Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ama ben o dediğini geçen ay denedim yine işe yaramadı bilmiyorumkismile
ay Allahım yaa deli miyim neyim sempatiksalakcinni 15 aydır aşılama da dahil denemediğim şey kalmadı hala tık yok :roflol: :roflol: :roflol: ama inat ettim tüp bebek yapmicam :umursamaz: kendiliğinden gelecekse gelsin, gelmezse de ben kocişimle mutluyum olmasa da olur canııııııııııııııımmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

hep ole düşün tupe mupe de kalkışma dahaaa...

yaşın ne başın neeee allahın ıznıyle olacak bebişinnn :Saruboceq:

Canlarım yorumlarınızı okudum hepinize çook teşekkür ederim.
Sabahtan beri eşimle kan testi yapacak bir yer arıyoruz;en sonunda Samsun'da bulduk az sonra yola çıkıcaz ve dilerim hamiş olduğum haberiyle geri dönerim...
Bu sabahta tekrarldım testi yine böyle ikinci çizgi hemen çıkıo 5dakika içinde silik bir şekilde pembeleşiyor. Ama çok heyecanlıyım kızlar ölmezsem iyidir.Bir de beyaz bir akıntım var neden bilmiyorum.Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olucam gibi..
Size güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar...

dualarımız senle canım. ayy ne güzel heyecanlar bunlar. sakin olun .bence güzel haberler bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrr.

gökceecim .. karagülcümmm.. karasucumm... nasılsınız.
ayy ben bugün çok sıkılıyom evde ya.

hadi bakalım güzel haberlerle gel ama hamilesin canım:CüvCüv:.ve ilk zamanlarda akıntı ve kasık ağrısı çok normal herkes yaşıyo bunuolumunekankayizsmile

çok sağol canım benim.
Sizlerde yaşadığınız için bunları çok iyi biliyorsunuz.Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Eve geldiğimde hemen koşup olumlu ya da olumsuz haber vericem size....İnşallah birlikte halay cekerik :teytey:

hep ole düşün tupe mupe de kalkışma dahaaa...

yaşın ne başın neeee allahın ıznıyle olacak bebişinnn :Saruboceq:

İnşallah kuşum olumunekankayizsmile sen dua ediyon mu benim için bakim :eek:klava: yarın akşam duamız var amin demeye gelecen dimiiiiiiiiiiiiii :eek:klava:

İnşallah kuşum olumunekankayizsmile sen dua ediyon mu benim için bakim :eek:klava: yarın akşam duamız var amin demeye gelecen dimiiiiiiiiiiiiii :eek:klava:

etmem mıı 20 ayetel kursıydı dımı? hemen okurumm gun içerisinde o kadar çok okuyorum kı allahım kabul etsın 20sını de senın adına okur gnderırım bıtanemmm

gökceecim .. karagülcümmm.. karasucumm... nasılsınız.
ayy ben bugün çok sıkılıyom evde ya.

hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim.bence evde olmanın tadını çıkart ben işteyim vede evde olmak için neler neler vermezdim.pazar günleri çalışmak iğrenç bişey sempatiksalakcinni

etmem mıı 20 ayetel kursıydı dımı? hemen okurumm gun içerisinde o kadar çok okuyorum kı allahım kabul etsın 20sını de senın adına okur gnderırım bıtanemmm

Yok kız 313'tü tamamladık zaten, sen yoktun paylaştırdık burda olanlara olumunekankayizsmile ben sana dualarında beni de hatırla demek istedim kuşum olumunekankayizsmile ama yarın akşam son bi dua yapılacak, burda olup amin dersen çok sevinirim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim.bence evde olmanın tadını çıkart ben işteyim vede evde olmak için neler neler vermezdim.pazar günleri çalışmak iğrenç bişey sempatiksalakcinni

oyy neden çalısıyon kuzum sen bakim.......
valla gezmek istiyom ama eşim hiç hevesli degil. evden çıkmaya niyeti yok. azcık kapris yaptım ama banamısın demedii...:))))))))))))

X