Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar kabızımmmmmmmmmm. nolur bişi önerim hemen ishal eden:a015::bbo:

kızlar kabızımmmmmmmmmm. nolur bişi önerim hemen ishal eden:a015::bbo:

Canım çok geçmiş olsun.Ama şu an aklıma bişi gelmedi geldiği an yazıcam.
Çünkü şu an dua okumaya konsantre oldum :)
kötükedişero arkadaşımızın adı neydi canım?

ay hiç bilmiyorum hayatım ya. hep nickle hitap eddince insanın aklında kalmıyor.:uhm:

canım aklına gelirse benim dermanım çok mutlu oluruma.s.

elifcim hosgeldin . canım degerin yükselmiş çok sevindim. bak yavrucukun sıkı sıkı tutunuyor sana maşallah..

aydemet seliz yavyummm nasılsınız kızlarrr yavyumm değerin biraz yükselmiş cnm inşallahh dahada yükselirr bebişin seni bırakmaz inşallahhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
bu arada kızlar benim elim yandığı için su topladı yazmayabilirim bunu zor yazdımm geriliyo çok fena yaaaaa:gitme:

canım benimmm çok üzüldüm ama ina herşeyde bir hayıır var sağlıksız bebek düşer derler bebeğin sağlıklıysa sana tutanacaktır Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut bakk negüzel hamile kalabildin hemde eşinle ayrı şehirlerdsnz biz hergün birlikteyizz istedğimiz an birlikte olma imkanımız oluyor ama 7 aydır olmadııı çocuğumuzz bu 8.denemem inşallahhh umutla bekliyorum bebeğimi sende bol bol dua et cnm ve morelini yüksek tutsositososito
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN :teytey:

zonox cnm kabızlık içinn sinameki var ama hamilelere nasıl geliyo bilemicem yani araştırr yada sen en iyisi kayısı suyu felan iç en sağlıklısııolumunekankayizsmile

canım dr.pek umut vermiyor ama...Rabbim belki mucize yaşatır bize..sağol iyi dileklerin için...çok teşekkür ederimmm....

elifcim hosgeldin . canım degerin yükselmiş çok sevindim. bak yavrucukun sıkı sıkı tutunuyor sana maşallah..

canım çok sağol ama noluyo inan anlamıyorummm...inan yorum yapamıyorumm...
değer düşmeye başladı sonra bugün çok az çıkmış yine tabi ama...çıkış o kadar yavaşki..
dr.bu yüzden umutsuz...hayırlsı bitanem..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn...
dualarımız kabul etsin inşşallahhh.....
sen nasılsın canımbenim...???

Allah'ım kabul etsin inşallah dualarımızı:Saruboceq:

emos eline yumurta akını sürdünmü?

zoonox sanada prasa yemeni öneriyorum bnde sık sı kabızlık çekerim annem hemen pirinçsiz zeytinyağlı ırasa yedirirdi ayrıc ben sinemakiiyi önermem onu bıraktıktan sonra dahada kabız olabilirsin.bol bol su niç kayısı suyu iç bide acı yee şu acı biberler var yaa onlarda i gelir çikolata gibi şeyleryeme sürekli kabızlık çeken birisinden tavsiyelerkaydirigubbakcemile3

ben de arkadaşlarımın önerilerine ek olarak "zeytinyağı"nın kabızlığa iyi geldiğini biliyorum ee tabi birde kayısı canım..

çok teşekkür ederimm
geçmiş olsun hayatımmm...
bi yerim yanınca yada ateş görünce hemen Öteki taraf gelir aklıma..eyvahedigeldismile
Rabbim cehennem ateşinden korusunnn...
ay akşam akşam nekadan iç açıcıyım dimi....sempatiksalakcinni

canım çok teşekkür ederimmm...Evet en azından hamiş kalabildiğimi gördük..buda bişey..Eskisi gb pimpiriklenmem en azından
ama tabi bebişiminde bana tutunmasını sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı isterimmm....boshayallersmile

aaa duamıyapıyorsnusize okdr dedim her hafta biri için okuyalım diyee ama kime yorumamd şimdiye kdrirçok kşiye okumuştukk bende seve seve kurum şero için 30 tane okuyorum

Evet canım okuduk ama sayı tammış sanırım.
Pazartesi duası olacak ona amin demeye gel...
Ben de sana katılıyorum ben de okurum hepimiz için okuyalım sırayla...

emos eline yumurta akını sürdünmü?

sürdüm şekerimm şuan acı yok ama balon gibi olduu ve elimi pek oynatamıyorum kapatamıyorum bilee

saol canım ayy evet çok iç açtın gece geceekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlarr hayra karşıııboshayallersmile beni acayip uyku sardı yanık acısında dün gece uyuyamadım erken yatayım bari bu günmirmirmirmirmirmirmirmir

sürdüm şekerimm şuan acı yok ama balon gibi olduu ve elimi pek oynatamıyorum kapatamıyorum bilee

saol canım ayy evet çok iç açtın gece geceekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım dualarını okudum.Allah ım kabul eetsin inşaallah.Yalnız adını hatırlayamadım tam ama tabii tüm dualarım sana gitti:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…