Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatçeeemmmmmmmmm günaydın bitanem
ya ben sizleri çok özledim
ama evde pc hata veriyor sürekli bu siteye
hatta size de yazdım ne olur bir el atın bilen varsa diye
şimdi ona bakmak için girdim işyerinden
ama tık yok herhalde
bilmiyorum ne yapayım
her yere giriyor sadece burası ııh ıhh
sinir oldum valla çok özledim herkesi
siz neler yapıyorsunuz
elife üzüldüm, gökçenin umarım önemli değildir,
elif de tedavi ve dinlenmeyle atlatır inşalla
h
ya çıldırıcam valla geceleri resmen
10 gün oldu yok
format mı attırsam ne yapsam kızlar

deniyorum hayatım ya hiç bişey etki etmiyo benim kızıma tembel bu kız ya :asigim:

tembel biraccık o zaman. benim oğlum denizim de bugün pek hareketli değil bende birazcık şekerli bişiler yiyimde bi bakayım aşkuma :)) deniz ismine alışamadım daha :kedi:

ya dış gebelık demişlerdi ama değilmiş çok şükür ki.........kanaması varmış devamlı
düşükk tehlikesi var anlıycan dün konuştukta yok düşer zaten yatmıcam ben hastaneye
bu kanamayla o pıhtıcık durmaz ki çoktan gitmiştir falan dedi durdu bi fırça kaydım
bi vaaz çektim yolladım hastaneye çok da inat he benim gibi yay burcu ondan mı bilemiorm artık...hayrılı haberlerini alırız inşallah eyvahedigeldismile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın şeker :emir_bebek:

kesınlıkle canım ve de bol bol su içmek lazım

:1no2: :1no2:

evet çok yoğun olmasada hissediyorum sabahları.umarım sorun yoktur yaeyvahedigeldismile

:CüvCüv:

hehehe bende bu sabah korkumdan çıkmadım tartıya :d çok tırsıyorum artık. Baya genişledim yaaa. Artık genişlemek istemiyoruuum :))))) aynı gidiyos demekki ben daha çatlamadım ama belli olmasss

yaa kızım saçmalama yaa. Hiçbişi yok çok evham yapıyosun. Haftaya randevunu bekle. Herşey yolunda eminim.

biraz önce baktım 76,5 olmuşum yaniii bu demek oluyor kiii 11,5 kilo aldım

ay_she+, bellee+, hatunsultan, karaguuul+, pmta, superisiyim+, zonox
günaydınnn şekerlerrrr....nasılsınız bakalım bu sabahh..

Günaydın canımmmmmm

gamzelikız, hoşgeldin canımmm kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canımm sağol...opuyorumnanaktan
hoşgeldin canem. iyiyiz benim biraccık mide yanmam var ama olsun önemsemiyorum sempatiksalakcinni sen nasılsın sositososito
hoşbuldummm.opuyorumnanaktan.
gecmiş olsun canımmm hamişlikten olsa gerek..:CüvCüv:
bende iyiyim işte ne olsun aynııı..boshayallersmile

günaydın hatcem iyiyizz sen naıslsın bakiim :)
bende iyiyim allah şükür ayşemmmmmŞenizŞeniz
gunaydın cnım hosgeldın bende ıyıyım kendı adıma mdemde yanma var bıraz sadece sen nasılsın:)yerimseniben

hoşbuldum canım..kaydirigubbakcemile3.iyi olmana sevindim..aklinialirimsmile
kapıcının eşini okudum inşallah allahım onu evlatlarına bağışlar.:Saruboceq:.cok acı yaaa allahım sabır versin ailesine..:Saruboceq:

kızlar sızlere doyum olmaz ama ev işlerim beni beklıyor bı el atamda gelırım yıneŞeniz öpüldünüzz hepınızzyerimseniben

kızlar selamlar nasılsınız... bugün evdeyim .şimdi gedim hastaneden oglumu gördüm.şükür hersey yolunda. nst ye bagladılar beni. rahimde kasımla vardı. ama sancı çıkmadı sadce idrar yollarını üsüttügüm için olmus. bir hafta antibiotik kullanıcam. benden bu kadar sekerler.
siz neler yapıyosunuzz..

hatçeeemmmmmmmmm günaydın bitanem
ya ben sizleri çok özledim
ama evde pc hata veriyor sürekli bu siteye
hatta size de yazdım ne olur bir el atın bilen varsa diye
şimdi ona bakmak için girdim işyerinden
ama tık yok herhalde
bilmiyorum ne yapayım
her yere giriyor sadece burası ııh ıhh
sinir oldum valla çok özledim herkesi
siz neler yapıyorsunuz
elife üzüldüm, gökçenin umarım önemli değildir,
elif de tedavi ve dinlenmeyle atlatır inşalla
h
ya çıldırıcam valla geceleri resmen
10 gün oldu yok
format mı attırsam ne yapsam kızlar

sağol bitanemmmm..opuyorumnanaktan
bizde seni özledik....Şeniz
bence senin pc bir sorun var.kaydirigubbakcemile5..hiçmi girmiyoki bir ara bende giriyorum ama hep eski sayfalar görünüyodu sonra site yönetimine msj attım düzeldi hatta kızlar giriyo ben giremiyodum...:umursamaz:
ama senin sorun farklı bilmiyorumki canım yaaa adls fişini takıp cıkardınmıki boshayallersmile

hatunsultan, browser ını değiştir

google chrome yi yükle bir daha dene. eğer explorer kullanıyorsan sorun yaşıyor olabilirsin.

Günaydın canımmmmmm
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
kızlar sızlere doyum olmaz ama ev işlerim beni beklıyor bı el atamda gelırım yıneŞeniz öpüldünüzz hepınızzyerimseniben
tamam canım kolay gelsinnnn....kaydirigubbakcemile2
kızlar selamlar nasılsınız... bugün evdeyim .şimdi gedim hastaneden oglumu gördüm.şükür hersey yolunda. nst ye bagladılar beni. rahimde kasımla vardı. ama sancı çıkmadı sadce idrar yollarını üsüttügüm için olmus. bir hafta antibiotik kullanıcam. benden bu kadar sekerler.
siz neler yapıyosunuzz..

selam canım hoşgeldinnnn...opuyorumnanaktan
ohh herşey yolundaymışş oğluşunu gördün geldinn..zemuszemusilaçlarınıda içtinmiydi iyisin..kaydirigubbakcemile3
ben kendi adıma iyiyim cok şükğr evdeyim işte herzamanki gibi..boshayallersmile

merhaba sanırım büyük çoğunluğunuz hamile ve bebişlerini kucaklarına almaya az vakitleri kalmış
ben henüz net bir sonuç almamış olmakla birlikte en son regl tarihim 14 aüustos olduğunu düşünürsek gecikmiş bir regl tarihi ile karşı karşıyayım...
tecrübelerinizden faydalanmak istedim...
idrar testinde hemen çıkar mı yoksa hemen kan testi mi yaptırmalıyım???

Bir de şunu belirtmek istiyorum,bayramdan önce grip olmuş,antibiyotik kullanmıştım,acaba bunlar da gecikme sebebi olabilir mi???

ve ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bir belirti yok...sadece kasıklarım da hafiften bir sancı var...

merhaba sanırım büyük çoğunluğunuz hamile ve bebişlerini kucaklarına almaya az vakitleri kalmış
ben henüz net bir sonuç almamış olmakla birlikte en son regl tarihim 14 aüustos olduğunu düşünürsek gecikmiş bir regl tarihi ile karşı karşıyayım...

Bir de şunu belirtmek istiyorum,bayramdan önce grip olmuş,antibiyotik kullanmıştım,acaba bunlar da gecikme sebebi olabilir mi???

hayatım öncelikle hoşgeldin..opuyorumnanaktan
evet bircoğumuz hamile :CüvCüv:bircoğumuzda hamile kalmak için uğraşıyo..:gitme:
senin sorununu gelince eğer hamileysen idrar testinde cıkar.:emir_bebek:.burda bircok arkadaşımız adetinden 1 2 gün önce yaptıkları halde cıktı..:CüvCüv:
antibiyotik kullandım diyosun bende antibiyotik kullandığım zaman adetim 1 hafta gecikirdi ama tabi bu demek değilki her bünyede aynı olucak..:umursamaz:
bence en garanti sonuc kan verip kanda baktırmak.yerimseniben.ama hamileysen zaten idrar testinde silik dahi olsa cıkar..hayırlısı olsun inş. canım..:Saruboceq:

adet tarihin gecmiş cnm idrar testi yap bence. bebiş istiyomusun

kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool: :nazar:

adaer, sabah ilk idrarın ile test yap evde. ama hassas bi prodüktör al derim
çıkmazsa kan testi yaptır. adetin gecikti ise.

benimde kasıklarda ağrı ile başlamıştı. adet olucam sandım hamile kaldım:icecream:

X