Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gamzelikız hoşbulduk...teşekkür ederim
ne sıcak ve içten bir karşılama bu böyle :)))
açıkcası korktuğumu hissediyorum....bilmiyorum bugün test yapacağım,iş çıkışı akşam evde.
ya da sabahı bekleyip sabah mı yapsam???

kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool: :nazar:

:teytey::teytey::dance::dance:aysecim nasılsın..

oyy cok sevindim elife süper ya. bebişi annesine sıkı sıkı tutundu demek.

aydemet26 henüz 4,5 aylık evliyim...
ve planlı bir gebelik olmayacak eğer hamileysem...ama olursa da Rabbim hayırlısını versin diyeceğim tabiki de...
ben biraz daha evliliğimin tadını çıkarayım diyordum,ama bebekleri de pek severim,
onların o mis kokuları,minicik ayakları,elleri....sanırım iyice havaya girmeye başladım ben :)))

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

tamam canım kolay gelsinnnn....kaydirigubbakcemile2

selam canım hoşgeldinnnn...opuyorumnanaktan
ohh herşey yolundaymışş oğluşunu gördün geldinn..zemuszemusilaçlarınıda içtinmiydi iyisin..kaydirigubbakcemile3
ben kendi adıma iyiyim cok şükğr evdeyim işte herzamanki gibi..boshayallersmile

hosbulduk hatcem..:1hug:

aydemet26 henüz 4,5 aylık evliyim...
ve planlı bir gebelik olmayacak eğer hamileysem...ama olursa da Rabbim hayırlısını versin diyeceğim tabiki de...
ben biraz daha evliliğimin tadını çıkarayım diyordum,ama bebekleri de pek severim,
onların o mis kokuları,minicik ayakları,elleri....sanırım iyice havaya girmeye başladım ben :)))

hayırlısı canım hakkında. bende 3,5 senelik evliyiym . 1 sene tedavilerle tırmalardım .. ama oglumun gelmesine az kaldı. kısmetse kollarıma alırım işallah.

hayırlısı canım hakkında. bende 3,5 senelik evliyiym . 1 sene tedavilerle tırmalardım .. ama oglumun gelmesine az kaldı. kısmetse kollarıma alırım işallah.

ayyyy hayırlısı olsun...
ne kadar güzel.Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun seni yavruna.

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool: :nazar:
ohhhh ohhh cok sevindim bu habereeehihoyyythihoyyyt
herşeyin yoluna girmesi cok sevindirci inşallah bundan sonra herşey daha iyi olucak..:Saruboceq::Saruboceq:

gamzelikız hoşbulduk...teşekkür ederim
ne sıcak ve içten bir karşılama bu böyle :)))
açıkcası korktuğumu hissediyorum....bilmiyorum bugün test yapacağım,iş çıkışı akşam evde.
ya da sabahı bekleyip sabah mı yapsam???

canım ne demek opuyorumnanaktan
okuduğum kadarıyla yeni evliymişsin bebek için erken diyosun ama olursada güzel olucuna eminim...zaten bebeiş varsa doğana kadar 1,5 yıllık evli olucaksınız...bayanssulusmile
bence istediğin saatte yap varsa cıkar zaten...yerimseniben
hem erken filan diye düşünme sonra olmayınca insan stres oluyo..kafamçokkarıştı

kızlaar bu arada elif için duaya devam he :lepi: :lepi: :lepi:

kızlar selamlar nasılsınız... bugün evdeyim .şimdi gedim hastaneden oglumu gördüm.şükür hersey yolunda. nst ye bagladılar beni. rahimde kasımla vardı. ama sancı çıkmadı sadce idrar yollarını üsüttügüm için olmus. bir hafta antibiotik kullanıcam. benden bu kadar sekerler.
siz neler yapıyosunuzz..

oo gecmıs olsun canım aman ihmal etme antıbıyotıgını hadi kaıslmaların azalır ıns :)

ben şimdilik çıkıyorum kızlar sonra görüşürüzzzzzzz öpüyorummmm siziiiii

güle güle canımmm :)

ay_she, elif yavyum mu?

evet tatlım...

:teytey::teytey::dance::dance:aysecim nasılsın..

oyy cok sevindim elife süper ya. bebişi annesine sıkı sıkı tutundu demek.

ay evet bende cok sevuındım dahada tutuncak ınsallah :) iyiyim bende hamdolun ugrasıp duruyoruz :)

ayyy canım ya çok sevindim :lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:lepi: :lepi: :lepi:

kızlar ben bira uzanacam . gelirim gene .

tamam canım :)

canım ne demek opuyorumnanaktan
okuduğum kadarıyla yeni evliymişsin bebek için erken diyosun ama olursada güzel olucuna eminim...zaten bebeiş varsa doğana kadar 1,5 yıllık evli olucaksınız...bayanssulusmile
bence istediğin saatte yap varsa cıkar zaten...yerimseniben
hem erken filan diye düşünme sonra olmayınca insan stres oluyo..kafamçokkarıştı

sağol tatlım zemuszemus
karşı komşum sağlıkçı,ben işten çıkana kadar eczaneler kapanıyor,akşama getirecek bana testi...yapacağım,sonucu da yazarım...
heyecan yapıyorum ister istemez...
sen de bir şey var mı peki???

sağol tatlım zemuszemus
karşı komşum sağlıkçı,ben işten çıkana kadar eczaneler kapanıyor,akşama getirecek bana testi...yapacağım,sonucu da yazarım...
heyecan yapıyorum ister istemez...
sen de bir şey var mı peki???

hakkında hayırlı olan neyse o olsun inş. canım rabbim gönlünde ne varsa onu nasip etsin..:Saruboceq:
bizi merakta bırakma olumlu veya olumsuz bilgi ver..kaydirigubbakcemile2
ben 5 yıllık evliyim daha önce 3 gebelik kaybım var şimdide hamile kalmak için uğraşıyorum hayırlısı diyip bekliyoruz..bilmiyorumkismileallah biliyo zamanını o zamanın gelmesi bekliyorum.boshayallersmile.

dilerim Rabbim herkesin gönlüne göre verir,hayırlısı olur hakkımızda...
yemek yemeliyim,acıktım...son günlerde fazla acıkıyorum zaten...

dilerim Rabbim herkesin gönlüne göre verir,hayırlısı olur hakkımızda...
yemek yemeliyim,acıktım...son günlerde fazla acıkıyorum zaten...

afiyet olsun canım....cokacimcoook
cokta fazla düşünüpte stres yapma yoksa psikolojik hamilelik yaşarsın yani kendini hamile gibi hissedip adetini geciktirirsin..:eek:lmaz:

ayyyy neysem kızlarr bende cıkıyorum...kaydirigubbakcemile3
accuk oynaşım gelim koçişleeeaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ALLAHHIIIIMMMM sevinçten ağlıycam şimdiii. çok sevindim yaaaaa. canım benim yaaa tutundu nazlı bebişi demekk. dağlara taşlara can veren rabbim gördü elifin halini. sana çok şükürler olsun yarabbimmm. sen isteyen herkese nasip et inşallahhh. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

X