Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım cuma allah izin verirse memlekete gidiyom...pazarda sadece salı günleri oluyo..bayramdan sonramı wuuwwwww uzun değil mi delikafaduldendelikafadulden
:lepi::lepi::lepi:bendeee istiyorummmmmm
ayyy bugün resmen bakar kör oldum galiba..kafamçokkarıştıbayramdan sonramı wuuwwwww uzun değil mi delikafaduldendelikafadulden
Herkezee Selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Hastanedeydim Bugün Kesemizi Gördük 6-7 mm Dedi Doktor Bhcg Sonucumuzda 5.950 Çıktı Herşey Normal Sanırım Doktora Göre 5 -6 Haftalık Hamileyim Bana Göre 3-4 Haftalık Şimdi Soranlara Ben Kaç Haftalık Hamileyim Diyecem Kızlar Yaaa bilmiyorumkismile
Doktor Adet Tarihinden İtibaren Hesaplıyo Ben Yumurtlamaya Göre Hesaplıyorum fisfisfis
kızlarr ben geldimm bu arada öpüyorumm sizii yalap şalappppŞenizŞeniz
Herkezee Selamlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Hastanedeydim Bugün Kesemizi Gördük 6-7 mm Dedi Doktor Bhcg Sonucumuzda 5.950 Çıktı Herşey Normal Sanırım Doktora Göre 5 -6 Haftalık Hamileyim Bana Göre 3-4 Haftalık Şimdi Soranlara Ben Kaç Haftalık Hamileyim Diyecem Kızlar Yaaa bilmiyorumkismile
Doktor Adet Tarihinden İtibaren Hesaplıyo Ben Yumurtlamaya Göre Hesaplıyorum fisfisfis
hoşgeldinn balım...opuyorumnanaktan
hayatım cuma allah izin verirse memlekete gidiyom...pazarda sadece salı günleri oluyo..
ondan anca gelince yollarım...boshayallersmile
tamam gelince liste yaparım hepinize yollarım..:lepi:
hoşgeldinn balım...opuyorumnanaktan
kıslar ya o ovalasyon testlerinden aldım ama yanlışlıkla iki tane gitti gidiyordan ödemem yapıldı hemen ve kargo bekliyor sizce nasıl iptal ettiirecem bir tanesini ilk defa alış veriş yaptımda:sinifsinif:
hayatım normalde heryerde adet başlangıcından sayılır...
yani 1 ay 1haflaık hamilesin toparlama 1,5 aylık....:CüvCüv:
gözünaydınn ohh ne güzel herşey yolundaymışşşa.s.soranlarada doktorun dediğini sölücen bence onlarda yanılmaa olmaz genelde ee bide ultrosonla bakmıştıı kesin yaniii belki yumutlamadan önce kaldın yanii reglin bittikten hemen sonraa belli olmazz çok öyle kalanlarrzemuszemus
kıslar ya o ovalasyon testlerinden aldım ama yanlışlıkla iki tane gitti gidiyordan ödemem yapıldı hemen ve kargo bekliyor sizce nasıl iptal ettiirecem bir tanesini ilk defa alış veriş yaptımda:sinifsinif:
valla canım hiç bilmiyorum ama bana özel var orda senin kendi hesabın ordan bakabilrisin..kıslar ya o ovalasyon testlerinden aldım ama yanlışlıkla iki tane gitti gidiyordan ödemem yapıldı hemen ve kargo bekliyor sizce nasıl iptal ettiirecem bir tanesini ilk defa alış veriş yaptımda:sinifsinif:
valla gayet rahat aldık biz bir sorun yaşamadık..sadece aldığınız şeyi hafta içi verinki hafta içinde gelsin hafta sonu verinde pazartesi işleme geciyo..enemmmm kaça aldınn kızzzzz bende alcam ama cesaret edemedimmeyvahedigeldismile kocişin kredi kartı kullanmama karşı alerjisi varrda sonradan oldu buu alerjiiiisempatiksalakcinni vykuatlarım oldudaaaa
[/B]
Anladım Canım O Zaman Bu Gebelik Hesaplayıcıları Doğrudur Demi ohaoldumsmile
Son Adet Tarihimin İlk Gününü Girdiğimde 5 Hafta 5 Günlük Gösteriyo
5 Haftalık Oluncada Bebeğin Kesenin İçinde Görülmüş Olması Gerekiyo Ama Benimki Daha Gözükmedi 10 Gün Sonra Gel Dediler Amma Karışık Yaf benneyaptımki
İletişim Bölümünden Hemen Mail At Canım Siparişin Birini İptal Etmek İstiyorum Diyeboshayallersmile[/B]
slm yawrular bi bakıp çıkcam varmı bi degişiklik