KUŞUM TAMAMEN KENDİNİ HAZIR HİSSETTİĞİNDE YENİDEN HAMİLE KALMAYA ÇALIŞSAN DAHA MANTIKLI OLUR AYRICA SANA TAVSİYEM HAZIR OLDUĞUNDA
BAŞKA BİR DR.A GİDİP MUAYENE OLMAN DESTEKLEYİCİ İLAÇLAR KULLANMAN
MİSAL ASPİRİN GİBİ. BUNU ÇOK DUYMUŞTUM BEN DÜŞÜKLER VEYA ÖLÜMLERİN SEBEBİ GENELDE PIHTILAŞMA OLUYORMUŞ DİYE..
BU İŞİN UZMANI YOKMU VARDIR MUTLAKA RİSKLİ GEBELİKLERİN UZMANI OLURYA
ÖYLE BİR DR. BULURSAN TABİ BENİM DÜŞÜNCEM BU.bilmiyorumkismile
evet aplacım kesınlıkle cidden daha yenı yenı rahatlamaya başaldım vücudumun
yavas yavas rahatladıgını hissediyorum :) ama beynim hep bebek bebek bebek diye sayıklıyo resmen
çok istiyorum ama bi yandan da bebek olunca bu sefer hiç kendıem vakit ayıramıycam dinlenmemiş
arınmamış olcam hepsi üst üste üst üste kendi sinirlerim yıprancak yeni bi bebek dmeek
yeni sorumluluklar zorunluluklar sıkıntılar kaygılar demek...yani aslında öyle düşünmüyorum ama
şimdi daha yasadıgım sıkıntıları unutamamısken aynı hamılleık sıkıntıalrını tekrar yaşamak zor geliyo doğrusu az dinleneyım diyorum :) normal bi insan gibi
aplacım evet aspirin veriolar coraspin ben bu hamılelıgımde kullanıyordum coraspin
ama işe yaramadı doktorum tekrar hamıle kaldıgında hergün iğne vuruncaksın dedi
ilk 3 ay göbekten ilerki aylarda koldan bacaktan vurunmalıymışım
araştırmalar yapıldı ve hiçbi rahatsıozlıgım yok yani sadece kan pıhtılaşması oalbilir
onu d abu ıgneyle engelleyebılırız dediler aplacım böle işte :)
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı anlamadım yani düşük yaptı yaparyapmaz tekrarmı hamile kaldı
evet canım :)
madeofhonor hiç gelmiyo dimi artık onunda dogumu olmuş olabilir nie bıraktıki bizi
eylul anneleri topikine bi gitti bi daha gelmedi buraya aşk olsun ona :umursamaz: