Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay_she, stres yaptım kız, kilo alcam die ehehehe. doğum sonrası kilolar zor verilio ,işte
bu arada kendi fotomu koyim avatarıma :) beni görmüş olursunuzz
ay_she, stres yaptım kız, kilo alcam die ehehehe. doğum sonrası kilolar zor verilio ,işte
bu arada kendi fotomu koyim avatarıma :) beni görmüş olursunuzz
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
yeliz kullanıcı paneline gir- ayarlar ve özellikler- avatarını değiştir
ay_she bn de senin gibi olurum valla. çok şişiyorum ya. göbeğim şimdiden 4 aylık oldu valla:teytey:
buda evlenmeden önceki halim :)
YA o gaz başka bide ödem var eller ayaklar şişiyo milletin göbeği çatlar benim ayak
bileklerim çatladı şişlikten kız....bi daha hamıle kaldıgımda tuzu azaltıcam kötü etkılıyo cunku beni....
ooo cix hatunmuşun kız maşallah tü tü tü :)
ay ne şans. keşke benimde ayağım çatlasana göbeğim çatlamasaopuyorumnanaktan
ense kalınlığında bıraz mılımlık fazlalıkk vee burnunda da mlımlık de olsa kısalık belırledı dr um... durumu detaylıca ızahh ettıı ve amnıosentezın bu gbı durumlarda kesın sonuç olduğunu vurguladıı...
hayatımdakı en kötu gunlerden brıydıı mafoldumben oracıkta duştummm ne olduğunu anlaymadımmm her şey çok normal ama bole bır duruum da var dıyıncee dr um yaptrıdıkk
hııı anladım canım inşallah faydasını görürsün..boshayallersmile
benede alneyse kızlarr ben kactım pazara cıkıcam gelrim yine öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3.
siz pazardan sexsi donlar alımmii..aklinialirimsmileaklinialirimsmile