakardı teste ama yok tok yokk hiç birzamn çıkmadı o 2 çizgii ..ve son 2 senedirde eşimden gizli yapıyorum testleri onunda merakı kalmadı yani umudunu kesti artıksenağlama
ayy cnm kusura bakma acık duygulandım yaa ama çoooookk sevindim senin adına bol bol dua et emii bizim içinnn:gitme:
Ben ilk söylediğim anı hatırladımda, bana tartı almaya gittik... ben tabiii daha ayaklarım yere basmadıpı için algılayamamıştım bile... baskülü ne yapıcam diyeee düşünüyordum... 1 hafta sonra sabah akşam tartının tepesindeydim tabiii o zaman düştü jeton bende...:roflol::roflol::roflol:
Emoşumm ya kıyamam sana:gitme:
Allah'ım bu sabrının ve dualarının sonunda sana çok güzel bir melek göndericek canım buna inan ne olursun...Ve emin ol sık sık dua edicem sana,hepinize...9ay boyuncada burdayım zaten ınsallaholumunekankayizsmile sizi asla bırakmam
saol cnm benimm allah razı olsunnolumunekankayizsmile bırakma bizi zaten cnm benim burdaki hamile arkadaşlar bizee güç veriyorrrrguclubacismile
Canlar ben kacıorum yarın okul ve erken kalkmak var malesef..
Ve tekrardan hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum en özel günümde yanımda oldugunuz için.
Dualarım hepinizle..Allah a emanet olun
Günaydın kepelekleriiiiiiiiimmmmm opuyorumnanaktan ayh öslemişim size lab.daki bilgisayarımdan yazmayı beeehhhh zemuszemus
Ay ben sizi çooooookkkkk seviyom biliyonuz muuuuuuuu :asigim:
günaydın canlarrrr. aaaaaaaaa merve hamile misin :dance: ay kıyamam çok sevindim valla. daha minicik bebişin ama hızla büyür:icecream: