Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr bende meyvemi yedim şimdi mutfağa geçiyorum..kociş de gelir şimdi kesinbayanssulusmile yemekleri hemencik hazırlayıp,kendimi de yemek öncesi aperatif olarak hazırlamam gerekbayanssulusmile
öpüyorum hepiniziii

Kızlar Ben Kaçıyorum Hepinizi Çok Öpüyorum Kendinize Çok İyi Bakın İyi Akşamlar a.s.:1hug:
güle gülee canımmm.....iyi akşamlar sende iyi bak bebişe ve kendine..
kızlarr bende meyvemi yedim şimdi mutfağa geçiyorum..kociş de gelir şimdi kesinbayanssulusmile yemekleri hemencik hazırlayıp,kendimi de yemek öncesi aperatif olarak hazırlamam gerekbayanssulusmile
öpüyorum hepiniziii

kolay gelsinnn kızzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
koçişin gelmeden hazırla kendini bakim hadiiii..sempatiksalakcinni

enemm kimseciklerr kalmamışşş gökçemm bi sen burdasınn cnmm hoşgeldinnn nasılsınnnopuyorumnanaktan

gökcecim yemek hazırlıyodum daha şimdi gördüm..:hulya:
canım cok gecmiş okudum urumunu allah yardımcın olsun..:Saruboceq:
ama inan hiçbirşey cıkmıcak sadece dr. aklınızda soru işareti kalmasın diye istemiştir amniyomsentezi...boshayallersmile
sen kalbini ve içini rahat tutt..:teselli:

ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...

hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk

gökcecim bende amniosentez yaptırmıs biri olark yazyorum canım. içini ferah tut eminim sonucun güzel çıkar benim gibi. benim degeri çok riskliydi o yüzden yaptırmıstım.biraz sıkıntılı günler geciyor.dualarım seninle canım.
soracagın birsey olursa özelden yaz canım.
öpüyorum seni

Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarında Adaçayı içmeleri faydalıymışş :sm_cool: ama günde 3 fincandan fazlası zararlıymışşşa.s

kızlar bizim sitenin kapıcısının eşi çatıdan düştü durumu çok ağır ya 2 tane evladı var biri kız biri erkek kız olan ustelık bıraz özürlü ya bisey olursa o çocuklar ne olacak ALLAH evlatlarına bagıslasın onu cok uzgunum cok:sinifsinif:

kızlar bizim sitenin kapıcısının eşi çatıdan düştü durumu çok ağır ya 2 tane evladı var biri kız biri erkek kız olan ustelık bıraz özürlü ya bisey olursa o çocuklar ne olacak ALLAH evlatlarına bagıslasın onu cok uzgunum cok:sinifsinif:

ayyyy cok gecmiş olsun yaaa allahım evlatlarına bağışlasın..
catıda ne işi vardıkii...ayyy allahım yaa sen koruuu ne kadar acı..

ayyy çokk kötüü olmuşşş yaaa allah evlatlarına bağışlasınnn sen gördünmü yoksa düştüğünüü ayy aman yarabbimm yaaa çok feciii bişiii :sinifsinif: inşallahh iyileşir yaaa bir an evvell:Saruboceq:

ayyyy cok gecmiş olsun yaaa allahım evlatlarına bağışlasın..
catıda ne işi vardıkii...ayyy allahım yaa sen koruuu ne kadar acı..

ayyy çokk kötüü olmuşşş yaaa allah evlatlarına bağışlasınnn sen gördünmü yoksa düştüğünüü ayy aman yarabbimm yaaa çok feciii bişiii :sinifsinif: inşallahh iyileşir yaaa bir an evvell:Saruboceq:

yok ben görmedim allahtan ama acı çığlıklarını duyan komşular var ben bugun teyzemın gelınıne gııyordum gun vardı bı cıktım herkes dısarda ne oldu dedım hayırdır toplandınız kapıcının karısı çatıyı temızlerken asagı dusmus dedıler ben sok oldumakannehir nasıl acaba dedım walla bız kapıcıyı gorduk zıllerımıze bastı bız gıdıyoruz hastaneye cocuklara gozkulak olun ne zaman gelırım bellı olmaz demıs ustu bası kan ıcındeymıs kapıcının karısını gormedım arabaya koyup hastaneye goturduler hala yoklar :sinifsinif: haberde yok özurlu kıza gezmeden donuste kapının onundeydı dedım annen geldımı hyır annem pazara gıttı gelıcek sımdı dedı o kadar kotu oldum kı:gitme: sonra baktım balkondan anneannelerı geldı toplarladı cocukları eve goturdu off off:sinifsinif:

yok ben görmedim allahtan ama acı çığlıklarını duyan komşular var ben bugun teyzemın gelınıne gııyordum gun vardı bı cıktım herkes dısarda ne oldu dedım hayırdır toplandınız kapıcının karısı çatıyı temızlerken asagı dusmus dedıler ben sok oldumakannehir nasıl acaba dedım walla bız kapıcıyı gorduk zıllerımıze bastı bız gıdıyoruz hastaneye cocuklara gozkulak olun ne zaman gelırım bellı olmaz demıs ustu bası kan ıcındeymıs kapıcının karısını gormedım arabaya koyup hastaneye goturduler hala yoklar :sinifsinif: haberde yok özurlu kıza gezmeden donuste kapının onundeydı dedım annen geldımı hyır annem pazara gıttı gelıcek sımdı dedı o kadar kotu oldum kı:gitme: sonra baktım balkondan anneannelerı geldı toplarladı cocukları eve goturdu off off:sinifsinif:

ayy çok kötü yaaa allah yardımcısı olsun kadınınnbilmiyorumkismile

off yaa ne acıı allahım acil şifalar versin..:Saruboceq:
evlatlarına bağışlasın onu...:gitme::gitme:

X