Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatcem siteyı türkçeye cevırdımbi bak istersen.......hem e-bay güvenilir bi site hem de gönderim ücretide almıyorlarmış

cevrılmış linki burda bak tıkla Google Google Translate

ayşemm sağol canımm opuyorumnanaktan
.zaten bizde ceviri yaptık ama ödemede sorun yaşadık ödemeyi yapamdık filan anlamadık neyse eşim tekarar bakıcak senin cevriri yaptığından soğal ilgin için kuşummmmŞenizŞeniz

ayşemm sağol canımm opuyorumnanaktan
.zaten bizde ceviri yaptık ama ödemede sorun yaşadık ödemeyi yapamdık filan anlamadık neyse eşim tekarar bakıcak senin cevriri yaptığından soğal ilgin için kuşummmmŞenizŞeniz

rica ederim canım benim :) işe yarar bişey şu preseed inş. senide sevındırır canım :)

güzel isim canım sağlıkla gelsin deniz bebek :)

pericim 20. haftamdan sonra bana da olmsutu aynısı buraya yazmsıtım tinkerde
yasamsıtı aynı seyı yanlış hatırlamıyorsam....bu akıntıyı doktora sordugumda
normal demişti bana ama benım akıntım kokusuz ve su gibiyd ben suyum fln geliyo
sanıp baya korkmustum ama alaaksı yokmus normal beyaz akıntı kokusu vardı ama
öle dikkat cekıcek şekılde kokulu değildi....bide rengı beyazsa korkucak bişey yok diye biliyorum....

yattıgın yerde yonunu değiştirme oturumuna gel ve diğer tarafına dön
bebeğin artık daha çok hareketlı ve guclu oldugu ıcın kımı zaman ayaklarını dayadıgından dolayı
karnın çok sertleşebilir....yani bu bebeğin pozisyonuyla alakalı banada oluyordu aynısı
hatta bebegın biraz daha güçlensin öle bi dayıycakkı ayaklarını ellerini karnının dışından
belli olucak o zaman çok zevkli oluyo ya gıdıklıyosun fln :)
birde karnın büyüdükçe gerilmeden dolayı acıyo olabilir kaşınabilir kremle devamlı sadece göbeğini değil
belini sırtına doğruda kremle asıl orlardan cekıştırıyo sımdı....öyle işte

olumunekankayizsmile

ayyy evet kremliyorum durmadan kocişimden dün arka arkaya 3 kez kremi versene sürcem dedim en son eeeehhhhh ne kremmiş arkadaş sür sür yetmedi diyo hehehehehehhe o söyleyince farkettim durmadan sürdüğümü :kedi: :kedi: çok şükür şimdilik çatlamadım ama bacağımın yan tarafı kalçam yani hafiiiiffff bi beyazlık oluşmuş bikaç çatlağım olacak gibi napalım artık deniz bebek için değer. o inşallah çok sağlıklıdırda ben çatliiim şişko oliim yeterki o iyi olsun iki gün önce o kadar güzeldiki sabaho uyandırdı beni. minicik elleri ayaklarıyla pıtır pıtır bişiler karıştırıyo içerde kociş uyuyodu aldım elini koydum göbüşüme hissediyomusun dedim yarım saat tuttu elini orda yok o hissedemiyo deli olcak :KK1: :KK1: akıntı sizdedemi oldu o zaman problem yaratıcak bişi değil. yok benimde rahatsız edici boyutta değil ama hafif bi koku var. rahatladım çok sağol yaa :1hug: a.s.

ayyy evet kremliyorum durmadan kocişimden dün arka arkaya 3 kez kremi versene sürcem dedim en son eeeehhhhh ne kremmiş arkadaş sür sür yetmedi diyo hehehehehehhe o söyleyince farkettim durmadan sürdüğümü :kedi: :kedi: çok şükür şimdilik çatlamadım ama bacağımın yan tarafı kalçam yani hafiiiiffff bi beyazlık oluşmuş bikaç çatlağım olacak gibi napalım artık deniz bebek için değer. o inşallah çok sağlıklıdırda ben çatliiim şişko oliim yeterki o iyi olsun iki gün önce o kadar güzeldiki sabaho uyandırdı beni. minicik elleri ayaklarıyla pıtır pıtır bişiler karıştırıyo içerde kociş uyuyodu aldım elini koydum göbüşüme hissediyomusun dedim yarım saat tuttu elini orda yok o hissedemiyo deli olcak :KK1: :KK1: akıntı sizdedemi oldu o zaman problem yaratıcak bişi değil. yok benimde rahatsız edici boyutta değil ama hafif bi koku var. rahatladım çok sağol yaa :1hug: a.s.

ben sadece banyodan sonra yağlıyordum bebe yağıyla......
benım ayak bıleklerımde çok çatlak oldu ama hepsi kapandı 1-2 tane de belimde var
onlarda silikleşiyo ama kapancakmı bakalım bilemiyorum
elbette canım o sağlıklı olsun yeter ki :) gerisi önemli değil...ayy eşimde hissedemıodu
kızçem vuruyo içerden paldır küldür dağıtıyo ieriyi bizimki bişe hissetmıodu çok sinir bi durum gercektende
ama ayklarını dayadıgını görüuyoduk beraber rica ederm canım :)

günaydın kızlarrrrrrr

günaydın canım :)

canım, kaçıncı aydan itibaren başlamak gerekiyor. benim kasıklaımda yeşil yeşil damarlar çıktı çok belirgin, acaba çatlak habercisi mi?

arkadaşımın verdiği çatlak yağı tarifi (kızda ufacık bir çatlak bile yok)

catlak yagi :) kakao,tatli badem,gliserin,susam,kayisi yaglarini hepsini ayni ólcude karistir banyodan sora tm wucudna sur tatlm boynundan diz kapagna kadr

kızlar görüşürüz, ben yemeğe çıkıyorum :dance:

CANIM BEN ÇATLAK KREMİ KULLANIYORUM ama senin için daha çok erken. 16. haftadan sonra genişlemeye başlıyo vücut. ben aldım fakat bebek yağını tavsiye ederim. badem yağıyla her yerin yağ içinde kalıyo benim aldığım krem çok pahalı en mantıklısı bebek yağı badem yağı içeren bi bebek yapıda olabilir.

kızlar preseed konusu konusulmus egerkı merak ettınıklerınız varsa sorabılırsınız bende kullandım ovulasyon testı ıle bırlıkte preseed ve ılk aydan hamıs kaldım Allah ın ıznı ıle arkadasımda kaldı aynı sekılde bırkaç tane kısı yanı bız alırken gıttıgıdıyorda vardı ve uygundu ama sımdı degısmıs fıyatlar ovulasyon testıde clear blue dıjıtal ovulasyon testı kullandım yumurtlayacagıma yakın gülen yüz çıkıyodu yumurtlamayacaksam bos yüz çıkıyodu ve kesın sonuç bu çızgı çıkan testlerden kullanmıstım daha öncekı aylarda tek basına ama bısı anlayamamıstım o yuzden clear blue yı önerebılırım kesınlıkle tavsıye edıyorum

canım, kaçıncı aydan itibaren başlamak gerekiyor. benim kasıklaımda yeşil yeşil damarlar çıktı çok belirgin, acaba çatlak habercisi mi?

arkadaşımın verdiği çatlak yağı tarifi (kızda ufacık bir çatlak bile yok)

catlak yagi :) kakao,tatli badem,gliserin,susam,kayisi yaglarini hepsini ayni ólcude karistir banyodan sora tm wucudna sur tatlm boynundan diz kapagna kadr

o vucut yapısına bağlı bişey eğerki esnekse hiç sürmesede çatlamaz eğerki esnek değilse ne sürersen sür istersen yağın içinde yat çatlarsın. senin çıkan yeşil damarların vucudundaki kan miktarı fazlalaştı o yüzden çıkıyo benimde heryerimde yeşil damarlar var onun çatlakla hiçbir alakası yok.

merhaba arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim bende polikistik over var tedavisi var mı ne kadar sürer bu şekilde hamile kalınabiliyormu

herkese merhabalarrrrrrrrr
çok teşekkür ederimm canımmm...

haberler pek iyi değil pericimm...sıkıntılı bir kaç günün ardından kanamalarım başladı..ve gittikçe çoğalıyor..
hamileliğimi öğrendiğimde burda çocuk isteyen arkadaşlara aman kafanıza takmayın şöyle yapın böyle yapın diye akıl vermeye kalktım ama kendim o kadar güçsüzmüşümki...
ilk önce arife günü dr.un söylediği dış gebelik olabilir lafı..şimdide kanama...
hastaneye sık gitmemizde beni yıprattı...hergün gitmedik ama..ne bilim..yanımda kayınvalidem falan gitmek..psikolojik baskı oluyor..
hep düşündüm..eşimle ayrı şehirde olsaydık..kimse duymadan gidip gelseydim dr.lara böyle olurmuydumm..olmazdımm...
büyüklerinin gözünün içine bakması seni yıpratıyo..sen acaba dış gebelikmi diye düşünürken insanların oo hayırlı olsun demesi canını sıkıyorr...

dış gebelik değilmiş bu arada..okumuşsunuzdur...dün yine gittik dr.a..keseyi gördü..ama düşük tehlikesi olabilir.değeer artmış ama çok düşük dedi..progestan verdi..içiyorum ama öylesinee...bu kadar kanamaya o pıhtıcık gitmiştir diye düşünüyorumm...
Rabbime bıraktımm..o herşeyin en iyisini bilir...ona sığındımm...şuan sadece evime gitmek istiyorummm...
yalnız kalmak istiyorummm...

anlattım canımm..günaaydınn...
cnm benim güçlü oll senin gibi gebeliğinde sorun yaşayan ama şimdi bebği sağlıklı ve kucağında çok örnek varr umudunu asla kaybetme ve güçlü ol bebğin güçlü olması sana bağlı bitanem sakın salma kendini guclubacismile

kızlar 1 hafta kaldı benım reglme cok heyecanlanıyorum yaklastıkca ınsalah hamıleyımdır yaa ufff
inşallah hamilesindirr cnm yaaa:Saruboceq:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan dün gece ve bu sabah C çizgisinden daha koyu bi T çizgisi gördük, öğlende eve gider gitmez bum bum aklinialirimsmile , sonra akşam bidaha, sonra yarın bidaha bidaha bidaha :KK1: :KK1: :KK1:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bumu bum sabah öğle akşam mıkaydirigubbakcemile3 kız azcık ara ver biriksin kocişin spermişkoları:jeyyar:guduruk gacıııkaydirigubbakcemile3

kızlar ya normalmidir bilmiyorum ama ben kızımın hareketlerini çok az hissediyorum vede anlık oluyo.artık daha yoğun hissetmem gerekmiyo nu yabilmiyorumkismile
abimin eşide 6.ayında ama oda çok hissedemiyoo yani daha bebiş çok güçlü sağlam tekmeler atamıyo bu aydan sonra artık başlarmışş top oynamaya içinde doktor öyle dedii:lepi:

CANIM BEN ÇATLAK KREMİ KULLANIYORUM ama senin için daha çok erken. 16. haftadan sonra genişlemeye başlıyo vücut. ben aldım fakat bebek yağını tavsiye ederim. badem yağıyla her yerin yağ içinde kalıyo benim aldığım krem çok pahalı en mantıklısı bebek yağı badem yağı içeren bi bebek yapıda olabilir.
bencede en iyisi badem yağı yada bebe yağı katkısız olmasıda önemli yanii çatlat kremleri nede olsa katkılıdırkaydirigubbakcemile2bu arada kaşınma olunca kaşımayın sakınn sadece avuç içinizle kaşıyınn kaşıdıkça yırtılma oluyomuş çünküm nette okumuştummmzemuszemus

ahyyyy çatlatmayın kendinizi kızlar göz göre göreee :eek:lmaz: ben kaşınırsam hemen elime krem alıyorum ne varsa krem hiç farketmez o anda ne geçerse elime kremle ovuyorum kaşınan yeri. hemen geçiyo zaten. gereksiz yere kuru kuru kaşımayın

merhaba arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim bende polikistik over var tedavisi var mı ne kadar sürer bu şekilde hamile kalınabiliyormu

canım sana bunun cevabını ancak dokrtorun verebilir. ama polikistik olduğun konusunda doktorlar hemfikirmi. sadece tek bir yeremi gittin bunun için. banada dengesiz bi doktor polikistiksin demişti alakası bile yokmuş regli öncesi olduğu için öyle görmüş çok saçmaydı yani. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın. eğer pko isen o zamanda tedavin bitince hamile kalırsın diye düşünüyorum canım.

ahyyyy çatlatmayın kendinizi kızlar göz göre göreee :eek:lmaz: ben kaşınırsam hemen elime krem alıyorum ne varsa krem hiç farketmez o anda ne geçerse elime kremle ovuyorum kaşınan yeri. hemen geçiyo zaten. gereksiz yere kuru kuru kaşımayın

benimde kolanyam dolapdadır buz gibi kolanyada iyi geliyorr.buyrunnnnnnnnn

kızlar preseed konusu konusulmus egerkı merak ettınıklerınız varsa sorabılırsınız bende kullandım ovulasyon testı ıle bırlıkte preseed ve ılk aydan hamıs kaldım Allah ın ıznı ıle arkadasımda kaldı aynı sekılde bırkaç tane kısı yanı bız alırken gıttıgıdıyorda vardı ve uygundu ama sımdı degısmıs fıyatlar ovulasyon testıde clear blue dıjıtal ovulasyon testı kullandım yumurtlayacagıma yakın gülen yüz çıkıyodu yumurtlamayacaksam bos yüz çıkıyodu ve kesın sonuç bu çızgı çıkan testlerden kullanmıstım daha öncekı aylarda tek basına ama bısı anlayamamıstım o yuzden clear blue yı önerebılırım kesınlıkle tavsıye edıyorum

zehsel canım ben senin kullandığını preseed topiğinde gördüm bende kullanıcam ama alma konusunu beceremedim gittigidiyorda kalmamış preseed,in kendi sitesinde 130 tl ama dışardan alınca daha uygun...
ovulasyon testide sipariş ettim inş. sende yaradığı gibi bendede yarar..
tabi önce allah ol dedikten sonra olucak bunlar sadece vesile...
senin kullandığın dişital testide araştırayım bakayım bir..
sağol canım...

X