Günaydınnn Kızlarrr opuyorumnanaktan
Hepinizin Geçmiş Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorummmmmmmmm :1hug:
neler öğrenicem daha akannehir
hadi bakalım bu gidişle ikinci üçüz haberinide sende alıcaz aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Bakalım inşallah bizde de işe yarar :Saruboceq: eğer bu ay olmazsa bu testlerle beraber bi de pre seed kullanıcam boshayallersmile
günaydın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsunn :)
valla hele bi hamıle kal bak o zaman neler öğrenıyosun ohooooooooooooooooo :)
ay inşallah karasuda o potansiyel var ben inanıyorum :lepi:
kız sana hoşgeldin dedim ya kız anuummmklava:
karagül canım hemen telaş yapma bende hissediyodum ama senin dediğin gibi anlık ve çok sert diil o da tam döndüğünde hissediyodum sanırım. şimdi daha yeni yeni tırmalıyo gibi hissetmeye başladım ve sanırım dik duruyo bazen göbek deliğime paralel o zaman iyice sivreliyo karnım ve acıyo yavaşça düzeltiyorum biraz ters benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 ama hissediyosun işte çok çok hissetmemende bi sorun yok bazı zamanlar bende çok az hissediyorum gibi geliyo diğer günlere göre ama tabi o eskidendi şimdi sağolsun 10 dakkada bir hissettiriyo kendini aşkuuuumkızlar bu arada oğluşumun adıııııı DENİİİİİİZZZZZZ
günaydın deren hoşgeldin canım a.s.
gunaydın nerelerdesın taze anne gelmez oldun senınde gecmıs bayramın mubarek olsuncanımvereliniortak
günaydın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsunn :)
hoşgeldin deren :)
kuzeninin başı sağ olsun Allahım sabırlar versinayşeciğim arife günü kuzenim 8 aylık bebeğini kaybetti.ya en başından beri düşük tehlikesi var diye dr hareket etmesini yasaklamıştı ilaç kullanıyodu sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için kalkabilirsin demişti.benim kuzende gezmeyi falan çok sever pek dikkat etmedi kendine en sonda bayram temizliği yapmaya kalkmış tabi o gün hastanelik olmuştu 2 gün yattı 3.gün açılması olunca hemen bebeği almışlar ciğerleri gelişmediği için küvezde tutmuşlar iki gün yaşatabildiler arife günü sabahta kaybettik.:1no2::1no2:
hım unuttum canım sen o testlerden almıştın demi bende alacam kaçıncı günden başıcam yapmaya tesleriYok kız ne hamişi nerdeeeeeee kaydirigubbakcemile3 bu test ovulasyon testi, yumurtlama gününü gösteriyo yerimseniben
Tatlım ovulasyon testinin iki çizgisi bunlar, çift çizgi çıkınca yumurtan çatlamak üzere demek oluyo, çalışmalara başlıyosun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Günaydınnn Kızlarrr opuyorumnanaktan
Hepinizin Geçmiş Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorummmmmmmmm :1hug:
ay_she+, bellee+, karaguuul+, superisiyim+, Yavyum, Yildiz10+
günaydın kızlarrrr....
ayy şu preseedi alamadım yaaa ebay ingilizce olunca beceremedim eşimde güvenilirmi diye düşünüyo..gittigidiyorda yok normaldede 130 ne yapıcamı bilemedim vallahi..,
eeeee sizler nasılsnız bakalım gecmiş bayramınız mubarek olsun hepiniz şekerciklerim...
karagül canım hemen telaş yapma bende hissediyodum ama senin dediğin gibi anlık ve çok sert diil o da tam döndüğünde hissediyodum sanırım. şimdi daha yeni yeni tırmalıyo gibi hissetmeye başladım ve sanırım dik duruyo bazen göbek deliğime paralel o zaman iyice sivreliyo karnım ve acıyo yavaşça düzeltiyorum biraz ters benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 ama hissediyosun işte çok çok hissetmemende bi sorun yok bazı zamanlar bende çok az hissediyorum gibi geliyo diğer günlere göre ama tabi o eskidendi şimdi sağolsun 10 dakkada bir hissettiriyo kendini aşkuuuumkızlar bu arada oğluşumun adıııııı DENİİİİİİZZZZZZ
ayşe sana bişi sorcam yaa. benim akıntım olmaya başladı beyaz bi akıntı kokulu hafif karnımda çok sertleşti ve yatıp kalkarken yada yattığım yerde yönümü değiştirirken acayip ağrı yapıyo normalmidir bu ağrı yoksa iltihap kapmamın etkisi varmı? randevum cuma günü sence napiim hastaneyi arayıp söyliyimmi?
iyiki buraya takılıorumda bişiler öğreniyorum bari sizlerden süprizzzzz
deren nasıl gıdıyor hamıleleık:CüvCüv:
hosgeldın tatlım anlasmalı eczaneleri ykmu acaba bu preseedinbilmiyorumkismile
günaydın kızlarrrr....
ayy şu preseedi alamadım yaaa ebay ingilizce olunca beceremedim eşimde güvenilirmi diye düşünüyo..gittigidiyorda yok normaldede 130 ne yapıcamı bilemedim vallahi..,
eeeee sizler nasılsnız bakalım gecmiş bayramınız mubarek olsun hepiniz şekerciklerim...
günaydın kızlarrrr....
bayramşalım balımmmŞenizŞenizgüünaydın canım bayramlaşalım gelŞenizzemuszemus
bende alacam o testten neden olmadı kieyvahedigeldismile
günaydın canım :) şu sitede var baksana bi oraa :: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
130 ne 130 lira mı akannehir akannehir akannehir
sağol canımmŞenizŞeniz
ayşemm baktım bakmadığım yer kalmadı ama en uygun ebayda var 19.90 dolar yani cok uygun ama türkiye 130 tl yani arada o kadar cok fark varki neyse alıcam bir şekilde ama nası olucak bakalım..boshayallersmile
Valla Çok Güzeldi 2 Güne Kadar Ama Çok Fena Üşütmüşüm Hem Grip Hem Boğaz Ağrısı
İlaç Alamamak Biraz Zorladı Sanırsam :bbo:
Sen Nasılsın Canım opuyorumnanaktan