arkadaslar bir şey soracağım
bebek istiyorum doktora gideceğim cuma günü ama regl olma ihtimalim yüksek bu ara
regl iken gitsem ne olur yanlış bir zaman mı olur
ayrıca doktor hangi testleri istiyor yani bebek istiyoruz diye gittiğimizde ne yapıyor doktorlar
teşekkürler canım mesaj yolluyorum burdankaydirigubbakcemile2
Bu Linke Tıkla
Yardim > Bize Ulaşın
Burdaki Kutuyu İşaretle
Alıcıyım: Teklif vermek / Ürün alacağım / Ürün aldım
Ürün arama, HemenAL!, ödeme işlemleri, kullanıcı profili, satıcı veya ürünle ilgili sorunlar
Aşşaığdan Devam Et Butonuna Bas
Ordan Kendine Herhangi Bi Başlık Seç Konu Ne İle Alakalıysa
Sonra Tekrar Devam Eti Tıkla
Sorunuzun cevabını yukarıdaki başlıklar altında bulamadıysanız, Destek Hattımıza mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Seçeneği İle Mesaj Yolla
mail attım canım inş. iki yollamazlar kredi kartından ödemeyi yaptım kargoyu bekliyo yazıyo üst tarafta mesaj gönderden mesaj yolladım nasıl gidiyor hamilelikŞeniz
arkadaslar bir şey soracağım
bebek istiyorum doktora gideceğim cuma günü ama regl olma ihtimalim yüksek bu ara
regl iken gitsem ne olur yanlış bir zaman mı olur
ayrıca doktor hangi testleri istiyor yani bebek istiyoruz diye gittiğimizde ne yapıyor doktorlar
slm yawrular bi bakıp çıkcam varmı bi degişiklik
evet canım doğru..hadi hayırlısı olsun artık seninle bebişin...
Allah Razı Olsun Canımm Darısı Hepinizin Başına İnşallah :Saruboceq:
ayyy yataktan kalkabildim sonunda..nasıl bi ağrıdır bu yaaa saatlerdir geçmedi..şimdi biraz meyve yiyip,yemek yapıcam...
e siz neler yaptınız ben yokken
hatçemmm aldınmı kız sexsüüü donlar :))
benim kociş eve geldi az önce bişiler almak için,bende yeni duş alıp çıkmıştım :))
sıkıştırdı beni çok fena ama aşağıda arkadaşı bekliyordu
birazdan geliyorum dedi ve gitti kaydirigubbakcemile3
ayyy yataktan kalkabildim sonunda..nasıl bi ağrıdır bu yaaa saatlerdir geçmedi..şimdi biraz meyve yiyip,yemek yapıcam...
e siz neler yaptınız ben yokken
hatçemmm aldınmı kız sexsüüü donlar :))
benim kociş eve geldi az önce bişiler almak için,bende yeni duş alıp çıkmıştım :))
sıkıştırdı beni çok fena ama aşağıda arkadaşı bekliyordu
birazdan geliyorum dedi ve gitti kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır yokdum şimdi bigirdim çıkarım birtazdan haber vereyim dedim bebişimde bende iyiyiz çok şükür yeni hamişlerimiz var hayırlı olsun diyeyimmm sizleri çok özledim
Sen Birde Satıcıy Mesaj Gönder Canım
Yanlışlıkla Oldu Ben Birtane Alıcam Lütfen Bana Birtane Yollayın Diye
Bende Aşşağıda Ayrıntılı Anlatmıştım Ama Gerek Kalmamış
Hamilelik İyi Gidiyo Canım Biraz Heyecanlıyım Birazda Duygusal :çok üzgünüm:
Sen Nasılsın opuyorumnanaktan
derencim iptal ettirdim mesaj geldi hotmailime banada biras yüksek geldi olabiler neden olmasınHoşgeldin Canım opuyorumnanaktan
Bişey Sorcam Sana Ben Adet Tarihim Geçeli 10 Gün Oldu Benim Değerim 5.900 Bana Biraz Yüksek Geldi Sence ikiz Olma Şansı Varmı Senin Değerin Ne Durumlardaydı Acaba ohaoldumsmile
Hoşgeldin Canım opuyorumnanaktan
Bişey Sorcam Sana Ben Adet Tarihim Geçeli 10 Gün Oldu Benim Değerim 5.900 Bana Biraz Yüksek Geldi Sence ikiz Olma Şansı Varmı Senin Değerin Ne Durumlardaydı Acaba ohaoldumsmile
herkese benden iyi akşamlar hepünüzü öptüm
derencim iptal ettirdim mesaj geldi hotmailime banada biras yüksek geldi olabiler neden olmasın
deren senin değerin normal canım. benim 2 gün gecikmişti 607 idi 4. günde 1647 oldu. yani 2,5 kat artıyor her iki günde bir. bana dr um demişti. seninki tekil gebeliğe benziyor. tabi Topukluayakkabi daha iyi bilir:icecream:
canım benim adetim 4 gün geçmişti ve değerim 5587 çıkmıştı.doktorumu arayıp değerimi söylediğimde iki yada üç geliyor dedia.s doktorun bişey söylemediyse,bir iki haftaya kadar öğrenirsin kaç tane miniğin olduğunu