Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offfff beni bu bebiş nasıl burdan çıkacak psikolojisi sardı yaaaa zaman geçsin istemoom artık korkudan bilmiyorumkismile

fasulye diye küçümsüyo bide :mymeka: o büyüyünce sen şuncacık şey nasıl bu kadar zamanda bu kadar oldu diceksin. hem küçükken daha önemli çok dikkat et kendine

fasulyem ama o gelsin ıssırıcam her tarafını ben :emir_bebek: :emir_bebek:

cumartesi doktora gitcez yine kocaman olmuştur eşşek kadar dimi

fasulye ama sen marifetleri büyük 4 kilo aldırdı yeyip içirip yatırıyo beni sıpa

ben yolarım saçlarını sen oğluşu üzme şimdi o daha çoık hisseder benim ki daha fasulye sırnaşık şey

kıyamam hala düzelemedi dimi geçen öle bi kısacık konuşabildik ama pek sormadım herşeyden tiksiniyo diye bilmiyorumkismile inşAllah hemencecik düzelir :Saruboceq:

oglusum herseyı duyuyo tepkıde verıyo ablası masallah ogluma benım senınkıde duymuyo sanma sen anneyı her zaman hıssedermıs bebişler bunu unutma
yok canım doktor ılaç vermıs baska daha ıyıyım dedı ama devam edıyomus ınsallah geçer sıkıntıları ama zamanı var daha bence

napçan kızz ne planııı eyvahedigeldismile
hee zonox galiba aşermiş herkes aşermez ama illa olcak diye bişi yok :eek:lmaz: çok yeme bak güsel hatunsun bozma vicıydunu aklinialirimsmile ben 10 kilo aldım şimdiden nolcak benim halim hiç bilmoorum :CüvCüv:

ya mesela bu akşam nar aşerim diyorum yok yaa :roflol: sonra geldiginde geçti istemiyom deyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız umrumda dil valla bozulim nasılsa veririz yeterki onlar saglıklı olsun sen beni bi görsen son halimi zaten camış gibi oldum özelden msn yollasana bana

offfff beni bu bebiş nasıl burdan çıkacak psikolojisi sardı yaaaa zaman geçsin istemoom artık korkudan bilmiyorumkismile

çıksın beee koyduna al mis gibi kokla kokla yat

pişt piştt kaydirigubbakcemile3

zıbıdıklarım geldiiiii :KK3:

oglusum herseyı duyuyo tepkıde verıyo ablası masallah ogluma benım senınkıde duymuyo sanma sen anneyı her zaman hıssedermıs bebişler bunu unutma
yok canım doktor ılaç vermıs baska daha ıyıyım dedı ama devam edıyomus ınsallah geçer sıkıntıları ama zamanı var daha bence

inşAllah yaaa düzelsin kankim artık :sinifsinif:

hissediyo dimi yaaa bende konuşuyorum seviyorum onu bazen sonra delirme diyorum kendi kendime sempatiksalakcinni

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20 (okundu)
Belle................20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20 (okundu)

diğerleri de pazartesi akşamı AMİN derler artık

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20 (okundu)
Belle................20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20 (okundu)

diğerleri de pazartesi akşamı AMİN derler artık

şeroya noldu ki dua okunuyor

öylesinemi hamiş kalsın diemi yoksa ekstra bilmedigim bişi var benim

hamile kalsın diye okunuyo cnm sayısı belliymiş ona göre okuncakmış bende okuyunca listeye okundu diye deiştiriyim dedimm:hulya: allah kabul eder inşallahhhh:Saruboceq:

ya mesela bu akşam nar aşerim diyorum yok yaa :roflol: sonra geldiginde geçti istemiyom deyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız umrumda dil valla bozulim nasılsa veririz yeterki onlar saglıklı olsun sen beni bi görsen son halimi zaten camış gibi oldum özelden msn yollasana bana

çıksın beee koyduna al mis gibi kokla kokla yat

ööööffff gidiyo sayfa sinirim bozuldu gene gidiyo k.k.
yaa çıksın demesi kolayyyy bilmiyorumkismile

Kızlar elifin beta hcg.si tekrar yükselmeye başlamış haberiniz olsun, dualarınızı eksik etmeyin emi opuyorumnanaktan

X