Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben geldimm bu arada öpüyorumm sizii yalap şalappppŞenizŞeniz

Herkezee Selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Hastanedeydim Bugün Kesemizi Gördük 6-7 mm Dedi Doktor Bhcg Sonucumuzda 5.950 Çıktı Herşey Normal Sanırım Doktora Göre 5 -6 Haftalık Hamileyim Bana Göre 3-4 Haftalık Şimdi Soranlara Ben Kaç Haftalık Hamileyim Diyecem Kızlar Yaaa bilmiyorumkismile

Doktor Adet Tarihinden İtibaren Hesaplıyo Ben Yumurtlamaya Göre Hesaplıyorum fisfisfis

bayramdan sonramı wuuwwwww uzun değil mi delikafaduldendelikafadulden
ayyy bugün resmen bakar kör oldum galiba..kafamçokkarıştı
kız şimdi fark ettim bayramdan sonra diye..sempatiksalakcinni
amannn salakmıyım ne memleket dönüşü hayatım..akannehir
anladın sanırım....kaydirigubbakcemile5

Hastanedeydim Bugün Kesemizi Gördük 6-7 mm Dedi Doktor Bhcg Sonucumuzda 5.950 Çıktı Herşey Normal Sanırım Doktora Göre 5 -6 Haftalık Hamileyim Bana Göre 3-4 Haftalık Şimdi Soranlara Ben Kaç Haftalık Hamileyim Diyecem Kızlar Yaaa bilmiyorumkismile

Doktor Adet Tarihinden İtibaren Hesaplıyo Ben Yumurtlamaya Göre Hesaplıyorum fisfisfis

hayatım normalde heryerde adet başlangıcından sayılır...:emir_bebek:
yani 1 ay 1haflaık hamilesin toparlama 1,5 aylık....:CüvCüv:

gözünaydınn ohh ne güzel herşey yolundaymışşş:nazar:a.s.soranlarada doktorun dediğini sölücen bence onlarda yanılmaa olmaz genelde ee bide ultrosonla bakmıştıı kesin yaniii belki yumutlamadan önce kaldın yanii reglin bittikten hemen sonraa belli olmazz çok öyle kalanlarrzemuszemus

kıslar ya o ovalasyon testlerinden aldım ama yanlışlıkla iki tane gitti gidiyordan ödemem yapıldı hemen ve kargo bekliyor sizce nasıl iptal ettiirecem bir tanesini ilk defa alış veriş yaptımda:sinifsinif:

hayatım cuma allah izin verirse memlekete gidiyom...pazarda sadece salı günleri oluyo..
ondan anca gelince yollarım...boshayallersmile

tamam gelince liste yaparım hepinize yollarım..:lepi:

olsuuuuuunnnn canııım geç olsun güç olmasın olsunda :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hoşgeldinn balım...opuyorumnanaktan

kıslar ya o ovalasyon testlerinden aldım ama yanlışlıkla iki tane gitti gidiyordan ödemem yapıldı hemen ve kargo bekliyor sizce nasıl iptal ettiirecem bir tanesini ilk defa alış veriş yaptımda:sinifsinif:

enemmmm kaça aldınn kızzzzz bende alcam ama cesaret edemedimmeyvahedigeldismile kocişin kredi kartı kullanmama karşı alerjisi varrda sonradan oldu buu alerjiiiisempatiksalakcinni vykuatlarım oldudaaaa:eek:

hayatım normalde heryerde adet başlangıcından sayılır...:emir_bebek:
yani 1 ay 1haflaık hamilesin toparlama 1,5 aylık....:CüvCüv:

Anladım Canım O Zaman Bu Gebelik Hesaplayıcıları Doğrudur Demi ohaoldumsmile
Son Adet Tarihimin İlk Gününü Girdiğimde 5 Hafta 5 Günlük Gösteriyo
5 Haftalık Oluncada Bebeğin Kesenin İçinde Görülmüş Olması Gerekiyo Ama Benimki Daha Gözükmedi 10 Gün Sonra Gel Dediler Amma Karışık Yaf benneyaptımki

slm yawrular bi bakıp çıkcam varmı bi degişiklik

gözünaydınn ohh ne güzel herşey yolundaymışşş:nazar:a.s.soranlarada doktorun dediğini sölücen bence onlarda yanılmaa olmaz genelde ee bide ultrosonla bakmıştıı kesin yaniii belki yumutlamadan önce kaldın yanii reglin bittikten hemen sonraa belli olmazz çok öyle kalanlarrzemuszemus

Doğru Canım Biliyorum Adetten Sonra Hamiş Kalanlar Çok
Ama Ben Ağustosun 20 de Kan Testinde Baktırdım 0.1 Çıktı
25 de Baktırdım 117.9 Çıktı Yumurtlama Günümde Ayın 21. Di
Eğer Kan Testinde Yanılma Payı Yoksa bilmiyorumkismile
Benim Hesabıma Göre 21. De Kaldım Yani Kan Testinden Dolayı Eminim 3,5 Haftalık Olduğuna :emir_bebek:

İletişim Bölümünden Hemen Mail At Canım Siparişin Birini İptal Etmek İstiyorum Diyeboshayallersmile

valla canım hiç bilmiyorum ama bana özel var orda senin kendi hesabın ordan bakabilrisin..
bence siteye hemen msj at onlar yardımcı olular..
biz öyle bir sorun yaşamadık...

enemmmm kaça aldınn kızzzzz bende alcam ama cesaret edemedimmeyvahedigeldismile kocişin kredi kartı kullanmama karşı alerjisi varrda sonradan oldu buu alerjiiiisempatiksalakcinni vykuatlarım oldudaaaa:eek:
valla gayet rahat aldık biz bir sorun yaşamadık..sadece aldığınız şeyi hafta içi verinki hafta içinde gelsin hafta sonu verinde pazartesi işleme geciyo..
[/B]

Anladım Canım O Zaman Bu Gebelik Hesaplayıcıları Doğrudur Demi ohaoldumsmile
Son Adet Tarihimin İlk Gününü Girdiğimde 5 Hafta 5 Günlük Gösteriyo
5 Haftalık Oluncada Bebeğin Kesenin İçinde Görülmüş Olması Gerekiyo Ama Benimki Daha Gözükmedi 10 Gün Sonra Gel Dediler Amma Karışık Yaf benneyaptımki

evet canım doğru..hadi hayırlısı olsun artık seninle bebişin...:emir_bebek:

İletişim Bölümünden Hemen Mail At Canım Siparişin Birini İptal Etmek İstiyorum Diyeboshayallersmile[/B]

mail attım canım inş. iki yollamazlar kredi kartından ödemeyi yaptım kargoyu bekliyo yazıyo üst tarafta mesaj gönderden mesaj yolladım nasıl gidiyor hamilelikŞeniz

arkadaslar bir şey soracağım
bebek istiyorum doktora gideceğim cuma günü ama regl olma ihtimalim yüksek bu ara
regl iken gitsem ne olur yanlış bir zaman mı olur
ayrıca doktor hangi testleri istiyor yani bebek istiyoruz diye gittiğimizde ne yapıyor doktorlar

Bu Linke Tıkla
Yardim > Bize Ulaşın

Burdaki Kutuyu İşaretle

Alıcıyım: Teklif vermek / Ürün alacağım / Ürün aldım

Ürün arama, HemenAL!, ödeme işlemleri, kullanıcı profili, satıcı veya ürünle ilgili sorunlar

Aşşaığdan Devam Et Butonuna Bas

Ordan Kendine Herhangi Bi Başlık Seç Konu Ne İle Alakalıysa

Sonra Tekrar Devam Eti Tıkla

Sorunuzun cevabını yukarıdaki başlıklar altında bulamadıysanız, Destek Hattımıza mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Seçeneği İle Mesaj Yolla

X