- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
heh bende baktım almak istiyorum ama ben kendiliğimden adet olamıyorum ve dolayısıyla yumurtlayamıyorum önce bunu çözmem lazımguclubacismilebayramşalım balımmmŞenizŞeniz
ayy sorma dün biraz okudum preseed topiğini bir tüpü kapalı olupta preseedle hamiş kalan bile var ee benimde kapalıya ondan umut oldu bana acıkcası..kaydirigubbakcemile2.hee seninde içinde varr özellikle eşlerin sperm düşüklüğünde cok faydalıymış coğu kişi bunula hamiş kamış acıkcası bende denicem ne kaybederizki hem zehzel hamşire o bile kullanmış kullandığı ay hamile kalmış..:CüvCüv:
ama işte ebay sitesinden almayı beceremedim eşimde güvenmediği için uğraşmak istemi,yo al türkiyeden diyo bakalım bugün tekrar denicem.eyvahedigeldismile.
sağol canımmŞenizŞeniz
ayşemm baktım bakmadığım yer kalmadı ama en uygun ebayda var 19.90 dolar yani cok uygun ama türkiye 130 tl yani arada o kadar cok fark varki neyse alıcam bir şekilde ama nası olucak bakalım..boshayallersmile
hoşbuldumm cnmmmopuyorumnanaktanmerhaba emoss hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3:lepi:ahyyyy çatlatmayın kendinizi kızlar göz göre göreeelmaz: ben kaşınırsam hemen elime krem alıyorum ne varsa krem hiç farketmez o anda ne geçerse elime kremle ovuyorum kaşınan yeri. hemen geçiyo zaten. gereksiz yere kuru kuru kaşımayın
yeni gelen arkadaşşlar hoşgeldinizzz...
zehsel canım ben senin kullandığını preseed topiğinde gördüm bende kullanıcam ama alma konusunu beceremedim gittigidiyorda kalmamış preseed,in kendi sitesinde 130 tl ama dışardan alınca daha uygun...
ovulasyon testide sipariş ettim inş. sende yaradığı gibi bendede yarar..
tabi önce allah ol dedikten sonra olucak bunlar sadece vesile...
senin kullandığın dişital testide araştırayım bakayım bir..
sağol canım...
evet canım senin önce bunu halletmen lazım zaten bu halloldukta sonra hiçbirşeye gerek bilme kalmıcam belki...heh bende baktım almak istiyorum ama ben kendiliğimden adet olamıyorum ve dolayısıyla yumurtlayamıyorum önce bunu çözmem lazımguclubacismile
hoşbulduk cicimmmopuyorumnanaktannasılsınnn:icecream:
zehselcim şimid baktın 7 adet 85 tl diyor pahalıymış aslında..peki nasıl uyguluyosun...diğerleri gibi idrarlamı yapılıyo ve 4 saat filan u içmeyin diyor diğerlerinde bundadamı öyle..
evet kendı sıtesınde pahalı canım gıttıgıdıyorda ucuzdu ama yok suan clear blue dıjıtal ovulasyon testı gıttıgıdyorda var canım ordan bakabılırsın tabıkı hersey vesıle önce Allah ım ol dicek gerısı her zaman bos zaten canım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur
evet canım senin önce bunu halletmen lazım zaten bu halloldukta sonra hiçbirşeye gerek bilme kalmıcam belki...
canım ben alırken 60tl ıdı ama pahalılasmıs suan evet ıdrarla yapılıyo tatlım ben yıne 4 saat idrarımı tutmustum hiç su içmeden öle yapıyodum canım akıntımdan az çok anlıyodum testı öle yapıyodum zaten ıkı ay yetmıstı bana ılk ay sadece onu kullanmıstım preseed kullanmamıstım ılk defada yaptıgım için karısmıstı ama ıkıncı ay tam oldu preseedle egerkı yumurtlaman yakınsa gülen yüz çıkıyo ekranında ama yakın degılse bos yüz çıkıyo çalışmıyosun yanı o zaman rahat bır sekılde ben öle yapmıstım tuttuda Allah ın ıznı ıle
evet canım senin önce bunu halletmen lazım zaten bu halloldukta sonra hiçbirşeye gerek bilme kalmıcam belki...
sağol cicim ben iyiyim cok şükür evdeyim...aynı devam..
sen nasılsın....
neyse benim şu preseed gelsinde gerisi hallederim...boshayallersmile
verdiğin bilgiler için cok sağol canım allah razı olsun..allahımda sana inş. hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:
gamzelım canım ben bırde esıme sorun olmamasına ragmen her aksam 1 su bardagı havuç suyu sıkıp içirdim tam bır ay hiç aksatmadan kesınlıkle faydası çok oldu bence dene zararı yok sonuçta ama faydası çok
canım ben o otları yazdım birdahaki adetime kullanıcam....ayy bende iyim cnm ama şu sana söylediğim otlara başadımda biri çok acı yaaaaa resmen gözlerim yaşarıyoo:gitme:
gamzelım canım ben bırde esıme sorun olmamasına ragmen her aksam 1 su bardagı havuç suyu sıkıp içirdim tam bır ay hiç aksatmadan kesınlıkle faydası çok oldu bence dene zararı yok sonuçta ama faydası çok
aa bunu bendemi denesemki eşime takviye olurr ne işe yarıyomuş cnm bu havuç suyuu:ecrin_bebek:
benimde eşimde sorun yok cünki daha önce 3 kez hamile kaldımdı..
ee havucu katı meyve sıkacağından geciriptemi içirdin ve sadece havucmu koydun..
kızlar merhabalarrr