kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan
selam kızlara.s.
merveeeeeeeee gözünaydın canımm süper bir haberr yaa cok sevındım canım:dance::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
ayy cnm benim düzelicek inşalahh merak etme aynen benimki gibi desene ilk başlarda benimkide aynıydıı ama şimdi öyle deil cnm çok deişti ilk 2 yıl çektim bende sonra sonra düzeldi şimdide takmıyoruz bileeeezemuszemus boşanmayı düşüncek kadar büyük bişi göremedim ben cnm emin ol düzellir bence sen bidaha böyle bişey yaptığında açıkça söyle anne ben süpriz yapıcam baş başa kutlucaz dee oda anlar yanii heralde :jeyyar:bnm kocam öyle ben yüz vermesemde hayatta anlamaz öyle bekler oda.söz konusu ailesi olunca hayatta bnm ayağıma gelmez daha bu nekiii biz böyle ne sorunlar yaşadık daha anltmakla bitmez onlar yüzünden bir gece evden bile gitti daha neler neler ama ya susucam yada boşanıcam başka çaresi yok çünkü düzelmez bnmkisi ailesini görünce şimaran erkeklerden ve bunuda ailesi yapıor.ilk başlarda dahada kötüydüüü kayınaldem bnm yanımda öper kucaklaşır otururduu yavrum yavrum severdi sonra bende kayınpederim söyledim bnm yanımda hep böyle yapıo die oda kayınvaldeme bidaha öle yapma gelinini kendinden uzaklaştırırsın gibi şeyler söylemişti işte biraz düzeldii çok alayışsızlarr yaaa ne yemeğe gidebiliyoruz tekbaşımıza nede başka biryere tatile bile birlikte gitmek istiolar offf kızlarr yaaa çok sorunlarımızz var neyse kızlarrr sorunlarıma sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın
buarada bugece ekşın yapmamız gerekior adetimin 17.günü geçen ayda 18.gün yumurtlamıştımmm şimdi söylyin bana ben bu durumda ne yapmalıyım
Kızlar geldim....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
betam 98,2.Yaklaşık 3haftalıkmış şoklardayımmmmmmmmm
Kızlar geldim....
ayy cnm benim düzelicek inşalahh merak etme aynen benimki gibi desene ilk başlarda benimkide aynıydıı ama şimdi öyle deil cnm çok deişti ilk 2 yıl çektim bende sonra sonra düzeldi şimdide takmıyoruz bileeeezemuszemus boşanmayı düşüncek kadar büyük bişi göremedim ben cnm emin ol düzellir bence sen bidaha böyle bişey yaptığında açıkça söyle anne ben süpriz yapıcam baş başa kutlucaz dee oda anlar yanii heralde :jeyyar:
cnm benim çok sevindimmm allahım kucağına almanı nasip etsinn darısı başımızaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Sağol canım benimm...Amin inşallah canım...
Darısı basına olsun inşallah tez zamanda...:Saruboceq:
:
merveeeeeeeeeeeeeem:lepi::lepi::lepi: canım benimmmmm çooooook mutluyum sayende
okadar sevindimkiiii datlım yaaa hergün plan yaptık şugün bgün diy bak ben sana dedim sen ogün yumurtladın ovulasyon testi işe yaradı cn bnm ben sana ne demiştim eğer sen hamile kalırsan bebeğin kandil gecesi oldu yanii kandil bebeği diycem demiştim bak bebeğin mübrek kadir gecesinde olduu canım ya kendim hamile kalmış gibi mutluyum valla bütün sinirim gitti sırnaşık şey
Allahım tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
topiğimize bi minik daha geliyorrrrr:teytey::teytey::teytey:
dur bende kupanı vereyim maşallah:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::
ayy cnm benim düzelicek inşalahh merak etme aynen benimki gibi desene ilk başlarda benimkide aynıydıı ama şimdi öyle deil cnm çok deişti ilk 2 yıl çektim bende sonra sonra düzeldi şimdide takmıyoruz bileeeezemuszemus boşanmayı düşüncek kadar büyük bişi göremedim ben cnm emin ol düzellir bence sen bidaha böyle bişey yaptığında açıkça söyle anne ben süpriz yapıcam baş başa kutlucaz dee oda anlar yanii heralde :jeyyar:
valla inş düelir diye ümit ediyorum çünkü ilk 1 sene daha kötüydüüü şimdi eskiye göre daha ii sizinkilerdemii öleydii canımmmm bak negüzel düzlmiş darısı başıma valla bence izim çocuğumuz bile oyüzden olmuyor kaydirigubbakcemile3 bi yatakodamıza girmiolar ama sayelerinde evimizde pek kalamadığımız için bebek falan yapamıozz ramazanda orda kalıoruız die yapamadık ondan önceki 2 ay korunmak zorunda kaldık ondan önceki ayda 10 gün bizde yattıkları için yapamadık yaniii zaten bebek düşüneli 8 ay oldu 4 ayıı onlar yüzünden olmadıkötükedihüso hayır yani ondan sonrada torun torun diye beni yeyip bitiriyolarkafamçokkarıştı
canım gecmıs olsun...hamılelıkte karın agrısı olur ama asırı mı agrıyo..yerlere bastın mı usutmus olabılırsın..ama rahmın genıslemesınden oturu hafıf agrı normaldır...bu arad sen ıyı mısın bı kaç kez yazdım ama gormedın...
evet canım..hala hastanedeyimmm...yavyum sen hastenedemisin cnm ?
Kızlar geldim....
inşallah cnm benimm allahım bütün olmayanlara versin allahım aratmasın :Saruboceq:
tekrar tebrik ederimmbu arada eşinin tepkisi ne oldu kıss anlatsanadelikafadulden
Canımmmmmm o konuşmamızı da diğerleri kadar iyi hatırlıyorum hatta bugünde aklıma geldi böyle demen;çok şükür ki meleğim benimleymiş canım.Eğer olduysada gerçekten büyük ihtimalle kadir gecesi oldu;mübarek gecede inşllh mübarek insan olur..
Allah'ım en tez zamanda sana nasip etsin canım bu güzel duyguyu...Ben de senin ve diğer arkadaşlarımın haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...
Ayrıca yazdıklarını yeni okuyabildim dün seni merak ettim çok bu sabahta ama karşılaşamadık bir türlü. Çok üzüldüm böyle olmasına,keşke eşinin ailesi az daha anlayışlı olsalarda sizin gibi yeni evli genç bir çifti biraz özelinize bıraksalar...Rabbim den dilerim bunu farkederler ve size daha fazla zarar verip üzmezler canım.Sakın ayrılıktan falanda bahsetme öyle sey olurmu.sizin bir sorununuz yok ki o kadar seviyorsunuz birbirinizi;hem inşallah yakında da bebiş gelicekk sen bol bol dua et canım inşallah zaman güzellikler getirecek sana.
balım öyle böyle değil..feci bir ağrıydı..kanama olmadığı için müdahalede etmediler...
şimdi biraz daha iyiym..ama hala var ağrımmm... mafoldumben
yazdıklarını görmedim evet...canım benimm.. olumunekankayizsmile
evet canım..hala hastanedeyimmm...
canımmm.çok tebrik ederimmm.Rabbim tamamına erdirsinn...