Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar bir şey soracağım
bebek istiyorum doktora gideceğim cuma günü ama regl olma ihtimalim yüksek bu ara
regl iken gitsem ne olur yanlış bir zaman mı olur
ayrıca doktor hangi testleri istiyor yani bebek istiyoruz diye gittiğimizde ne yapıyor doktorlar

canım doktor saten adetsizken ghitsen bile adetli gel diyor adetin 3. günü gidersen daha iyi olur

Bu Linke Tıkla
Yardim > Bize Ulaşın

Burdaki Kutuyu İşaretle

Alıcıyım: Teklif vermek / Ürün alacağım / Ürün aldım

Ürün arama, HemenAL!, ödeme işlemleri, kullanıcı profili, satıcı veya ürünle ilgili sorunlar

Aşşaığdan Devam Et Butonuna Bas

Ordan Kendine Herhangi Bi Başlık Seç Konu Ne İle Alakalıysa

Sonra Tekrar Devam Eti Tıkla

Sorunuzun cevabını yukarıdaki başlıklar altında bulamadıysanız, Destek Hattımıza mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Seçeneği İle Mesaj Yolla
teşekkürler canım mesaj yolluyorum burdankaydirigubbakcemile2

mail attım canım inş. iki yollamazlar kredi kartından ödemeyi yaptım kargoyu bekliyo yazıyo üst tarafta mesaj gönderden mesaj yolladım nasıl gidiyor hamilelikŞeniz

Sen Birde Satıcıy Mesaj Gönder Canım
Yanlışlıkla Oldu Ben Birtane Alıcam Lütfen Bana Birtane Yollayın Diye
Bende Aşşağıda Ayrıntılı Anlatmıştım Ama Gerek Kalmamış :KK1:
Hamilelik İyi Gidiyo Canım Biraz Heyecanlıyım Birazda Duygusal :çok üzgünüm:
Sen Nasılsın opuyorumnanaktan

arkadaslar bir şey soracağım
bebek istiyorum doktora gideceğim cuma günü ama regl olma ihtimalim yüksek bu ara
regl iken gitsem ne olur yanlış bir zaman mı olur
ayrıca doktor hangi testleri istiyor yani bebek istiyoruz diye gittiğimizde ne yapıyor doktorlar

Ben İlk Gittiğimde Hormon Testleri İçin Adetin 3. Günü Gel Demişti Doktor Bence Sizde Öyle Yapın Adetin 3. Günü Gidin :eek:

kızlar ben çıkmak zorundayımmmopuyorumnanaktan
gelirim tekrar fırsat budummu:eek:

slm yawrular bi bakıp çıkcam varmı bi degişiklik

kuşum yaaa görmemişimm..opuyorumnanaktan
hoşgeldinn..Şeniz
bizden bir haber yok yavyum hastanede yatıyo düşük riski var sadece bu..bilmiyorumkismile
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlik..:CüvCüv:

ayyy yataktan kalkabildim sonunda..nasıl bi ağrıdır bu yaaa saatlerdir geçmedi..şimdi biraz meyve yiyip,yemek yapıcam...
e siz neler yaptınız ben yokken
hatçemmm aldınmı kız sexsüüü donlar :))
benim kociş eve geldi az önce bişiler almak için,bende yeni duş alıp çıkmıştım :))
sıkıştırdı beni çok fena ama aşağıda arkadaşı bekliyordu:KK1:
birazdan geliyorum dedi ve gitti kaydirigubbakcemile3

ayyy yataktan kalkabildim sonunda..nasıl bi ağrıdır bu yaaa saatlerdir geçmedi..şimdi biraz meyve yiyip,yemek yapıcam...
benim kociş eve geldi az önce bişiler almak için,bende yeni duş alıp çıkmıştım :))

hoşgeldin balımm gecmiş olsun...zemuszemus
aldım kızzzz koçişin ağzının suları akıştı işe gidecekti öğlen arası kandıramadım..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
artıkın yarına bakıcaz caresine...:kedi::kedi:
sende bekle gelir seninkisi o halde görüpte bırakıcanı hiç sanmammmm..:umursamaz:aklinialirimsmile

kızlar :) göztepe salı pazarı kaynıodu yine süper şeyler vardı yaaaaaaaaaa. hamilelikten hiç bişi alamadım. süper kıyafetler vardı

Hoşgeldin Canım opuyorumnanaktan
Bişey Sorcam Sana Ben Adet Tarihim Geçeli 10 Gün Oldu Benim Değerim 5.900 Bana Biraz Yüksek Geldi Sence ikiz Olma Şansı Varmı Senin Değerin Ne Durumlardaydı Acaba ohaoldumsmile

mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır yokdum şimdi bigirdim çıkarım birtazdan haber vereyim dedim bebişimde bende iyiyiz çok şükür yeni hamişlerimiz var hayırlı olsun diyeyimmm sizleri çok özledim

mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır yokdum şimdi bigirdim çıkarım birtazdan haber vereyim dedim bebişimde bende iyiyiz çok şükür yeni hamişlerimiz var hayırlı olsun diyeyimmm sizleri çok özledim

hoşgeldinn canım iyi olmanıza sevindim..
evet bu son zamanlarda yeni gelen iki arkadaşımız hamile eskilerdende su,sarılale yani fatoş ve yavyum yani elif hamile ama elif düşük riski var hastanede yatıyo..
seninde doğuma az bir zaman kaldı allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına alamayı nasip etsin..

Sen Birde Satıcıy Mesaj Gönder Canım
Yanlışlıkla Oldu Ben Birtane Alıcam Lütfen Bana Birtane Yollayın Diye
Bende Aşşağıda Ayrıntılı Anlatmıştım Ama Gerek Kalmamış :KK1:
Hamilelik İyi Gidiyo Canım Biraz Heyecanlıyım Birazda Duygusal :çok üzgünüm:
Sen Nasılsın opuyorumnanaktan

Bişey Sorcam Sana Ben Adet Tarihim Geçeli 10 Gün Oldu Benim Değerim 5.900 Bana Biraz Yüksek Geldi Sence ikiz Olma Şansı Varmı Senin Değerin Ne Durumlardaydı Acaba ohaoldumsmile
derencim iptal ettirdim mesaj geldi hotmailime banada biras yüksek geldi olabiler neden olmasın

canım benim adetim 4 gün geçmişti ve değerim 5587 çıkmıştı.doktorumu arayıp değerimi söylediğimde iki yada üç geliyor dedia.s doktorun bişey söylemediyse,bir iki haftaya kadar öğrenirsin kaç tane miniğin olduğunu:emir_bebek:

deren senin değerin normal canım. benim 2 gün gecikmişti 607 idi 4. günde 1647 oldu. yani 2,5 kat artıyor her iki günde bir. bana dr um demişti. seninki tekil gebeliğe benziyor. tabi Topukluayakkabi daha iyi bilir:icecream:

derencim iptal ettirdim mesaj geldi hotmailime banada biras yüksek geldi olabiler neden olmasın

Gözün Aydın Canım a.s.

Benim Babam İkizmiş Doktor Çocuklarından Birtanesinde Mutlaka Görülür Demiş Babama gamyoncuiremsu
Ailede Hiç Kimsede Yok Acaba Bende Olabilirmi Diye Meraklanıyorum :1hug:

deren senin değerin normal canım. benim 2 gün gecikmişti 607 idi 4. günde 1647 oldu. yani 2,5 kat artıyor her iki günde bir. bana dr um demişti. seninki tekil gebeliğe benziyor. tabi Topukluayakkabi daha iyi bilir:icecream:

2.Günde Benimkide 420 Di Canım O zaman Normal Şimdi Böyle Olması Hatta Senin Değere Göre Daha Azmış Benim Değerler kaydirigubbakcemile3

canım benim adetim 4 gün geçmişti ve değerim 5587 çıkmıştı.doktorumu arayıp değerimi söylediğimde iki yada üç geliyor dedia.s doktorun bişey söylemediyse,bir iki haftaya kadar öğrenirsin kaç tane miniğin olduğunu:emir_bebek:

Senin Değerini Okuyunca Kendi Değerimin Olmadığını Anladım sırnaşık şey
Şaka Bir Yana Evt Gözle Görülür Derecede Fark Var Değerler Arasında Sorumu Geri Aldımmm kaydirigubbakcemile3

Kızlar Ben Kaçıyorum Hepinizi Çok Öpüyorum Kendinize Çok İyi Bakın İyi Akşamlar a.s.:1hug:

X