Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
huuu huuu kızcelerim ben geldim....opuyorumnanaktan
benim akıllı koçişim :mymeka:3 aydır adls faturasını ödememiş internetimiz kesilmiş şimdi acıldı yeni daha hemen actım..:eek:
ben bugün dr. gittim askeri hastneye.eyvahedigeldismile..herzamanki ilk gitmiş olduğum dr. gibi buda aynı şeyi söylüyo 3 ay klomen tedavisi klomenle kalmadı tekrardan rahim filmi tıkanıklık varsa ameliyatla acıp bu defa klomeni iğne ile devam edip bir 3 ay daha beklicez yine kalmadı 3 ay aşılama aşılamaylada olmadı o zaman son care tüb bebek diyo ölme eşşeğim ölmee bu ne yaaaa..akannehirakannehir..bende tamam dedim ve cıktım...birdaha gitmicemmm :umursamaz: memleket dönüşü tübbebek merkezine gidicez..boshayallersmileön görüşmeyei yapalım bilgi alalım diyoruz...
yani kızlarr kılasık devlat hastanesi işte ne kadar zorluyolar insanı...bilmiyorumkismile

ee sizde varmı bişiyler gecmişi okumadım..kaydirigubbakcemile2

Durumunu okudum bu sayfalardan,çok sevindim hamile kalmana...Ama tabiki arkadan olayları da okudum onlara da çok üzüldüm.Ama sen çok güzel düşünüyorsun bence de.Hepimizin başına gelebilecek bir durum bu.Veren Allah alan da o.Ne yazdıysa alnımıza vardır bir hayır.Ama tabii tüm dualarımız ve dileklerimiz bebeğinin seni bırakmaması yolunda.Rabbim kenetlesin birbirinize sizi ve ayrılmayın inşallah.Kendini yormamaya çalış umudunu da asla yitirme canım..Dualarımız sizinle...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canımm...Rabbim sanada gönlüne göre versinnn.... Şeniz

sen hiç sıkma canını rabbim en dogrusunu bilir :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canımm...opuyorumnanaktan

tek elimle yazıyorumm..iki saatte yazıyorum o yüzdennn...
balım bende yıprandımm..yaşayan bilir...kötü günler geçirdimmm..
birden deli gibi sevinip peşinede böyle olaylarr...
yoksa düşük çok rastlanan bi olay..kimle konuştuysam ya kendi atlatmış,,ya bi yakını..
rabbim bidaha verir diyorummm...buda bi sınavv diyorumm...
allahım güzel rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş....

sen nasılsın..oğluş nasıl??

bende zorunlu kürtaj olanlardan biriyim biliyosunki. yani hemen hemen herkes bu acıyı yaşamış aslına bakarsan. ama inşallah senin hiç böyle bişey olmaz hemen ümitsizliğe kapılma. benim bi yakınımın kanaması olmuştu ve değerleri düşmüştü canım ve iki gün içinde bebeği komple düştü yani senin hala düşmedi tutunmaya çalışıyo demekki sende destek ol ve sürekli yemek yemeye çalış moralini yüksek tut. öyle kendini kahretme.
ben iyiyim sürekli kilo alıyorum çok şişman oldum :KK1: kasılmalarım var işte bu aralar baya bi çok oğlumu yarın görcem ama iyidir umarım :Saruboceq:

inşallah canım inşallahhh.... olumunekankayizsmile

evet söylediklerin aklıma gelince hayırlısı sağlıklısı diyorummm canımm..hep öyle dua ediyorumm....

canım kanama baya azaldı gb ama sonrasını bilememm..zaten dr.un derdi kanama değill.beta...sempatiksalakcinni

cnm tekrar geçmiş olsun sen hiç sıkma canını allahım işallah sana bagışlar yavrunu.ama olduda olmadı yinede hiç üzülme bak benimde 9.haftada melek oldu yavrum.hemde doktor çok iyi tutunmuş sana zor aldık dedi.ilk hamileliginmi bilmiyorum ama ilk hamileliklerde böyle sorunlar çok fazla o yüzden hiç sıkma dedigin gibi alanda verende allah.işallah bişi olmaz sana bagışlar bebegini dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

benim akıllı koçişim :mymeka:3 aydır adls faturasını ödememiş internetimiz kesilmiş şimdi acıldı yeni daha hemen actım..:eek:
ben bugün dr. gittim askeri hastneye.eyvahedigeldismile..herzamanki ilk gitmiş olduğum dr. gibi buda aynı şeyi söylüyo 3 ay klomen tedavisi klomenle kalmadı tekrardan rahim filmi tıkanıklık varsa ameliyatla acıp bu defa klomeni iğne ile devam edip bir 3 ay daha beklicez yine kalmadı 3 ay aşılama aşılamaylada olmadı o zaman son care tüb bebek diyo ölme eşşeğim ölmee bu ne yaaaa..akannehirakannehir..bende tamam dedim ve cıktım...birdaha gitmicemmm :umursamaz: memleket dönüşü tübbebek merkezine gidicez..boshayallersmileön görüşmeyei yapalım bilgi alalım diyoruz...
yani kızlarr kılasık devlat hastanesi işte ne kadar zorluyolar insanı...bilmiyorumkismile

Hoşgeldin tatlım.
Demek doktor böyle dedi..Haklısın uzun bir süreçten bahsetmiş.Ama inşallah bunlara gerek kalmadan tüp bebek denemenizde yüzünüz güler hatta belki ikiz bebişlerin bile olabilir canım neden olmasın

bende zorunlu kürtaj olanlardan biriyim biliyosunki. yani hemen hemen herkes bu acıyı yaşamış aslına bakarsan. ama inşallah senin hiç böyle bişey olmaz hemen ümitsizliğe kapılma. benim bi yakınımın kanaması olmuştu ve değerleri düşmüştü canım ve iki gün içinde bebeği komple düştü yani senin hala düşmedi tutunmaya çalışıyo demekki sende destek ol ve sürekli yemek yemeye çalış moralini yüksek tut. öyle kendini kahretme.
ben iyiyim sürekli kilo alıyorum çok şişman oldum :KK1: kasılmalarım var işte bu aralar baya bi çok oğlumu yarın görcem ama iyidir umarım :Saruboceq:

senn kürtaj olduğunu bilmiyodumm.neden oldun ?

cnm tekrar geçmiş olsun sen hiç sıkma canını allahım işallah sana bagışlar yavrunu.ama olduda olmadı yinede hiç üzülme bak benimde 9.haftada melek oldu yavrum.hemde doktor çok iyi tutunmuş sana zor aldık dedi.ilk hamileliginmi bilmiyorum ama ilk hamileliklerde böyle sorunlar çok fazla o yüzden hiç sıkma dedigin gibi alanda verende allah.işallah bişi olmaz sana bagışlar bebegini dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canımbenim...
rabbim sağlıklı evlatlar versinn..ben kendimi düşüğe hazırlamıştım ama
bugün değer biraz yükselince acabamı dedimm...bilmiyorumkismile
ama dediğin gb hiiiç belli olmuyor...
hemşirede diyo..hiç belli olmuyo..benimde beta çok iyiydi ama içerde kanama olmuş..bi günde gitti diyee..1 hafta snra kesinlik kazanırr...
ama :rabbim nasip etmiycekse kendiliğinden düşmesini tercih ederdim ne yalan söyliyimm....

gamzelikız, geçmiş olsun canım. Aşılama nedir? sen kaç senedir bebek deniyorsun da tüp bebk öneriyorlar

hemşirede diyo..hiç belli olmuyo..benimde beta çok iyiydi ama içerde kanama olmuş..bi günde gitti diyee..1 hafta snra kesinlik kazanırr...
ama :rabbim nasip etmiycekse kendiliğinden düşmesini tercih ederdim ne yalan söyliyimm....

aynen canım sen yinede umudunu kaybetme moralinide bozma.bak ben kürtaj olmaya gittigimde hastanede kayıt bölümünde çalışan 2 kız vardı birinin bebegi ölelide 1 ay olmuştu oda aldırmak zorunda klalmış ve daha 2 aylık hamileymiş.biz ne kadar üzücü oldugundan bahsederken diger bayan dediki bu kadar üzülmeyin hayatta üzülünecek o kadar çok şey varki bakın beni örnek alın 7 yaşında bi oglum var ama ben 2. kez kanser hastalıgıyla savaşıyorum ogluma bakamadıktan sonra ne önemi varki demişti senağlamasenağlamasenağlama o kadar üzüldümki hep şükrettim şükürler olsunki saglıgım yerinde diye ve 2 hafta içindede iyice toparladım kendimi.o yüzden hep dua ederken allah daha beterinden saklasın de olurmu bende bu gece senin ve bebegin için:Saruboceq::Saruboceq: 99 tane ayet el kursi okuycam söz veriyorum

canımcım bana problem olduğunu almaları gerektiğini söylediler o zaman zaten daha çok küçüktü ama belli bi haftadan sonra bebeğini kaybetmesi çok daha acı verici bişeydir eminim. bunu yaşayan arkadaşlarımızda çok allah sabır versin. en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarlar inşallah :Saruboceq:

aynen canım sen yinede umudunu kaybetme moralinide bozma.bak ben kürtaj olmaya gittigimde hastanede kayıt bölümünde çalışan 2 kız vardı birinin bebegi ölelide 1 ay olmuştu oda aldırmak zorunda klalmış ve daha 2 aylık hamileymiş.biz ne kadar üzücü oldugundan bahsederken diger bayan dediki bu kadar üzülmeyin hayatta üzülünecek o kadar çok şey varki bakın beni örnek alın 7 yaşında bi oglum var ama ben 2. kez kanser hastalıgıyla savaşıyorum ogluma bakamadıktan sonra ne önemi varki demişti senağlamasenağlamasenağlama o kadar üzüldümki hep şükrettim şükürler olsunki saglıgım yerinde diye ve 2 hafta içindede iyice toparladım kendimi.o yüzden hep dua ederken allah daha beterinden saklasın de olurmu bende bu gece senin ve bebegin için:Saruboceq::Saruboceq: 99 tane ayet el kursi okuycam söz veriyorum

ahhhh allah göstermesin yaaa. evet işte sağlık herşeyden önemli. o küçücük çocuğun çektiği acıda cabası... allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahhh

gülüm sabır bunu en iyi biz biliyoruz öyle güzel ögrendikki aslında sabır etmeyi
sen kafanı ferah tut ve tedavine başla bence bi yerden tutunca gelir melegin
rahim filmine gelince sende biliosun hiç korkulacak bişi dil aksine o bauagı işe yarıyo
benimde ameliyatta açmışlardı tüpümü ya
bence hemen tüp bebek düşünme biliyorum çok zor ama az daha sabır gülüm

nıck hayır canem olurmu öyle şey hesaplasana
4=1
8=2
12=3
16=4
20=5
24=6 bitiyo demek oluyo. 25+1 7. aya giriyosun demek oluyo. :1closedeyes:

tamam can can işte 20-24 arası 5 yazıyo aynı şey 24-28 arası 6 yazacak

iyiyim kuşummmmm Şeniz
valla ne olsun ayını devam...bu arada maşallah 7 haftanıza girmişsiniz maşallahh kuzumaaa..zemuszemus

8 bi kerem eşşek kadar oldu alkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol:
Allahım hepinize yaşatsın çok güzel bişi ki şimdi anlamadıgım halde o bi kıpraşsa demekki nasıl güzellikler yaşıcaz

ayyy çok duygulandırdın beniii...
ne diyebilirimki..rabbimde senin gönlüne göre versinnn...
allah razı olsunnn....çook ama çok teşekkür ederimmm...

canımcım bana problem olduğunu almaları gerektiğini söylediler o zaman zaten daha çok küçüktü ama belli bi haftadan sonra bebeğini kaybetmesi çok daha acı verici bişeydir eminim. bunu yaşayan arkadaşlarımızda çok allah sabır versin. en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarlar inşallah :Saruboceq:

bilmiyodum canım..bende hep diyorum..ileriki aylarda KAYBETMEK DAHA ZORDURR...

ahhhh allah göstermesin yaaa. evet işte sağlık herşeyden önemli. o küçücük çocuğun çektiği acıda cabası... allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahhh
aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben kaçıyorum evime gidip mamamı yeyip duşumu alıp uyumak istiyorum çok yoruldum çoooooook

hepinizi çok öpüyorum muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

canlar, behlül kaçar. ne yazıkki akşam yemeği vaktide geldi çattı:a015: ben midemle cebelleşmeye gidiorumm. hoşçakalın. :teytey:

Hoşgeldin tatlım.
Demek doktor böyle dedi..Haklısın uzun bir süreçten bahsetmiş.Ama inşallah bunlara gerek kalmadan tüp bebek denemenizde yüzünüz güler hatta belki ikiz bebişlerin bile olabilir canım neden olmasın
hoşbuldum tatlım..
eet cok uzun bir süreç sadece askeri ahstane olduğu için ve benim gecmişimde ne gibi bir tedaviden gectiğimi bilmediğ için böyle dedi..
ben geldiğim yerdeki dr. gitmeyi düşünüyorumhiç olmassa 3 yıl onunla iyi güzel herşeyi gecirdim ve başımdan ne gectiğini biliyor..
ama tübbebek sadece bir ön görüşme hemen yaptırmıcaz yani...

gülüm sabır bunu en iyi biz biliyoruz öyle güzel ögrendikki aslında sabır etmeyi
sen kafanı ferah tut ve tedavine başla bence bi yerden tutunca gelir melegin
rahim filmine gelince sende biliosun hiç korkulacak bişi dil aksine o bauagı işe yarıyo
benimde ameliyatta açmışlardı tüpümü ya
bence hemen tüp bebek düşünme biliyorum çok zor ama az daha sabır gülüm

8 bi kerem eşşek kadar oldu alkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol:
Allahım hepinize yaşatsın çok güzel bişi ki şimdi anlamadıgım halde o bi kıpraşsa demekki nasıl güzellikler yaşıcaz

hayatım evet biraz sabır diyorum ama 5 yıldırda sabır kalmadı acıkcası bende..:gitme::gitme:
ama allahıma sığınıyorum beni daha fazla bekletmesin..:Saruboceq:.
tübbebek için sadece ön görüşme yapıcam kesin çözümmü sonucta daha önce 3 kez bebeklerimi kaybettim tekrardan aynı şeyleri yaşarmıyım bana olmayacğına garanti vericekler ve maliyeti nedir onu öğrenicez..hemen tübebeği bende istemiyorum.:umursamaz:
geldiğim yerdeki dr. görüşücem o demişti hemen yaparız rahim filmini hala tıkanıklık varsa acarız..boshayallersmile.yani şuandaki düşüncem buu allahım cok büyük sana verdiği gibi inş. banada hiç ummadığım bir anda meleğimi gönderir...:Saruboceq:
acaba bendemi senin tekniği uygulasam diyorum..CADIARZU

Bende çıkıyorum kızlar.

Sabah kan tahlili yaptırıcam.

Bnm için dua edin.

Allah hepimize herşeyin hayırlı olanını versin.

Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızzz hediyeler geldimmiiiii -tatlicadiarzu-

yok canım yaaaa ne hedıyesı hedıye falan yok henüz oglum beklıyo ama:emir_bebek:

kız nasıl oldu bilmiyorum ki geçen kızacaktım tam baktım bayagı kötüydü sesimi çıkaramadım ama oğluş merak etmesin hepsini yollattıracam ben onaaa :emir_bebek:

evet baya zor geçırıyo aynı benım gıbı oldu çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun evet o durumda bişi denmez zatenkaydirigubbakcemile3 ama elbet geçecek sıkıntıları o zaman görüşürüz su hanımefendıyleeee:mymeka:

ben yolarım saçlarını sen oğluşu üzme şimdi o daha çoık hisseder benim ki daha fasulye sırnaşık şey

kıyamam hala düzelemedi dimi geçen öle bi kısacık konuşabildik ama pek sormadım herşeyden tiksiniyo diye bilmiyorumkismile inşAllah hemencecik düzelir :Saruboceq:

oglusum herseyı duyuyo tepkıde verıyo ablası masallah ogluma benım senınkıde duymuyo sanma sen anneyı her zaman hıssedermıs bebişler bunu unutma
yok canım doktor ılaç vermıs baska daha ıyıyım dedı ama devam edıyomus ınsallah geçer sıkıntıları ama zamanı var daha bence

inşAllah yaaa düzelsin kankim artık :sinifsinif:

hissediyo dimi yaaa bende konuşuyorum seviyorum onu bazen sonra delirme diyorum kendi kendime sempatiksalakcinni

ay taktınız kafayı bana yahuuuu:1closedeyes::1closedeyes:
alacam yeğenime hediye tabikide hele bi doğsunda :emir_bebek:hihoyyyt
kargoyla yollıcam hiçç unutur muyum :lepi:
sen anca ortalığı karıştır lale hanımm :mymeka:kaydirigubbakcemile3
bu arada biraz daha iyiyim tamamen geçmedi bulantılar ama
eskiye göre hafifledi..inşallah yakında da geçer sağolun canlar opuyorumnanaktan

X