- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
meltem, meraklanma aynısı bendede var gaz sancısı ve adet sancısı gibi bi ağrı. gayet normal canımmm. rahmin genişlemesi ve adetin geçmesinden dolayı oluomuş
sağol cnm.
içime su serptin.
bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyo.
bilginiz var mı?opuyorumnanaktan
sağol cnm.
içime su serptin.
opuyorumnanaktan ben,m 6+4 günlük. haftaya 23 eylülde gidicem. 7. haftamı bu pazar doldurucam 7+4 günlükken kalp atışını dinlicezsağol cnm.
içime su serptin.
geçmiş olsun cnm a.s.
doktorun verdiyse iç cnm bişe olmaz bende içmiştim
ıhlamur iç bide oda iyi geliyor
deren geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın
olsun vir vir geçici bi durum nede olsa
günaydın canım geçmiş olsun
opuyorumnanaktan ben,m 6+4 günlük. haftaya 23 eylülde gidicem. 7. haftamı bu pazar doldurucam 7+4 günlükken kalp atışını dinlicez
benim b,ldiğim 7. haftada duyuluooobayanssulusmile
Zonox'cum Senin Son Adet Tarihin Neydi Bitanem bayanssulusmile
6 ila 8. haftalarda duyuluyor canım kalp atışları sancıların normal korkma hatta ara ara bıcak batması gibi olabilir sebebide arkadaşlarında dediği gibi rahi genişlemesinden kaynaklıdır muhtemelen
Kızlar ben tüp bebek annesiyim kontrole gitmenizde sakınca yok ben ilk hamile kaldığım andan itibaren her hafta 3 ay boyunca alttan muayene oldum hiçbir sakıncası yok kaldıki böyle bi sakınca olsaydı bana yapılmazdı eşimde sağlıkcı ayrıca oda bi sakınca görmüyor alttan ultrasona hiçbir sakıncası yok
günaydın...dün gece de söylediğim gini 2. çizgi varla yok arası gibi çıktı.Testi yaptıktan 5-10 dk. sonra...
hayırlısı bakalım...
kan testi için bekleyeceğim biraz daha stres yapmak istemiyorum((
1 ağustos canımbilmiyorumkismile
alttam muayene olayı beni geriyo biraz yaa
komik gelebilir ama baya bi stress yapıyorum.
3 kere oldu bu güne kadar. hepsi kötü geçti.
kastığım için acı duydum :2:
deren, canım 40 larımız karışıo desene.
inşallah sorunsuz atlatırız şu stresli haftaları.
sen bebeğin kalp atışlarını ne zaman dinlmye gitcen?
Evet Karışıyo Canım Doktor Bana Haftaya Gel Dedi Allah izin Verirse Ayın 21.De Salı Günü Gidicem Sen Ne Zaman Gideceksin ? :hulya:
2011 Mayıs Anneleri Topiğinde 7+2 Haftalık Bi Anne Adayı Gitmiş Ama Hala Duyamamış Kalp Atışını Acaba Biraz Dahamı Geç Gitsek Bilemedimki bilmiyorumkismile