Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de çok fena hasta oldum yaaa burnum akıyooo boğazımm yanıyooo bir kaç gündür uyuyamıyorum bel ağrısı, boğaz burun derkennnnn uyuyamıyorummm
çocuk etkilenir mi acaba bundan?

[ı]canımmm çok geçmiş olsun yaaa[/ı]

gökçecim canım bak canını sıktıgına değmedi sonuçlarda birşey çıkmamış sağlıklı bi şekildede doğum yaparsınız inşallahhh

kaydirigubbakcemile3 gökçe aynısı bende de var. şimdiden kayınvalidem, benim bebeğin tüm odasını diziyor. aslında kötü niyeti yok ve kayınvalidemi çoook severim ama bunu yapması yinede yanlış.
eltimin bebeğinin herşeyini almış tüm odasını dizmiş (onun için hobi bu) benimkinide öle istiyo. ama ilk çocuğum asla izin vermem. nası engellicem bilemiyorum. dün dedim alma anne ben alıcam die. bana dediki "ilk torunbuma yaptım buna yapmazsam olmaz":uhm:

zonoxx canım bunu engelleyemezsin yapcam dediler mi yaparlar ama şöyle birşey yapabilirsin anne beraber bakalım de zevkine göre aldırmaya çalışş

bellecim üzme kendiinii..herşeyde bir hayır vardır..bebişin nazlı biraz hemen gelmiyo demek yerimseniben

büyükleri kırmadan halletmek gerekir ama emın ol tamamen onların dedıgını yaparsan ılerıde içinde kalıyor herşey sonuçta o senin bebeğin ve mobilyaları senin seçmen lazım ayrıca bebek genç odasında nasıl yatacak hayret :1closedeyes:

sen canını sıkma herşey gönlünce olsun inşallah arkadaşım a.s.

ay en sinir olduğum şey yaaaaaaaaaaaa
tamam fikrini söylersin ama bu kadar da bağırma azarlama olmaz yaniii
neyseki eşin etkisinde kalmamış...boş yere yormuş kendini kadıncağızz kaydirigubbakcemile3

ay kıyamam normal canım bu kadar stres sıkıntı...her randevuda bu durumdayım ben
inşallah herşey yolundadır... a.s

ben doktora bu çarşamba gidiyorum...kızımın ult.resimlerini alıcam inşallahhhh çok özlüyorum onu yaa.....bakmaya doyamıyor insan. boshayallersmile

anneciğim beraber seçelim senin zevkıne guvenıyorum ama ben de heyecan yapıyorum işte de çık işin içinden beraber seçin sen beğen o ödesin umarım kabul eder tabiii zemuszemus

haberlerini bekliyorum canımm çok merak ediyorum onu...konuşursan öyle de :) idil seni çok merak ediyo çoköpüyo a.s

[ı]canımmm çok geçmiş olsun yaaa[/ı]

sağol canım Şeniz

İyiki kaynanam yok yanımda :))) kafamçokkarıştı

valla kendını yormakla kalıo hepp sureklı kendı kendını hırpalıyorr sonra bızım dediğimiz oluyor ama dediğim gbı allah razı olsun eşimden onun sayesınde o ıdılımın dediği<gıbı etkılenseydı daha kötu olurdu yanıı...her konuda oyle yaa.. tatıle gıdıcez nıye tatıle gıdıosunuz gelın koyde kaln vb. ya ben haytaımda köy gormemişim ızah da edıorum pek sevmedığımı uygun bır dılle ama yok cahıl olunca ınsan anlamayınca anlamıor kızlarrr... yanı ben şu an kafama buyruk eşine hep birşeyler yaptıran bır gelın gbıyımıdr onların gozunde emınımm.. ama böyle bı durum yok ortdaaa...eşimde sevmıo pek koy ortamını hıı tabıkı gıdıyoruz kalıoruz buyukler orada ama evlendıkten sonra hafta sonları gıdılıyor 15 gunde 1. ama ıstıyorlarkı hep orda olalımmm onlarla kalalımm ne yapıorsak onların haberı olsunn onların haberı olmadan bır şey yapmalayalımm vbb ee bı yerden snra bu da ınsanı bunaltıo pskolojjık olarak ..yanı anlayacağaınız zor bu işler allah razı olsun eşim benım kafadann o da soyluyo annemler yaşlı ıstedıklerı olsun ısterler ama bız bıldığımızı yaparız takma do ama işte kötu ben oluyorumm tuaf olanı buu .. aman neysee hayırlısı allah buyuk o benım içimi bılıo eşim çok şukur benım içimı bılıoo

AYŞHEMMM HOŞ GELDİN DATLUMM NABERSİN Şeniz

hoşbulduk tattlımmm :) iyiyim hamdolsun sen naıslsın :) Şeniz

haberlerini bekliyorum canımm çok merak ediyorum onu...konuşursan öyle de :) idil seni çok merak ediyo çoköpüyo a.s

sağol canım Şeniz

İyiki kaynanam yok yanımda :))) kafamçokkarıştı

tamam canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan

günaydın şekerimmm :)

kızlar günaydın Allah burdaki annelere bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim anne olmayanlarada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın.amin...

günaydın yavrular nabersinizzz
merve tebrik ederimm a.s.
ayşe bi arasana bende merak ediyorum yavyumu yaa ne oldu acaba

kızlar günaydın Allah burdaki annelere bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim anne olmayanlarada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın.amin...

günaydın hoşgeldin
ayy sabah sabah ne güzel dilekler bunlar böylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…