Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasıl yapılmıyo kızkardeşim gününü aldı yapılıyo yanlış anlamış olmasınlar ?
çok enteresan
bu arada 29 mayıs hastanesinden randevu alırkende gittiğinde de kendi doktorun oldugunu
ve ayrıntılı usg istediğini belirt zaten doktorun usg için sevk kagıdı yazmıstır onu göster
yani sadece ultrason ücreti öde....bazıları yanlış anlıyo 29 mayıs hastanesındekı doktorada muayane oluyo orda öle yapma sakın ayrıyeten muayene ücreti alırlar...
sen sadece ult. gireceğini üstüne basa basa belirt tamam mı canım öyle arkadaşlar olmuş çünkü kk dan :)
lucky88. 1 sene çocuğunuz olmazsa dr dan yardım alabiliyosunuz. hamşle kalmadan önce folik asit kullanabilirsin. bu arada ne zamandr bebek deniyosunuz?
evet yanlış anlamış olabilirler daha sonra tekrar arıcam.
dr um sevk kağıdı yazdı ama bakırköyde bir yer orası bana çok pahalı geldiği için gitmeyi düşünmüyorum yinede bu sevk kağıdını göstersem sorun olurmu ki acaba bilmiyorumkismile
cevabın için çok tşk ederim.aslında biz deneme falan yamıyoruz korunmadan ilişkiye giriyoruz ama eşim geçenler öle deyince benimde kafama takıldı aslında eşimde istiyo bende ama çocuk yapalım diye bi çalışma yapmadık.böle bi düşüncemiz olmadı.acaba bi sıkıntımı var
Ben bundan aldım hayatım, 30 ovulasyon+10 gebelik testi var yerimseniben
ortada hiç bişi yokken evhama kapılmanız yersizlmaz: moral bozukluğu ve stres, süreci geciktirir. ovulasyon(yumurtlama) günlerini takip et o günler arasında ilişk. gir. hihoyyyt
belki o günlere denk gelmiyordur ya da doğum kontrol hapı kullandıysan bu nedenlede gecikme yaşanmış olabilir. ama şunu unutma bebek için en büyük tehlike strestir bilmiyorumkismile içini rahat tut. çocuk istiyosun die ilk birliktelikte olcak die bişi yok.eh biraz çaba istiyor bu işleryerimseniben
Kızlar canım çok sıkkın yaa :sinifsinif: bu ovulasyon testlerinin 3 gündür pozitif çıkması hiç normal değil yaa, şimdi araştırdım biraz birinin 8-10 gün boyunca hep pozitif çıkmış ovulasyon testleri, hatta acaba hamile miyim diye düşünmüş, kan tesri yaptırmış ve yumurlamadığını öğrenmiş, pko.lularda lh seviyesi böyle artıyomuş ama yumoş çatlayamıyomuş :sinifsinif: acaba benimki de mi çatlayamıyo yaaa bilmiyorumkismile ne kadar sevinmiştim oysa pozitifi görünce :gitme:
aaaaaaaaaa biraz önce okudum gökceyle yavyuma kızıyıdun şimdi sıra sende heraldee:mymeka:klava:
canım ben adetime yakın dr. gittiğimde catlamamış catlamak üzere bir yumrtam olduğu gördük..kaydirigubbakcemile2yani hemen stres yapma belki o testlerden o şekilde kaynaklanıyo sen bu akşam ve yarında yap bakalım nasıl cıkıcak..yerimseniben
belki birden falz yumurtan oluştu o yüzden art arda catladığı için hala pozitifi gösteriyo..:lepi:
hem hemen stres yapma bekle ve gör..sengözlerimebaksanabtamammı kuşummmmmolumunekankayizsmile
kızlarrrr ben geldimmmmm...opuyorumnanaktan
pazardan sexsi donlar ve atletler aldım koçişe gösterdim ağzının suları aktı valla...:kedi::kedi:
yarın bol ekşınlı günler bekliyo bizi..aklinialirimsmile.aklinialirimsmilebu gece nöbetci yarın evde ondan....bayanssulusmile
sizede alıcaktım ama gönderme sorun olcak diye vazgectim ama isteyen olursa parmak kaldırsın..:lepi:
ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...
hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk
evet bencede yarında pozitif cıkarsa gidersin.boshayallersmile..birde ultrasonla baktırırsın...sengözlerimebaksanabYa yok öyle çok üzülmedim, çalışmalara da devam edicez tabiki ama ne kadar sevinmiştim pozitifi görünce yumurtluyorum diye, şimdi 3 gündür pozitif olunca acaba mı dedim açıkçası :bbo: neyse artık, eğer yarın da pozitif çıkarsa doktora gidip bi ultrasonda baktıracam çatlamış mı çatlamamış mı yerimseniben
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn :lepi:
Neyse kızlar ben ekşına kaçıyom hadin görüşürük zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızlarrrr ben geldimmmmm...opuyorumnanaktan
pazardan sexsi donlar ve atletler aldım koçişe gösterdim ağzının suları aktı valla...:kedi::kedi:
yarın bol ekşınlı günler bekliyo bizi..aklinialirimsmile.aklinialirimsmilebu gece nöbetci yarın evde ondan....bayanssulusmile
sizede alıcaktım ama gönderme sorun olcak diye vazgectim ama isteyen olursa parmak kaldırsın..:lepi:
ben ben ben ben alkisalkisalkis
tamam sanada bayramdan sonrabayanssulusmile.okişmiii...yerimseniben
benim duyduğuma görede sperm 32 saat yaşarmış rahimde eğer iltihap felan yoksa yumurtada 24 saatte çatlarmışş yanii duydum sadece araştırmadımm belki doğruda olmayabilirboshayallersmileİyi de şekerim 3 gündür çift çizgi gösteriyo ovulasyon testi, e yumoş çatladıktan sonra da 24 saat içinde spermle buluşması lazım, nasıl bekliyim 2 gün yumoş gidiyo yaaaa akannehir akannehir akannehir
...inşallahh bebişinde hiç bişey çıkmaz canımm allah yardımcın olsunn boşa stres yapıp sıkma bebişiniide daha sonuç belli deill dualarım seninleeopuyorumnanaktanense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı
hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk
canım zatennkorunmasız ilişkiyle oluyo extadan bişey yapmadanda olabilir sadece ilişkiden sonra hemen duşa girme bel altına yastık koyy bi sorun yoksa bunlar yeterli zaten çocuğuk yapmayaboshayallersmilecevabın için çok tşk ederim.aslında biz deneme falan yamıyoruz korunmadan ilişkiye giriyoruz ama eşim geçenler öle deyince benimde kafama takıldı aslında eşimde istiyo bende ama çocuk yapalım diye bi çalışma yapmadık.böle bi düşüncemiz olmadı.acaba bi sıkıntımı var
:lepi::lepi::lepi:bendeee istiyorummmmmmkızlarrrr ben geldimmmmm...opuyorumnanaktan
Neyse kızlar ben ekşına kaçıyom hadin görüşürük zemuszemus zemuszemus zemuszemus