Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tabii canım allah ol desin gerisi boş ama işte o hesapladığım dönem yok olunca işte ister istemez umutsuz bakıyo insanboshayallersmile ama ben gidene kadar devam edicem ekşınlaraa..:kedi::kedi:

aklinialirimsmileiyiii bol ekşınlı günler diliyelim sana o zamanyerimseniben

canlar, ben kaçar. yarın görüşürüz. çok öpüyorum sizi :)

iyigecelr cnm beniii gaz sacısı içindee sıkma kendini şekerimm sal gitsinnnn:1ninca:delikafadulden:roflol:
sonrada ben yapmadım dersinnn:dance:

bende çıkıyorumm gamzelimm görüşürük yarın öptümmmmmmmmmmm kocamannnŞeniz hade bayyyyyyyyyyyyy:eek:

kızlar günaydın,
günlerdir siteye giremiyorum,
bugün işyerinden gizli kaçak girebildim
evdeki pc de açamıyorum ben siteyi ya
kaç gündür bakımda diyordu
son üç gündür de bağlanmıyordu bile
akşam da URL Not Found diyor

ne olur bilen varsa özele mesaj atsın, evde açamıyorum ben siteyi ya
çıldırdım valla
en son 4 eylül de girebilmişim

bu arada hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum en içten dileklerimle

haberleri daha sonra bana özet geçerseniz sevinirim, ne var ne yok bilemiyorum dünyadan haberim yok vallahi

slm kızlar günaydın civan perçemi içmeye çalışıyorum ıyyyyyyyyyyyyyyyy iğrenç mişşşşşşşşşşşşş

günaydınnnn kızlarr hayırlı sabahlar....
yıldızcım civan percemini ne için içiyosun...

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr :sinifsinif: ya benim çok kafam karıştı 3 gündür hala çift çizgi gösteriyo bu ne böyle kaç günde çatlıyo bu yumurta yaa :bbo: :bbo: :bbo:

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr :sinifsinif: ya benim çok kafam karıştı 3 gündür hala çift çizgi gösteriyo bu ne böyle kaç günde çatlıyo bu yumurta yaa :bbo: :bbo: :bbo:

günaydınn canımmmm...opuyorumnanaktan...allah allah yaa neden öyle cıkıyokii demekki sırayla catlıyo senin yumuşlar...sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlarrrrrrrrrr :) sabah sabah canım peynirli börek çekti. bendeki mideye bak ehehe

merhaba canım hoş geldin topiğimizin güneşi:kahve:

hoşbulduk canımm :) estf yaa ben güneş gibi olabılır mıyım ben bı kere doğdum o hergün doğuyo ehehehe hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

günaydın canım senin yumoşlar çetin ceviz çıktı he :)

ya benımde 2 gündür fena midem bulanıyo sabahları sonra gecıyo anlamaıdm neden :bbo:

günaydın şekerlerr hoşgeldinizzzz..Şeniz.

hııı anladım canım inşallah faydasını görürsün..boshayallersmile

günaydın hatcaaammm :)

günaydın kızlarrrrrrrrrr :) sabah sabah canım peynirli börek çekti. bendeki mideye bak ehehe

günaydın canım benım canımda çekiyo ama yiyemem çünkü zayıflamaya çalışıyorum boshayallersmile

X