Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.

şerocum benim haberim yoktuu dua okunduğundan dua sayısı tam dediler ama ben yinede okdudum fazla ua okumaktan hiçbişey olmaz hatta daya hayırlı our ende 35 tane ayetel kürs-i okudum canımAllah kabul etsin

kızlarr iyi geceler..
işlerimi hallettim ve geldimmm...ee nasılsınız bakalım...

yavyumm canım değerin azda olsa yükselmiş...inşallah bundan sonra daha daha fazla yükselir ve bebişin sana tutunur..,
kalbim ve dualarım seninle canım allaha emanet ol...

ıyı geceler kızlar ben geldım ablamdaydık serocum yarın okuyacagım allahın ıznıyle hem yarım cuma daha bı hayırlı gun:Saruboceq:

kızlarrr cumartesi eşimin doğumgünüopuyorumnanaktan
ona nasıl bir doğum günü süprizleri hazırlamlıyım hediyesini aldım çok süper ve baya bi pahallı bir saat aldım ama hediye vermek yeterli değil bu kutladığımız 8.doğumgünü olcak ama evlendikten sonra 2.doğum günü.geçensene kayınvaldemlerin yüzünden(hrzamanki gibi)yalnız bir doğum günü geçiremedik bizi oraya çağırmışlard heme hediye falan alamamışlar pastasınıda ben yapıp götürmüştüm anlayacağınız sinir olmuştumyinekötükedihüso.busene başbaşa birdoğum günü geçirmek istyorum evde:)Şeniz değişik yemekler hazırlaıp değişik süprizlr yapma istiyorum.değişik önerilrinie açığım arkaaşlar lütfen bana yardım edin neler yapabilirim onu çok mutlu etmek istiyorum.aslında keşke bugün hamile olduğumu öğrensemde ona o gecce baba olduğunun müjdesini verebilseydim aslnda planım buydu ama nasip olmdıı inşallah değişik v e güzel bir doğum günü olur tabii kayınvaldemler peşiimizi bırakırlarsakaydirigubbakcemile3:gitme:
neyse kızlar herkese iigceler öpüyorum hepinizi
yerimseniben

kızcelerim günaydınnn ilk günaydın bendenn olsunn bu sabah..opuyorumnanaktan

ben birazdan cıkıyorum..hepiniz allaha emanet olun sizleri cok seviyorum..Şeniz

10 gün filan kalıcam daha sonra yine sizlerleyim nasipse..yerimseniben

hepinizi en kocamanından öpüyorummmm selamlarr sevgiler...:KK3:

hayatım evet biraz sabır diyorum ama 5 yıldırda sabır kalmadı acıkcası bende..:gitme::gitme:
ama allahıma sığınıyorum beni daha fazla bekletmesin..:Saruboceq:.
tübbebek için sadece ön görüşme yapıcam kesin çözümmü sonucta daha önce 3 kez bebeklerimi kaybettim tekrardan aynı şeyleri yaşarmıyım bana olmayacğına garanti vericekler ve maliyeti nedir onu öğrenicez..hemen tübebeği bende istemiyorum.:umursamaz:
geldiğim yerdeki dr. görüşücem o demişti hemen yaparız rahim filmini hala tıkanıklık varsa acarız..boshayallersmile.yani şuandaki düşüncem buu allahım cok büyük sana verdiği gibi inş. banada hiç ummadığım bir anda meleğimi gönderir...:Saruboceq:
acaba bendemi senin tekniği uygulasam diyorum..CADIARZU

amin canım inşAllahhhh dualarım hep sizinleee

ay taktınız kafayı bana yahuuuu:1closedeyes::1closedeyes:
alacam yeğenime hediye tabikide hele bi doğsunda :emir_bebek:hihoyyyt
kargoyla yollıcam hiçç unutur muyum :lepi:
sen anca ortalığı karıştır lale hanımm :mymeka:kaydirigubbakcemile3
bu arada biraz daha iyiyim tamamen geçmedi bulantılar ama
eskiye göre hafifledi..inşallah yakında da geçer sağolun canlar opuyorumnanaktan

takarım sana ben :kızgın: nerdesin sen :eek:klava: neden gelmiyorusun yoksa sen beni sevmiyormusun delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hediyemizi unutmadık alcagın günü sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun lülülülülülü lülülülülülü

şaka bi tarafa iyi olmana sevindim kuzu inşAllah tamamende geçicek az kaldı
zaten bide kucagına aldınmı ohhh hiç bişi hatırlamazsın sempatiksalakcinni

kızlar kabızımmmmmmmmmm. nolur bişi önerim hemen ishal eden:a015::bbo:

sakın bilmedigin ot falan içme sakın!!!!

aynı dert bende de doktora sordum ilaç verdi onunla rahatladım

bak bu dönem çok tehlikeliymiş dikkat et ıkınma ve doktora git ilacını al

günaydın canım :)

çok güzel canım nerden öğrendin internetten öğrendiysen link atsana :KK70:

yok canım hemşire arkadaşımdan öğrendim boncuğuda taa mardinden getirttik orda hem ucuz hemde iyiymiş
ama çok kolay siz boncukla ipi alın ben tarif ederim:jeyyar:

X