Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Hepinize iyi geceler kızlar...
Tek tek ayrı ayrı gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum hepinize...
İyiki varsınız!

merveeeeeeeee gözünaydın canımm süper bir haberr yaa cok sevındım canım:dance::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

merveeeeeeeee gözünaydın canımm süper bir haberr yaa cok sevındım canım:dance::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

canımm benim yaaa evet müjdeyi getirdim sizeee
çook teşekkür ediyorum sana canım Allah razı olsun;sana da çok dua edicemm Allah ım tez zamanda aynı mutlulukları yaşatsın sana:Saruboceq:

ayy cnm benim düzelicek inşalahh merak etme aynen benimki gibi desene ilk başlarda benimkide aynıydıı ama şimdi öyle deil cnm çok deişti ilk 2 yıl çektim bende sonra sonra düzeldi şimdide takmıyoruz bileeeezemuszemus boşanmayı düşüncek kadar büyük bişi göremedim ben cnm emin ol düzellir bence sen bidaha böyle bişey yaptığında açıkça söyle anne ben süpriz yapıcam baş başa kutlucaz dee oda anlar yanii heralde :jeyyar:
Kızlar geldim....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
betam 98,2.Yaklaşık 3haftalıkmış şoklardayımmmmmmmmm

cnm benim çok sevindimmm allahım kucağına almanı nasip etsinn darısı başımızaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:
Kızlar geldim....

merveeeeeeeeeeeeeem:lepi::lepi::lepi: canım benimmmmm çooooook mutluyum sayende
okadar sevindimkiiii datlım yaaa hergün plan yaptık şugün bgün diy bak ben sana dedim sen ogün yumurtladın ovulasyon testi işe yaradı cn bnm ben sana ne demiştim eğer sen hamile kalırsan bebeğin kandil gecesi oldu yanii kandil bebeği diycem demiştim bak bebeğin mübrek kadir gecesinde olduu canım ya kendim hamile kalmış gibi mutluyum valla bütün sinirim gitti sırnaşık şey
Allahım tamamına erdirsin inşallah
:Saruboceq:

topiğimize bi minik daha geliyorrrrr:teytey::teytey::teytey:
dur bende kupanı vereyim
maşallah:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::

Sağol canım benimm...Amin inşallah canım...
Darısı basına olsun inşallah tez zamanda...:Saruboceq:

Sağol canım benimm...Amin inşallah canım...
Darısı basına olsun inşallah tez zamanda...:Saruboceq:

inşallah cnm benimm allahım bütün olmayanlara versin allahım aratmasın :Saruboceq:
tekrar tebrik ederimm bu arada eşinin tepkisi ne oldu kıss anlatsanadelikafadulden

Canımmmmmm o konuşmamızı da diğerleri kadar iyi hatırlıyorum hatta bugünde aklıma geldi böyle demen;çok şükür ki meleğim benimleymiş canım.Eğer olduysada gerçekten büyük ihtimalle kadir gecesi oldu;mübarek gecede inşllh mübarek insan olur..

Allah'ım en tez zamanda sana nasip etsin canım bu güzel duyguyu...Ben de senin ve diğer arkadaşlarımın haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

Ayrıca yazdıklarını yeni okuyabildim dün seni merak ettim çok bu sabahta ama karşılaşamadık bir türlü. Çok üzüldüm böyle olmasına,keşke eşinin ailesi az daha anlayışlı olsalarda sizin gibi yeni evli genç bir çifti biraz özelinize bıraksalar...Rabbim den dilerim bunu farkederler ve size daha fazla zarar verip üzmezler canım.Sakın ayrılıktan falanda bahsetme öyle sey olurmu.sizin bir sorununuz yok ki o kadar seviyorsunuz birbirinizi;hem inşallah yakında da bebiş gelicekk sen bol bol dua et canım inşallah zaman güzellikler getirecek sana.

balım öyle böyle değil..feci bir ağrıydı..kanama olmadığı için müdahalede etmediler...
şimdi biraz daha iyiym..ama hala var ağrımmm... mafoldumben
yazdıklarını görmedim evet...canım benimm.. olumunekankayizsmile
yavyum sen hastenedemisin cnm ?
evet canım..hala hastanedeyimmm...

Kızlar geldim....

canımmm.çok tebrik ederimmm.Rabbim tamamına erdirsinn...

inşallah cnm benimm allahım bütün olmayanlara versin allahım aratmasın :Saruboceq:
tekrar tebrik ederimm bu arada eşinin tepkisi ne oldu kıss anlatsanadelikafadulden

Tabiki hemen anlatayım canım..
Dün ve bu sabahki idrar testlerinde hemen beliren ama diğerinden daha silik olan 2.bir çizgi vardı.Eşim benden daha çok inandı olduğuna sen kesin hamilesin diye diye bu sabahı yaptık.Tek tek aradık hastaneleri kan tahlili yaparlarmı diye Samsun da bir yerde bulduk çok şükür.Neyse verdim kanı adam 1bucuk saat sonra alın dedii ama sen bi de bizi gör nereye gitsek de o saat geçse diye şaşırdık.Gittik sonuçları almaya adamda bizi görunce çıktı almaya başladı ama yüzü hiç gülmüo çok afedersin odun gibi bakıo.Dedik biz kesin negatif baksana adamın yüzünde azıcık bir gülümseme bile belirmedi.Neyse baktım sonucuma 98,2.üç haftalık heralde dedi..Sonucu verdi. Teşekkür ettik çıktık tabii ben bir çğlık attım hamileyim diye;eşimle sarıldık birbirimize.Sıkça tekrarladığımız şey "inanamıyorum ya" oldukaydirigubbakcemile3ve saatlerce kol kola bomboş yürüdük şoke halinde en sonunda eşim şoktan çıktıda gel bari yemek yiyelim dedi.O benden heyecanlı kızlar görseniz tüm maddi ve izin durumlarını planladı diyebilirim.Bana doktor buldu randevu aldı.Tüm ev işlerini de üstüne geçirdi öyle diyor

Öyle yanii canım bambaşka bir gün oldu hayatımızda..

canım benimm güzel dileklerin için tşk ederim valla kız çok mutu ettn beniiii yaaa hemen doktoragit bişeyler yappp bebğin ana tutunmuş bak işte nekdr güzell oldu valla eşin naptı buarada nasıl tepki verdi ay herşeyi en ince ayrıntııyla anlattt benbile heyecan yaptım şimdiiii
yaamervecim biliomusun buarada buakşam büyük ihtimla ovulsayon gecem yarn yumurtlıcam ama eşiml ekşın yapamayız küs değiliz konuşuyoruz ama çok resmii tamda aksilik olaylarda hep bu günlerime denk gelio

adamerve çok tebrik ederim canım.....
hadi bakalım geçen aydan beri hızımızı aldık gidiyoruz... 1 ay sonra bana tapulu kupa ona göreee kızlar elinizi şeyinizi çabuk tutun hihoyyyt

Sağol canım çook teşekkür ediyorum.Sana da çok geçmiş olsun ağrın varmış ama çok şükür yolunda herşey.Ya bilio musun canım bugün benimde kasıklarımda çok ağrı baskı gerilim var inşallah geçer ya korkuorum da bi yandan ama çaktırmıorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…