- 17 Mart 2010
- 1.764
- 0
kıyamam ya valla zor yani 16.haftaya kadar sürebilir :s
rennie yi 2hafta önce kullanmaya başladım bende
sanki kesmiyo artık benide
iyiyim ben çok şükür kızımda iyi inşallahh:))
Selam cicişlerim nabersiniz opuyorumnanaktan
Selam cicişlerim nabersiniz opuyorumnanaktan
iyim sekerim sen nasılsınn:1hug:
slm canlarrrrrrrrrr nasılsınızzz
kızzz sen burdaydında niye ses etmiyon :mymeka:
iyiyizzz caneem sen napıosunn
ben grıbım yaaaa :gitme:
kızzz sen burdaydında niye ses etmiyon :mymeka:
iyiyizzz caneem sen napıosunn
oyyy dikkat et canım yaaa. havalar çok sakat gerçekten. gerçi ben sana diyomda bende elbiseyle geldim bugün işe hihoyyyt benimde bugün moralim çok bozuk benim 13 eylüle randevum vardı 17 eylüle attı karı beni. dünde arıyo sizin randevuyu erteliycez burası çok yoğun diyo dedim ertelediniz bi dahamı erteliyosunuz. mecbur dedi kadın ve bi daha randevu bile vermedi düşünebiliyomusun ben arıycakmışım ne zaman müsait olursa o zaman gitçekmişim varmı bööle iş yaaa. bende bi hastane daha buldum hem oraya gitçem hem oraya bakçam hangisi işime gelirse orda doğurcam :umursamaz:
ben grıbım yaaaa :gitme:
şerocum benim haberim yoktuu dua okunduğundan dua sayısı tam dediler ama ben yinede okdudum fazla ua okumaktan hiçbişey olmaz hatta daya hayırlı our ende 35 tane ayetel kürs-i okudum canımAllah kabul etsin
Tatlım madeofhonor 36 haftalıkken ölü doğum yaptı maselef :gitme: ben söylemiştim burdan ama sen yoktun heralde bilmiyorumkismilemadeofhonor hiç gelmiyo dimi artık onunda dogumu olmuş olabilir nie bıraktıki bizi
Ben de iyiyim cicim olumunekankayizsmileiyim sekerim sen nasılsınn:1hug:
en iyisi aslında iki doktora görünmek canım. birisi kapris yaparsa sdigerine süper olur...
Belleeeeeeeeeeeeee okudun mu kıs dualarımı sempatiksalakcinni bu akşam okuycana söz vermiştin deeee sempatiksalakcinni
ÖYLE YApçam zaten yaaa. bunların nazıyla uğraşılmaz çünkü. zaten ben allak bullak oldum cumayı öyle bekliyodumki gidemedim bebeğimi göremedim çok özlemiştim bütün hayallerim suya düştü çok kötü bi duygu sinirimden bütün akşam hıçkıra hıçkıra ağladımç hala psikolojim normal değil ama düşünmemeye çalışıyorum. diğer doktorda 12 ekime gün verdi. bu arada yine kendi doktorumdan randevu koparmaya çalışçam bu ay gitmem lazım 4 boyutluya girmedim ben süre geçiyo 20-24 haftalar arası diyo. ben 24. haftaya giriyorum yarın. burdaki cetvelden bir hafta öndeyim ya ben.
okudum canım ALLAH kabul etsın ınsallah dualarımızı:Saruboceq: