Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canlar nasılnızzz.....................
Süperisi aksam mail attım san baktınmı canım
ben sölim sana adet sancısı gibi hatta aynısı benim adetler zaten hep çok sancılı gecerdı ılk kez
bi faydasını gördüm sancı çekmenın doğum sancısı adet sancısı gıbı gelıo
ama o son 10 dakıka fena sancılar gelıo he onu da söliim :) ama doğunca anında kesılıo sancı mancı
hiçbişey hatırlamıosn bi de bebeğini kucagına aldınmı hepsini unutursun canımm :)
hoşgeldın canım :)
hoşgeldın yelizcem :) ben doğum yapalı da tam 3,5 ay oluyo kaldı 2,5 ay delikafadulden
korunuyoruz tabii :)
anammmmm, çoğul gebelikler bölümüne göz atıp geldim. 3 üz bebekler 2 z bebekler. ay ne zordur. Allah kolaylık versin
ööööffff gidiyo sayfa sinirim bozuldu gene gidiyo k.k.
yaa çıksın demesi kolayyyy bilmiyorumkismile
canım 11-13. hafta yanlış hatırlamıyosam. ben 13+0 da gitmiştim çünkü erkekim olacağınıda öğrenmiştim gamyoncuiremsu
canım ıkılı test 11 ile 14. hafta arası yapılıyo
Kızlar elifin beta hcg.si tekrar yükselmeye başlamış haberiniz olsun, dualarınızı eksik etmeyin emi opuyorumnanaktan
Selam kızlar,nasılsınız?Ben de eve geldim su yok ya çok kötü bişi
Bu sabah ilk defa sıcaklığımı ölçtüm termometreyle adetme yaklaşık 4 5 gün var ve çok düşük çıktı 36.4
Sanırım hamile kalanların vücüt ısısı 37 veya civarıymış.Yani bu benim hamiş olmadığım ve bir kaç gün içindede adet olacağım anlamına geliyor dim...Umutlarımı ekime gönderiyorum yani
eee bizimde üçüz bebişimiz var :) topuklu ayakkabı
Yavyum nasılsın
iyi sayılır canımm..kanamam azaldı ama beta artışı düzgün olmadığı için tehlike devam ediyo tabiki..Yavyum nasılsın
iyi sayılır canımm..kanamam azaldı ama beta artışı düzgün olmadığı için tehlike devam ediyo tabiki..
sanırım ultrasondaki duruma göre gebelik sonlandırılacak...yani kalp atışı duyulurmu,,kese boşmu bunlara bakılacakkk...
yüzde beş diyo dr.gebeliğin devam etmesi içinn..hayırlısı canım yaa..
rabbim hakkımızda hayırlısını versinnn....allah bü,yükk...
sen nasılsın,,,nasıl gidyor hamişlik..kontrollere gidiyomusun???
iyi sayılır canımm..kanamam azaldı ama beta artışı düzgün olmadığı için tehlike devam ediyo tabiki..
sanırım ultrasondaki duruma göre gebelik sonlandırılacak...yani kalp atışı duyulurmu,,kese boşmu bunlara bakılacakkk...
vay anasssını arkadaş yaaa 21+6 olmuş burdaki cetvelim hayla 5. ayı gösteriyo nıck nıck nıck :umursamaz: altıyım ben beee manyak cetvel zemuszemus
sanırım daha geçmişi okuyo gel buraya kızzzz bizi korkuttun yicen popya şaplağı hakettin klava: bi daha bizi korkutma tamammmm vereliniortak
inşallah canım. hadi bakalım eylül hamilesi olcan sen bu gidişle inşallaholumunekankayizsmile
inşallah canım inşallahhh.... olumunekankayizsmilecanımmmmm :teselli: kanaman azaldı ama değilmi yani sonuçta yinede ihtimal var sıkma canını sen güçlü olman lazım stres en büyük düşman biliyosun. kesenin durumu iyi çıkmıştı yine öyle olcak inanıyorum ben guclubacismile
evet söylediklerin aklıma gelince hayırlısı sağlıklısı diyorummm canımm..hep öyle dua ediyorumm....çok dikkatli olman lazım canım benim moralini çok yüksek tutman lazım bu bebegin yaşıyacagına inanman lazım ki oda sana sıkı tutunsun yinede herşeyin hayırlısını rabbim bilir
senle daha öncede bunu konuşmuştuk rabbim hayırlı evlat nasip etsin
benim valla bilmiyorum şu almanyadan sonra biraz panigim yok değil cumartesi gidicem kontrole umarım bişi yoktur ilaçlarımı düzenli içiyorum ama hayırlısı tabi
bak arakaasımın biri 7 aylık dogum yaptı 7 ay boyunca bir fiil kanaması oldu
veren allah veren sen sakin ol olurmuu olumunekankayizsmile
tek elimle yazıyorumm..iki saatte yazıyorum o yüzdennn...
balım bende yıprandımm..yaşayan bilir...kötü günler geçirdimmm..
birden deli gibi sevinip peşinede böyle olaylarr...
yoksa düşük çok rastlanan bi olay..kimle konuştuysam ya kendi atlatmış,,ya bi yakını..
rabbim bidaha verir diyorummm...buda bi sınavv diyorumm...
allahım güzel rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş....
sen nasılsın..oğluş nasıl??
evet söylediklerin aklıma gelince hayırlısı sağlıklısı diyorummm canımm..hep öyle dua ediyorumm....
canım kanama baya azaldı gb ama sonrasını bilememm..zaten dr.un derdi kanama değill.beta...sempatiksalakcinni