Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offfffffffff. mide bulantım had saffada yine.

ezo gelin içip geldim, yarım kase. :a015:

şero, ayetel kürsi için dua grubu oluşturulmuştu. ben katılmamıştım ama senin için dua okudum:emir_bebek:

Allah hayırlı evlat nasib eder inşallah sana:nazar:

Selam kızlar,nasılsınız?Ben de eve geldim su yok ya çok kötü bişi:KK43:
Bu sabah ilk defa sıcaklığımı ölçtüm termometreyle adetme yaklaşık 4 5 gün var ve çok düşük çıktı 36.4
Sanırım hamile kalanların vücüt ısısı 37 veya civarıymış.Yani bu benim hamiş olmadığım ve bir kaç gün içindede adet olacağım anlamına geliyor dim...Umutlarımı ekime gönderiyorum yani:KK43:

Selam kızlar,nasılsınız?Ben de eve geldim su yok ya çok kötü bişi:KK43:
Bu sabah ilk defa sıcaklığımı ölçtüm termometreyle adetme yaklaşık 4 5 gün var ve çok düşük çıktı 36.4
Sanırım hamile kalanların vücüt ısısı 37 veya civarıymış.Yani bu benim hamiş olmadığım ve bir kaç gün içindede adet olacağım anlamına geliyor dim...Umutlarımı ekime gönderiyorum yani:KK43:

cnm ben hamile olduğum halde vücut ısım o kdr değil.

üzülme yani olur inş.

cnm ben hamile olduğum halde vücut ısım o kdr değil.

üzülme yani olur inş.

Anladım canım tabiki Allah ım ne zaman ol derse o zaman olacak ama insanın elinde olmuyorki üzülmemek.Bu ay yumurtlama günümüde tespit etmiştim testler yardımıyla baya bi çalışmıştık.Siteden edindiğim bilgilerle ısımı ilk defa bugün ölçtüm ve 36.4 çıkınca dedim ben hamile değilim direkt kabul ettim bunu zaten belirtimde yoktu.Eşimde üzüldü öyle gitti işe....Yine de bi umut ama...

anladım canım tabiki allah ım ne zaman ol derse o zaman olacak ama insanın elinde olmuyorki üzülmemek.bu ay yumurtlama günümüde tespit etmiştim testler yardımıyla baya bi çalışmıştık.siteden edindiğim bilgilerle ısımı ilk defa bugün ölçtüm ve 36.4 çıkınca dedim ben hamile değilim direkt kabul ettim bunu zaten belirtimde yoktu.eşimde üzüldü öyle gitti işe....yine de bi umut ama...

cnm sakın üzülmeyin.

Hayırlısını rabbim nasip etsin.

Ne tedavisi gördün bilmiyorum ama bende iltihap vardı.

Ilk bebeğim ondan düştü galiba. Ilaç kullandım. Farkında olmadan hamile kalmışım.

Acaba sende olabilir mi?

Ama olmadığına sakın üzülme her işte bi hayır vardır.

Sakın unutma bunu cnm.

offfff beni bu bebiş nasıl burdan çıkacak psikolojisi sardı yaaaa zaman geçsin istemoom artık korkudan bilmiyorumkismile

oooo düşündüğün şeye bak sen bunun için programlanmışsın şeker o göbek nası
büyüdüyse o bebiş nasıl içeri girdiyse sen nasıl daha dün küçük bi kızken şimdi annelık
telaşıyla koşturuyorsan ve bunların ne ara ve nasıl ooldugunu anlamadıysan
oda ordan kolaycacık çıkıvericek :) tesisat oo şekilde kurulu çünkü

hiiiiiiiççççç takma kafaya :)

cnm sakın üzülmeyin.

Hayırlısını rabbim nasip etsin.

Ne tedavisi gördün bilmiyorum ama bende iltihap vardı.

Ilk bebeğim ondan düştü galiba. Ilaç kullandım. Farkında olmadan hamile kalmışım.

Acaba sende olabilir mi?

Ama olmadığına sakın üzülme her işte bi hayır vardır.

Sakın unutma bunu cnm.

Ben daha jinekolog muayenesinden geçmedim canım.Sadece haziran ayında iki haftalık bir adet gecikmem olmuştu onun için gitmiştim üstten baktı ama bişi görmedi.Sadece farlutal verdi sökülsün diye o kadar.Yani her hangi bir hastalığım var mı bilmiyorum ama üşetmekten kaynaklı bir enfeksiyon olmuş olabilirim tabii bilemiyorum.Şu aralar ağrı kesici bile içmedim.Tabiki herşeyde bir hayır vardır canım ama insan üzülüyorum işte...

ademmerve, ben de farlutal kullanmıştım hamile kalmadan 1 ay önce. 40 gün gecikmişti adetin temmuzun 18nde olmam gerekirken ağustosun 1 inde oldum. sonrada hamile kaldım :)

Ben daha jinekolog muayenesinden geçmedim canım.Sadece haziran ayında iki haftalık bir adet gecikmem olmuştu onun için gitmiştim üstten baktı ama bişi görmedi.Sadece farlutal verdi sökülsün diye o kadar.Yani her hangi bir hastalığım var mı bilmiyorum ama üşetmekten kaynaklı bir enfeksiyon olmuş olabilirim tabii bilemiyorum.Şu aralar ağrı kesici bile içmedim.Tabiki herşeyde bir hayır vardır canım ama insan üzülüyorum işte...[/QUOT

basit bir idrar tahlili ile hepsi çıkıyor cnm.

kesinlikle yaptır bence. hele ki akıntın varsa.

bnm vardı ve o ara doktora gitme fırsatı olmadan hamile kaldım ama 5 haftalık düştü.

sonra idrar tahlili yaptım baya bi iltihap varmış idrar yollarında.

iki kere tekrarladım ilaçları. ilaç kullanırken kalmışım tekrar işte.

ve bu sebepten hamile kalmayan bi sürü insan tanıyorum.

bence mutlaka idrar tahlili yaptır cnm.a.s

oooo düşündüğün şeye bak sen bunun için programlanmışsın şeker o göbek nası
büyüdüyse o bebiş nasıl içeri girdiyse sen nasıl daha dün küçük bi kızken şimdi annelık
telaşıyla koşturuyorsan ve bunların ne ara ve nasıl ooldugunu anlamadıysan
oda ordan kolaycacık çıkıvericek :) tesisat oo şekilde kurulu çünkü

hiiiiiiiççççç takma kafaya :)

DOORU DİYOSUN AMA İŞTE NE BİLİM Bİ ÖYLE DİYORUM BİDE TAM O AN GELİNCE AKLIMA ÇOK GERİLİYORUM BAZEN KASILMALARIM OLUYO DİYORUM BU KASILMALAR BU KADAR SANCILIYSA BEN DOĞUMDA YANDIM kaydirigubbakcemile3 AMA BEBİŞİ DÜŞÜNÜNCEDE boshayallersmile

ademmerve, ben de farlutal kullanmıştım hamile kalmadan 1 ay önce. 40 gün gecikmişti adetin temmuzun 18nde olmam gerekirken ağustosun 1 inde oldum. sonrada hamile kaldım :)

BENDE AYNEN.... AYNI AY HAMİLE KALDIM. HATTA YUMURTLAMA ZAMANIMLA İLAÇ KULLANDIĞIM DÖNEM ÇAKIŞIYO BİZE DR. DEDİ İLİŞKİ YASAK BİZ UYMAMIŞTIK aklinialirimsmile NAPİM ANACIM BENİM O KADAR DAYANCAK SABRIM YOKTU TABİİ O ZAMANLAR

Selam canlar nasılnızzz.....................

Süperisi aksam mail attım san baktınmı canım

Darısı başıma canım...Keşke farlutal bende de böyle bir etki yapsada en tez zamanlarda ben de hamile kalsam:Saruboceq:

Allah'ım size ve bebişlerinize hayırlı sağlıklı günler ömürler versin inşallah,darısı başımıza olsun

selammm kızlarrrrrr
bebişim melek olalı bir ay olmuş bileeee,,kaldı 2 ay dicem ama biz uymadık yasagaa :) bakarsınız bu ay gelir yeni bi bebiş :KK70::KK70: tabi gögüslerimdenn bisürü süt gelio yine prolaktinim tavan yaptı heralde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

basit bir idrar tahlili ile hepsi çıkıyor cnm.

kesinlikle yaptır bence. hele ki akıntın varsa.

bnm vardı ve o ara doktora gitme fırsatı olmadan hamile kaldım ama 5 haftalık düştü.

sonra idrar tahlili yaptım baya bi iltihap varmış idrar yollarında.

iki kere tekrarladım ilaçları. ilaç kullanırken kalmışım tekrar işte.

ve bu sebepten hamile kalmayan bi sürü insan tanıyorum.

bence mutlaka idrar tahlili yaptır cnm.a.s[/QUOTE]

Haklısın canım zaten bu ayda böyle geçerse ilk işim senin gibi test yaptırıp tedavımı olmak...Hem böylece kendim daha sağlıklı bir şekilde gebelipe hazırlanırken hem de hamilelik sürecini hızlandırmış olurum diye düşünüyorum.Yardımların içinde çok teşekkür ederim canım...

BENDE AYNEN.... AYNI AY HAMİLE KALDIM. HATTA YUMURTLAMA ZAMANIMLA İLAÇ KULLANDIĞIM DÖNEM ÇAKIŞIYO BİZE DR. DEDİ İLİŞKİ YASAK BİZ UYMAMIŞTIK aklinialirimsmile NAPİM ANACIM BENİM O KADAR DAYANCAK SABRIM YOKTU TABİİ O ZAMANLAR

Ayy ne güzel sizlere çok uğurlu gelmiş bu farlutal bir de bana gelse keşke canım...
Hayırlısıyla darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma:Saruboceq:

darısı başıma canım...keşke farlutal bende de böyle bir etki yapsada en tez zamanlarda ben de hamile kalsam:saruboceq:

Allah'ım size ve bebişlerinize hayırlı sağlıklı günler ömürler versin inşallah,darısı başımıza olsun

darısı basınıza canım. Işallah tez zamanda melekleriniz gelir göbüşlerinize.
Bu arada ates ölçeyi adetin bitiminden ölçmeye baslarsan daha iyi anlardın. Ben hamile kaldıgım ay . Yumurta çatladıktan sonra ateşim düşmemişti..

DOORU DİYOSUN AMA İŞTE NE BİLİM Bİ ÖYLE DİYORUM BİDE TAM O AN GELİNCE AKLIMA ÇOK GERİLİYORUM BAZEN KASILMALARIM OLUYO DİYORUM BU KASILMALAR BU KADAR SANCILIYSA BEN DOĞUMDA YANDIM kaydirigubbakcemile3 AMA BEBİŞİ DÜŞÜNÜNCEDE boshayallersmile

ben sölim sana adet sancısı gibi hatta aynısı benim adetler zaten hep çok sancılı gecerdı ılk kez
bi faydasını gördüm sancı çekmenın doğum sancısı adet sancısı gıbı gelıo
ama o son 10 dakıka fena sancılar gelıo he onu da söliim :) ama doğunca anında kesılıo sancı mancı
hiçbişey hatırlamıosn bi de bebeğini kucagına aldınmı hepsini unutursun canımm :)

Selam canlar nasılnızzz.....................

Süperisi aksam mail attım san baktınmı canım

hoşgeldın canım :)

selammm kızlarrrrrr
bebişim melek olalı bir ay olmuş bileeee,,kaldı 2 ay dicem ama biz uymadık yasagaa :) bakarsınız bu ay gelir yeni bi bebiş :KK70::KK70: tabi gögüslerimdenn bisürü süt gelio yine prolaktinim tavan yaptı heralde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldın yelizcem :) ben doğum yapalı da tam 3,5 ay oluyo kaldı 2,5 ay delikafadulden
korunuyoruz tabii :)

darısı basınıza canım. Işallah tez zamanda melekleriniz gelir göbüşlerinize.
Bu arada ates ölçeyi adetin bitiminden ölçmeye baslarsan daha iyi anlardın. Ben hamile kaldıgım ay . Yumurta çatladıktan sonra ateşim düşmemişti..

Aslında haklısın canım bu ısı takibini tüm ay boyunca adetin başlangıcından itibaren düzenli olarak takip etmek lazım.
Ama daha dün aldık termometreyi. Ben de çok üstüne düşmemiştim.İlk defa bu sabah ölçtüm 36.4 çıktı adetime de ortalama 4 5 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü buldum tabii yanılmamışımdır umarım.Neyse yarında ölçücem bakalım düşecek mi...Dua içinde Allah razı olsun canım koskocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Darısı başıma canım...Keşke farlutal bende de böyle bir etki yapsada en tez zamanlarda ben de hamile kalsam:Saruboceq:

inşallah canım. hadi bakalım eylül hamilesi olcan sen bu gidişle inşallaholumunekankayizsmile

X